Notebook - Acer al. Asus
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
nebude lebo asus ma taky system dobry system reklamacii ze ti na to ani blocek netreba ale staci s/n notebooku... na nete vyplni formular, napise zavadu, zabali notebook do oroginal krabice, na druhy den pride kurier, zoberie notebook do asusu do ostravy, samozrejme bezplatne, za par dni alebo tyzdnov, maximalne do 30 dni zas kurier notebook donesie spat, tiez bezplatne...
no ja viem. tak tie HP su super, ale tak za tu cenu kupim squely notas do kanclu a davaju tam vacsinou slabsie grafiky a ja sa chcem trochu aj zahratMrost napísal:A preco neuvazujes aj o nieco inom ako Acer&Asus? Za 35k si kupis celkom slusny notebook (napr. Fujitsu alebo HP) a mas tam kvalitu a taktiez servis.
makaveli napísal:nebude lebo asus ma taky system dobry system reklamacii ze ti na to ani blocek netreba ale staci s/n notebooku... na nete vyplni formular, napise zavadu, zabali notebook do oroginal krabice, na druhy den pride kurier, zoberie notebook do asusu do ostravy, samozrejme bezplatne, za par dni alebo tyzdnov, maximalne do 30 dni zas kurier notebook donesie spat, tiez bezplatne...
vazne to maju take dobre, prave na toto som bol upozornovany, ze to asus dobre nema, aspon teda na SK
-
makaveli
King
maju to napisane na stranke, takze nevidim dovod preco by to tak nemalo byt... ja som teraz napr. reklamoval moj ASUS A8JC (problem s displayom) ale nie takto cez ten ich web, ale cez agem... v pondelok pred troma tyzdnami to slo do agemu, vo stvrtok od nich do ostravy... vo stvrtok tomu budu tri tyzdne ako to slo do ostravy a dnes uz to bolo v ageme vyreklamovane...Hawkey napísal:vazne to maju take dobre, prave na toto som bol upozornovany, ze to asus dobre nema, aspon teda na SK
nemyslim si, ze je to az taky problem:makaveli napísal:no HP asi tazko... do 35k...
HP Pavilion dv6134cz
Procesor Intel Core Duo, Frekvencia (ekvivalentná) 2x 1730 MHz, Uhlopriečka 15.4 “ , RAM 1024 MB, Kapacita pevného disku 80 GB, Mechanika DVD±R/RW DL, Grafická karta NVIDIA GeForce Go 7400 128MB, Operačný systém Microsoft Windows XP Media Center
Cena 37900SK z internetoveho obchodu. A da sa to zohnat aj za menej. A myslim, ze v tomto pripade je aj ten design celkom slusny.
-
makaveli
King
daj mi link na ten obchod, kde toto predavaju...Mrost napísal:nemyslim si, ze je to az taky problem:
HP Pavilion dv6134cz
Procesor Intel Core Duo, Frekvencia (ekvivalentná) 2x 1730 MHz, Uhlopriečka 15.4 “ , RAM 1024 MB, Kapacita pevného disku 80 GB, Mechanika DVD±R/RW DL, Grafická karta NVIDIA GeForce Go 7400 128MB, Operačný systém Microsoft Windows XP Media Center
Cena 37900SK z internetoveho obchodu. A da sa to zohnat aj za menej. A myslim, ze v tomto pripade je aj ten design celkom slusny.
napr. tu: http://www.pcexpert.sk/notebooky/hp-pav ... cz-rr383eamakaveli napísal:daj mi link na ten obchod, kde toto predavaju...
Zhodou okolnosti to mam prave odtial. A myslim, ze sa da zohnat aj za menej.Hawkey napísal:napr. tu: http://www.pcexpert.sk/notebooky/hp-pav ... cz-rr383ea