|
| Autor |
Správa |
Gigo Novice

Stav:  Založený: 31.08.2007 Príspevky: 1
Zaslal: 31 Aug 2007, 12:33 Predmet: Notebook Drivers |
|
|
| Sry ze vas otravujem ale mam taky problem..preinstaloval som os z Visty na Xpcko a chybaju mi drivery kt. teraz nemozem nikde najst:(( Mam notebook Toshiba Satelite A135-S2386..potrreboval by som asi celty balik ovladacov...grafka, wifi....nikde ich nemozem najst:((. Neviete pomoct?? THX! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1768 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2007, 17:28 Predmet: |
|
|
To, ze k niektorym notebookom nie su ovladace pre XP, iba pre Vistu (hlistu) je uplne normalne. Uz som zial mal s takym notebookom cest.
Nikdy by som si taky nekupil. Ak nie su tie ovladace ani na stranke vyrobcu, tak potom sa obavam, ze mas smolu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|