|
|
|
| Autor |
Správa |
powers Light Expert

Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 45
Zaslal: 15 Aug 2006, 7:32 Predmet: Novy portal |
|
|
Potrebujem pomoc pri tvorbe portalu ohladom realit. Samozrejme viem co to obnasa a viem ze to nie je lacna zalezitost takze ziadne zazraky neocakavam blizsie info na adrese: realityportal2006@zoznam.sk.
Takze ak mate chut pracovat na novom portali OZVITE SA!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1488
Zaslal: 15 Aug 2006, 9:16 Predmet: |
|
|
| Ved napis tu konkretnejsie, o com hovoris... Takto sa ti ozve mozno viacej ludi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
powers Light Expert

Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 45
Zaslal: 15 Aug 2006, 9:32 Predmet: |
|
|
| Bohuzial pisat o co ide sem nechcem. Ak chces vediet o com to asi bude pozri portal Reality.sk, na tejto baze by to malo fungovat. Myslim ale ze by to cele mohlo byt v PHP |
|
| Návrat hore |
|
 |
vvTF Medium Expert

Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 112
Zaslal: 15 Aug 2006, 13:55 Predmet: re |
|
|
| powers napísal: |
| Bohuzial pisat o co ide sem nechcem. Ak chces vediet o com to asi bude pozri portal Reality.sk, na tejto baze by to malo fungovat. Myslim ale ze by to cele mohlo byt v PHP |
A v com inom by to este mohlo byt ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4724
Zaslal: 15 Aug 2006, 14:00 Predmet: Re: re |
|
|
| vvTF napísal: |
A v com inom by to este mohlo byt ?  |
jsp, asp.net |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 15 Aug 2006, 15:29 Predmet: Re: re |
|
|
| mastermind napísal: |
| jsp, asp.net |
flash....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 15 Aug 2006, 16:00 Predmet: Re: re |
|
|
| trizzo napísal: |
flash....  |
lool iba ked nejaky masochista  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vvTF Medium Expert

Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 112
Zaslal: 15 Aug 2006, 23:38 Predmet: juu |
|
|
| no dobre mastermind je to JSP lepsie ako PHP a MYSQL ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1814
Zaslal: 16 Aug 2006, 6:44 Predmet: Re: juu |
|
|
| vvTF napísal: |
| no dobre mastermind je to JSP lepsie ako PHP a MYSQL ? |
neda sa to porovnavat s mysql, to je db. jsp je brutal rychlejsie ako php, vsetko je rychlejsie ako php (nebrat doslovne ). inak ten spominany flash v spojitosti s ajaxom by vobec nemusel byt zly, aj ked ja som teda flash negative - to len na margo toho, ze to ide
//edit : aj napriek tomu, ze nie je php najrychlejsie, urcite zostava najrozsirenejsie a netreba ho odcudzovat
http://shootout.alioth.debian.org/debian/benchmark.php?test=all&lang=php&lang2=java
V pohode si tam nastav aj inych superov ako php vs. jsp |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 16 Aug 2006, 9:02 Predmet: |
|
|
| kazda zo spominanych technologii ma svoje vyhody aj svoje nevyhody. preto ked sa ide robit projekt na mieru, treba dobre zvazit ktora technologia bude pre dany projekt najlepsia |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 04 Sep 2006, 12:13 Predmet: |
|
|
ked uz sme pri tej parodii, videl som stranky robene aj v delphi, ci podobnom pascale...
a ajax sa da prevadzkovat s kazdym webovym jazykom, sak su to len javascripty, ktore posles do prehliadaca tak, ako posielas bezny HTML, a ktore komunikuju so serverom skoro rovnako, ako tvoja stranka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 04 Sep 2006, 12:59 Predmet: Re: juu |
|
|
| mishenko napísal: |
... jsp je brutal rychlejsie ako php, vsetko je rychlejsie ako php (nebrat doslovne ). .... |
chlapci divne testovali, napr tuto:http://shootout.alioth.debian.org/debian/benchmark.php?test=revcomp&lang=php&id=0 stacilo nastavit viac memory, ako defaultnych 8mb na proces.
neviem, ako uz rozbehnuty projekt, ale ked som sa hral s janvou doma, kym sa server rozbehol a nabehla prva stranka, tak to boli desiatky sekund a 100mb naalokovancy. mozno vsak neskor lepsie, ked uz aplikacia bezi, ako tu niekto tvrdil.
Vsak zabudlo sa na veci, ako eoptimizer, turckmmcache, ktore predkompiluju co sa da zo skriptu, takze server bezi min 5x rychlejsie, ako bezne PHP, ako ej uvedene http://turck-mmcache.sourceforge.net/index_old.html#bench napr. tu. Co mozem aj z vlastnej skusenosti potvrdit.
PHP ma nevyhodu, ze na zaciatku vsetko odznova preklada, kopu veci incializuje, ...ale ze by urcity algoritmus po tejto inicializacii bezal v jave 50x rychlejsie, ako v PHP, ked nakoniec to vsetko skonci v asembleri, je mi divne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|