Novým trénerom AS Trenčín bude Rob McDonald

O športe...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Novým trénerom AS Trenčín bude Rob McDonald

Príspevok od používateľa ledenaster »

:shock: :shock: :shock:

“Do dvoch rokov chceme získať majstrovský titul a neskôr vstúpiť do Ligy majstrov," netají svoje ambície Ling.

Spoluvlastníkom klubu by sa mal stať aj Lingov obchodný partner Henk ter Braack.

http://www1.profutbal.sk/spravy/?clanok=49764

:D :D :D

Sak neni 1.april :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Haha, to ma pobavilo. Myslim, ze su to prehnane ambicie a vzhladom na peniaze, ktore sa tocia vo futbale si myslim, ze na LM ma zo Slovenska jedine Zilina a Artmedia, ale v hlavnej casti by urcite neuspeli.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja som rad ze trencin zase zacne hrat pretoze to bol kvalitny tim...ale toto ze sa chcu dostat za 2 roky do LM...nech neblaznia
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Len aby Trenčín nedopadol ako Košice v Borrierovej ére. ALebo ako Senec. Jammer, ktorý chcel kpúpit Slovan a nebolo mu to umožnené, kúpil Senec vytiahol ho do ligy, doniesol pár nemeckých tretoligistov a teraz ked ma klub istú dalsiu sezonu ho chce predat do Dunajskej Stredy.. :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja som z TN, tak dufam, ze tu futbal konecne pojde hore po sezonach trapenia. Nejake tie posily by sa hodili, mozme byt slovenskou Chelsea :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Drago napísal:Ja som z TN, tak dufam, ze tu futbal konecne pojde hore po sezonach trapenia. Nejake tie posily by sa hodili, mozme byt slovenskou Chelsea :D
zatial brzdi , uvidime ako sa to bude vyvyjat ale dufam ze len dobre
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ak maju dost penazi tak sa tam dostat mozu, lebo v sucasnosti tam kde su peniaze tak tam su aj vysledky.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:No ak maju dost penazi tak sa tam dostat mozu, lebo v sucasnosti tam kde su peniaze tak tam su aj vysledky.
to je pravda a ja som cital ze on chce kader rozsirovat o zahranicnych hracov , ktorych vychova ich futbalova skola . futbalove skoly maju v Brazilii, argentine , grecku , rumunsku , a este neviem kde a chcu posilnit aj o skusenych hracov , uvidime ako to bude dufam ze dobre
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

matko888 napísal:to je pravda a ja som cital ze on chce kader rozsirovat o zahranicnych hracov , ktorych vychova ich futbalova skola . futbalove skoly maju v Brazilii, argentine , grecku , rumunsku , a este neviem kde a chcu posilnit aj o skusenych hracov , uvidime ako to bude dufam ze dobre
No lenze z juhoamerickych krajin a celkovo z inych krajin ako z Europy, mas obmedzeny pocet hracov ktorych mozes mat.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nazor

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

bolo by to pekne dostat futbalovy trencin do europy ale silno pochybujem ze sa to podariii...novy trener by musel do muzstva dotiahnut vyrazne posily pretoze s terajsim kadrom to asi nebude mozne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Oh McDonald farmu mal.Hija hija hou. A na tej farme Trenčín mal.Hija hija hou. :D
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

Sovietovic napísal:Oh McDonald farmu mal.Hija hija hou. A na tej farme Trenčín mal.Hija hija hou. :D
alebo skor na tej farme trencin hral :-D
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jaajha

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

jaaj vy farmary....teraz mozno farmia ale ked sa im podarii co chcuu....potom bude chciet byt kazdy na trencianskej farme
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no som zvedavý..chlapík dopadne ako Irbe. Všetko bude prehrávať z veľa gólmi :D
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

to ked som cital tak som sa smial jak prasa ..... trencin a liga majstrov :lol:
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Dingo1942 napísal:to ked som cital tak som sa smial jak prasa ..... trencin a liga majstrov :lol:
ved sa dosmejes neboj sa :) ..akoze nechapem preco by nemohli byt o niekolko rokov tak jak petrzalka na tom ved co bola petrzalka dovtedy ako hrala LM? nic ..taky isty klub ako vsetci ostatni dovtedajsi majsti SR len oni nemali tolko stastia ako petrzalka ...si myslim ze ked sa do trencina nahrnu kvalitny hraci ktorych bavi futbal a budu sa chciet zlepsovat tak je to uplne realna myslienka
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Po tomto je len otazku kratkeho casu, kedy pojde TN prudko hore. Budme realisti. Holandania kupili TN na biznis a biznis zacina v okamziku, ked sa im podari prebojovat do lukrativnych sutazi (Pohar vitazov poharov, Europsky pohar majstrov). Dukaty na to, aby si kader natlacili kvalitou maju. Koho bude zaujimat, ze Slovakov tam mozno uvidime len minimum? Ide o "ryzu" pani ; )
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Tomasito napísal: Koho bude zaujimat, ze Slovakov tam mozno uvidime len minimum? Ide o "ryzu" pani ; )
az na to ze su na to aj pravidla ze musi byt drviva väcsina hracov tunajsia napriklad v rusku to je tak ze môze byt max 5 hracov tusim legionarov neviem to presne ako je to u nas ael tiez su tam nejake obnedzenia takze v tomto by som problem nevidel a urcite mame aj dobrych hracov v nasej lige len ked su taky v jednom muzste osamote tak to nejde ale ked je ich takych kvalitnych väcsina urcite môzu prerazit
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

No zatiaľ sú to krásne slová a ešte krajšie sa počúvajú, len som zvedavý na skutky, dúfam že sa im to podarí...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miso2911 napísal:az na to ze su na to aj pravidla ze musi byt drviva väcsina hracov tunajsia napriklad v rusku to je tak ze môze byt max 5 hracov tusim legionarov neviem to presne ako je to u nas ael tiez su tam nejake obnedzenia takze v tomto by som problem nevidel a urcite mame aj dobrych hracov v nasej lige len ked su taky v jednom muzste osamote tak to nejde ale ked je ich takych kvalitnych väcsina urcite môzu prerazit
Tie obmedzenia platia pre hracov ktory nie su z krajiny ktora je clenom EU(aspon pred rokom to tak fungovalo).
To ze su u nas dobry hraci s tym suhlasim, lenze bohuzial ty ktory su schudobnejsich rodin resp nemaju nejaku protekciu im je to prd platne. Napr ten futbalista tusim Stevko sa volal, raz na media povedal ze jeho rodicia su obycajny robotnici tak preto ho nechceli dat hrat do SR 21, no aspon on to tak odvovodnil. Ale v tej dobe bol v Ruzomberku a aj v celej lige najlepsim strelcom a hovorilo sa o nom ako o velkom talente. A po tejto afere som o nom co raz menej pocul ani neviem kde vlastne hraje ak vobec hraje.
Napísať odpoveď