Notebook - Acer al. Asus

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

len si treba davat pozor kde to kupujes, pretoze ak to kupis od predajcu ktory do mesiaca vyhlasi bankrot a zrusi firmu budes mat asi s reklamaciami problem ...tak si treba vybrat spolahliveho predajcu :wink:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nebude lebo asus ma taky system dobry system reklamacii ze ti na to ani blocek netreba ale staci s/n notebooku... na nete vyplni formular, napise zavadu, zabali notebook do oroginal krabice, na druhy den pride kurier, zoberie notebook do asusu do ostravy, samozrejme bezplatne, za par dni alebo tyzdnov, maximalne do 30 dni zas kurier notebook donesie spat, tiez bezplatne...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mrost napísal:no s grafikou akou chces - za tu cenu su aj s GeForce 7400...treba si len vybrat
no HP asi tazko... do 35k...
Hawkey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hawkey »

Mrost napísal:A preco neuvazujes aj o nieco inom ako Acer&Asus? Za 35k si kupis celkom slusny notebook (napr. Fujitsu alebo HP) a mas tam kvalitu a taktiez servis.
no ja viem. tak tie HP su super, ale tak za tu cenu kupim squely notas do kanclu a davaju tam vacsinou slabsie grafiky a ja sa chcem trochu aj zahrat :) ale mozem sa popozerat, konkretne som bol upozorneny na nx6325 tusim, ale je tam len x1150 zdielana co je podla mna shit! ale jeden chlapek mi tvrdil ze ju neunavim, comu teda moc neverim. tak CS Source by na tom isel na low mozno mozno na medium detailoch :?
Hawkey
Amateur
Amateur

makaveli napísal:nebude lebo asus ma taky system dobry system reklamacii ze ti na to ani blocek netreba ale staci s/n notebooku... na nete vyplni formular, napise zavadu, zabali notebook do oroginal krabice, na druhy den pride kurier, zoberie notebook do asusu do ostravy, samozrejme bezplatne, za par dni alebo tyzdnov, maximalne do 30 dni zas kurier notebook donesie spat, tiez bezplatne...

vazne to maju take dobre, prave na toto som bol upozornovany, ze to asus dobre nema, aspon teda na SK :?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hawkey napísal:vazne to maju take dobre, prave na toto som bol upozornovany, ze to asus dobre nema, aspon teda na SK :?
maju to napisane na stranke, takze nevidim dovod preco by to tak nemalo byt... ja som teraz napr. reklamoval moj ASUS A8JC (problem s displayom) ale nie takto cez ten ich web, ale cez agem... v pondelok pred troma tyzdnami to slo do agemu, vo stvrtok od nich do ostravy... vo stvrtok tomu budu tri tyzdne ako to slo do ostravy a dnes uz to bolo v ageme vyreklamovane...
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

makaveli napísal:no HP asi tazko... do 35k...
nemyslim si, ze je to az taky problem:

HP Pavilion dv6134cz

Procesor Intel Core Duo, Frekvencia (ekvivalentná) 2x 1730 MHz, Uhlopriečka 15.4 “ , RAM 1024 MB, Kapacita pevného disku 80 GB, Mechanika DVD±R/RW DL, Grafická karta NVIDIA GeForce Go 7400 128MB, Operačný systém Microsoft Windows XP Media Center

Cena 37900SK z internetoveho obchodu. A da sa to zohnat aj za menej. A myslim, ze v tomto pripade je aj ten design celkom slusny.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mrost napísal:nemyslim si, ze je to az taky problem:

HP Pavilion dv6134cz

Procesor Intel Core Duo, Frekvencia (ekvivalentná) 2x 1730 MHz, Uhlopriečka 15.4 “ , RAM 1024 MB, Kapacita pevného disku 80 GB, Mechanika DVD±R/RW DL, Grafická karta NVIDIA GeForce Go 7400 128MB, Operačný systém Microsoft Windows XP Media Center

Cena 37900SK z internetoveho obchodu. A da sa to zohnat aj za menej. A myslim, ze v tomto pripade je aj ten design celkom slusny.
daj mi link na ten obchod, kde toto predavaju...
Hawkey
Amateur
Amateur

makaveli napísal:daj mi link na ten obchod, kde toto predavaju...
napr. tu: http://www.pcexpert.sk/notebooky/hp-pav ... cz-rr383ea
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

Zhodou okolnosti to mam prave odtial. A myslim, ze sa da zohnat aj za menej.
Napísať odpoveď