|
| Je dobré, keď sa obnovujú niekoľkomesačné témy? |
| Rozhodne áno, treba ich oživovať |
|
72% |
[ 37 ] |
| Podľa mňa je to zbytočné |
|
27% |
[ 14 ] |
|
| Celkom hlasov : 51 |
|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6909 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1955 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 18:50 Predmet: |
|
|
to zavisi od toho, o com je dana tema. Predsa nebudeme v lete otvarat temu Vianoce, ale napriek tomu v decembri sa hodi, ked ju ozivime, pretoze je zase aktualna a nezvniknu duplicitne temy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 890 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 18:54 Predmet: |
|
|
| Ono ked tu niekto nie je tak dlho a chce sa vyjadrit k starsej teme....preco nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6909 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 18:57 Predmet: |
|
|
| Vigor napísal: |
| Ono ked tu niekto nie je tak dlho a chce sa vyjadrit k starsej teme....preco nie? |
lenže keď sa vyjadrí niekto nový, automaticky tú tému oživí a začnú do nej písať aj ostatní. Aj keď v nej už písali a vyjadrili svoje názory. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 19:00 Predmet: |
|
|
ono je rozdiel ci je tema uzavreta (myslim tak ze sa uz autor alebo niekto iny vyjadril ze dik pomohli ste a tak) alebo je taka ze sa do nej da stale v pohode napisat nieco nove... ale v pripadoch o ktorych hovoris sa mi to zda tiez zbytocne, najma ked tu je milion tem o tom ze paci sa mi baba ako ju mam zbalit a pod a teraz do temy ktora uz pol roka zapada prachom niekto napise a potom aj dalsi a uz je to o tom istom a nema to nic s povodnym umyslom pomoct niekomu... a napriklad nic v zlom tato tema je tiez cisto pre spammerov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
quentin Medium Expert

Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 130 Bydlisko: sala Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 19:39 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| lenže keď sa vyjadrí niekto nový, automaticky tú tému oživí a začnú do nej písať aj ostatní. Aj keď v nej už písali a vyjadrili svoje názory. |
no ano ale ak je niekto novy a nevie ze tu taka tema je vyjadri sa k nej az ked bude ozivena. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 19:50 Predmet: |
|
|
| Ako uz napisali ti vyzsie niektore ano niektore nie....zavisi od obsahu a zamerania tej temy.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
| Ako uz napisali ti vyzsie niektore ano niektore nie....zavisi od obsahu a zamerania tej temy.... |
tak tak, mne osobne sa paci ked sa najde nejaka starsia tema do ktorej mozem prispiet aj ked osobne sa velmi "ozivovaniu" nevenujem. Stale je to lepsie ako zakladat duplicitne temy alebo zakladat temy na styl: Co ste mali na ranajky, Ste prave teraz chori, ...
Co takto dat rank Ozivovatel uzivatelovi juro145 ? On sa ozivovaniu venuje aktivne uz dlhsiu dobu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2189 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 20:22 Predmet: |
|
|
lol ten juro je haluzak ale niekedy je dobre ked novi uzivatelia chceju prispet aj do starsich tem |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 945 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
| ale niekedy je dobre ked novi uzivatelia chceju prispet aj do starsich tem |
ale odtial potial nie ze niekto uz davno vyriesi problem a on po mesiaci navrhne take riesenie ktore 30 ludi na predoslych stranach uz vyslovilo. Napr. neznasam ked niekto zalozi temu ze ma vyrazku na vtakovi a cele forum vekom pod 15 tam napise ze chod ku doktorovi. To pamatam za starych cias ked novi useri vytiahli snad z 15 strany vo VD daku temu, napr. 1000. uzivatel hojka pritom to bolo stare pol roka a userov tu bolo uz cez 3000. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 890 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
Ja som si myslel, ze ste tu narazali na mna ked som si cital daktore veci vo Volnej diskusii a na par som zareagoval...Az potom som si vsimol, ze myslite Erotiku a vztahy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2006, 16:31 Predmet: |
|
|
Podla mna je to dobre ak sa stare temy ozivuju, je to spestrenie a potom sa tak casto nezakladaju duplicitne temy...
Inak temy ktore su vyriesene by sa mali postupne zamykat, pretoze potom tam vznika zbytocny spam a uz to aj tak nikomu nepomoze... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2006, 17:01 Predmet: |
|
|
Ked je tema vyriesena treba ju zamknut. Ked tema nema hodnotny obsah, nic sa tam neriesi, iba niekto nahana rank tak treba zamknut. Inak je dobre, ked sa ozivuju aj stare temy, ked ma niekto nejaky problem, tak tak si vyhlada temu, precita si co tam je a pokracuje tam.
//juro145 otvara temy bez dvovodu |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2006, 18:02 Predmet: |
|
|
| myslim ze je to zbytocne a toho usera,kt. to otvara (juro neviem ake cisla) by mali zabanovat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3934 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2006, 19:52 Predmet: |
|
|
to jednoznačne závisí na obsahu, tej ktorej témy. do niektorých sa prispieva takmer nepretržite-napr. http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=20782 a nemyslím, že niekedy vyhasne.
ale, fórum je hlavne o diskusíí a zatiaľ mám pocit, že admini a modi to zvládajú.
ps: audiotrack, a podľa môjho názoru, si nemusel otvárať túto tému, lebo mám taký pocit, že niečo v tomto zmysle sa tu riešilo aj s vyjadrením admina+modov. ale hľadať sa mi to nechce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|