|
|
|
| Autor |
Správa |
elinas Light Expert

Stav:  Založený: 26.04.2007 Príspevky: 36
Zaslal: 06 Júl 2008, 9:29 Predmet: notebook Toshiba - Pomoc!!! |
|
|
Znama mi doniesla notebook jej dcery,ze nefunguje.
Po zapnuti velmi dlho nacitava Winy (cca 10min) a ked som chcel preinstalovat system,nepustilo ma ani do biosu. Ked pri spustani stlacim f12,co by malo byt boot settings,mam tam ponuku,ale nemozem sa v nej pohybovat,dovoli mi boot iba z HDD. Nerozumiem tomu,moze mi niekto poradit? Dakujem
P.S.: Ak som to dal do zlej sekcie,omluvam sa,ale myslel som,ze tu je to spravne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladino001 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.12.2006 Príspevky: 755 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 9:42 Predmet: Re: notebook Toshiba - Pomoc!!! |
|
|
| elinas napísal: |
Znama mi doniesla notebook jej dcery,ze nefunguje.
Po zapnuti velmi dlho nacitava Winy (cca 10min) a ked som chcel preinstalovat system,nepustilo ma ani do biosu. Ked pri spustani stlacim f12,co by malo byt boot settings,mam tam ponuku,ale nemozem sa v nej pohybovat,dovoli mi boot iba z HDD. Nerozumiem tomu,moze mi niekto poradit? Dakujem
P.S.: Ak som to dal do zlej sekcie,omluvam sa,ale myslel som,ze tu je to spravne. |
Napiš ako sa snažiš dostať do Biosu , ja idem do biosu cez Del a do boot ponuky pomocou Esc |
|
| Návrat hore |
|
 |
elinas Light Expert

Stav:  Založený: 26.04.2007 Príspevky: 36
Zaslal: 06 Júl 2008, 19:14 Predmet: |
|
|
Pri zapnuti PC mi vyhodi ponuku iba pre f2 (system utillity),ale na to vobec nereaguje a f12 (boot menu),ale tam,ako som uz pisal sa nepohnem dalej.
Takze zaver je,ze reaguje iba na klavesu f12,ale iba raz a koniec.
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 19:14 )
Prosim moderatorov o LOCK. Zalozim novu temu v sekcii POMOC.
Dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|