|
|
|
| Autor |
Správa |
S@ndman Medium Star

Stav:  Založený: 18.05.2005 Príspevky: 364 Bydlisko: Stale inde Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2005, 19:13 Predmet: |
|
|
Suhlasim,fakt pekna fotomontaz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
davedino Novice

Stav:  Založený: 27.03.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 05 Apr 2006, 13:25 Predmet: |
|
|
Jak to tady tak procitam,tak koukam,ze to tu je sam odbornik!!!Jak dlouho cvicite a pohybujete se v prostredi body buildingu???Podle prispevku bud vubec a nebo velmi kratce.Hemzi se to tady polopravdami,nesmysli a klepy ktere vytvari necvicici verejnost a absolutne laici co sedi jen za kompem a cpou se koblihama!!!
// Nabuduce skus byt konkretny, aby si neposobil ako Truhlik. Pokial sa tu pokusas o flamewar, najdi si ine forum. Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1340
Zaslal: 15 Apr 2006, 12:49 Predmet: |
|
|
| ser na take k-kotiny na hovno to je jak doping ci boha isto by som to nikdy nebral |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 763 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 13:22 Predmet: |
|
|
ja som zacal cvivit veeelmi davno - asi 3-4 roky dozadu doteraz cvicim viac rekreacne pre zabavu a odreagovanie sa, cvicim hlavne kvoli tomu aby som nabral trochu svalov (co som uz nabral ) aj kvoli sile (tej neni nikdy dost) ale cvicenie-samozrejme bez takychto kktin -mi pomohlo k ohromnej regeneracii ja dokazem jeden den cvicit uplne do mrtva ze ani 5Kg cinku nevladzem dat a druhy den nic (staci si dobre pospat-asi 9hod) proste nic som zase fit niekedy ked sme zacinali sme cvivili kazdy piatok lebo cez tyzden bola svalovica
uz som niekde pisal ze som jednoznacne zastancom cisteho cvivenia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:12 Predmet: |
|
|
vsetko su to fotomontaze,, vy hlupaci keby ste aspon trosicku nieco vedeli o anabolickych steroidoch, vysvetlovat vam tu nic nebudem.
// WoW, objavil si Ameriku (vid. fotomontaze). Pokial nemienis nic vysvetlovat, tak sa radsej nevyjadruj... a invektiva si odpusti (nabuduce basa). Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|