Nosite dioptricke okuliare?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
scortyak47
Medium Star
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ani ja som nechcel, ale zvykol som si. Dopomohla tomu situácia hodiny denne za počítačom, a stálo ma to veľa síl lúštiť tie písmenká + bolenie hlavy z lúštenia. Tak si ich dávam len k PC, TV, keď hrám biliard + keď strieľam z flinty.robeno napísal:ja by som mal nosit... ale len slabeee. ale ja ich nechcem
Status: ľavá bulva - štvrť, pravá bulva - tri štvrte
BTW: zrak začal slabnúť prostriedkom počítačových hier, ktorým som sa intenzívne venoval
Na margo Robeno-a: keď si vyberieš štýlový rámik, môžu fungovať ako módny doplnok (len môže byť drahý)
ja musim nosit. mam dioptrie nieco okolo -6 a tak by som bola bez okuliarov celkom slepa.ale nie je to bohvieco, myslim nosit ich. strraaaaasne neprakticke. napriklad ked sa idem kupat. Raz som sa stratila v spanielsku na plazi lebo som nemala vo vode okuliare a prud ma zaniesol dobre daleko od nasho miesta. skoro som sa rozrevala
( co, mala som 9)
vdakabohu za kontaktne sosovky!!!!
vdakabohu za kontaktne sosovky!!!!
-
audiotrack
VIP
-
ANONYMKA17
Light Star
-
whiteronie
Expert
moja teta isla na tu operaciu....za jedno oko dala tusim 15.000 SK cize dokopy 30.000 SK a operovali jej to tak ze s laserom jedno oko....potom ho musela mat tyzden v tme a o tyzden dalsie a zase tma-Hajkli- napísal:ja bohuzial nosim trojky do dialky bez nich vydim akurat fekaliu. Ale v buducnosti tak v 20-23 by som rad podstupil operaciu ak to bude mozne lebo ich nemam rad a mam tendenciu ich krivyta kontaktn sosovky nechcem neviem ci je to pravda ale zevraj mozu poskodit sietnicu.