|
| Autor |
Správa |
.:Toxic:. Light Expert

Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 40 Bydlisko: In my head Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2006, 0:18 Predmet: |
|
|
SOAD forever  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2006, 8:39 Predmet: |
|
|
| .:Toxic:. napísal: |
SOAD forever  |
System of a Down, pokiaľ viem, nie je nu-metal, ale, a teraz pozor, počul som, že je to death-metal skombinovaný s jazzom a arménskymi rýmami.. Ja síce hudbe moc nerozumiem, no nu-metal to určite nie je, je to nejaký iný metal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1853 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2006, 8:59 Predmet: |
|
|
http://cs.wikipedia.org/wiki/System_of_a_down
takoj prva veta:
| Citácia: |
| System of a Down je populární metalová, nikoliv nu-metalová, kapela pocházející z Los Angeles v Kalifornii. Její název se někdy zkracuje na SoaD. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Stav:  Založený: 11.11.2005 Príspevky: 66
Zaslal: 05 Júl 2006, 4:41 Predmet: |
|
|
neviem ci viete, ale SOAD a KoRn niesu nu-metalove kapely
a tento styl osobne ani nemusim...so skutocnym metalom to ma fakt malo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Zaslal: 05 Júl 2006, 4:43 Predmet: |
|
|
| Racius napísal: |
| System of a Down, pokiaľ viem, nie je nu-metal, ale, a teraz pozor, počul som, že je to death-metal skombinovaný s jazzom a arménskymi rýmami.. Ja síce hudbe moc nerozumiem, no nu-metal to určite nie je, je to nejaký iný metal. |
zjednodusene alternativa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1853 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 10:36 Predmet: |
|
|
| Rotten77 napísal: |
neviem ci viete, ale SOAD a KoRn niesu nu-metalove kapely
|
co sa smejes ty trapko..
Korn JE nu-metalova kapela..
SoaD je alternativa ale Korn je najlepsi priklad nu-metalu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Zaslal: 06 Júl 2006, 4:52 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
co sa smejes ty trapko..
Korn JE nu-metalova kapela..
SoaD je alternativa ale Korn je najlepsi priklad nu-metalu |
synak nu-metal bol este v chesterovych guliach ked uz Korn mal vydanych par albumov...skus nad tym porozmyslat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 8:17 Predmet: |
|
|
synak nu-metal bol este v chesterovych guliach ked uz Korn mal vydanych par albumov...skus nad tym porozmyslat  |
pockaj len sa mi to zda alebo si myslis ze linkin park ma nieco s nu-metalom?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

|
Zaslal: 06 Júl 2006, 12:26 Predmet: |
|
|
si myslim ze LP je nu-metal
| wikipedia napísal: |
| mix rapu, hip-hopu, metalu a elektroniky |
Korn
| wikipedia napísal: |
| They are often credited with creating the nu metal genre |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1610 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 17:00 Predmet: |
|
|
nejde o styl ael o to co sa komu paci moje the best Korn,mettalica, fear factory, no gravity , obcas metropolis , napalm death, cannibal corpse, LB , Lcuna coil , sepultura , pantera, a tak dalej ale obcas zapnem aj eltona johna ale ot len tak na zamyslenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Zaslal: 07 Júl 2006, 5:22 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
pockaj len sa mi to zda alebo si myslis ze linkin park ma nieco s nu-metalom?  |
je to nu-metal....v zaciatkoch isto bol....co robia a hraju teraz netusim....a je mi to aj fuk lebo ta kapela ma nikdy nezaujimala  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

|
Zaslal: 07 Júl 2006, 10:17 Predmet: |
|
|
je to nu-metal....v zaciatkoch isto bol....co robia a hraju teraz netusim....a je mi to aj fuk lebo ta kapela ma nikdy nezaujimala  |
keby si naaaaaaahdou chcel vediet tak si robia solove albumy a pomaly robia na novom a ked bude na sposob songu Breakin The Habit ta to uz bude mat daleko od nu-metalu.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2006, 13:16 Predmet: |
|
|
o LP je zase hadam kazdemu jasne ze aj keby zo zaciatku boli nu-metal tak teraz s nim uz nemaju spolocne fakt nic... no ale nepusti ma jedna vec... vy tu tvrdite ze korn je nu.metal a ze aj LP je (respektive bol) nu-metal... no a tomu hadam ani sami neverite ze korn hraju rovnaky styl hudby ako hral LP  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

|
Zaslal: 07 Júl 2006, 15:57 Predmet: |
|
|
o LP je zase hadam kazdemu jasne ze aj keby zo zaciatku boli nu-metal tak teraz s nim uz nemaju spolocne fakt nic... no ale nepusti ma jedna vec... vy tu tvrdite ze korn je nu.metal a ze aj LP je (respektive bol) nu-metal... no a tomu hadam ani sami neverite ze korn hraju rovnaky styl hudby ako hral LP  |
tiez nemozes takto porovnavat SoaD a ine kapely co hraju alternetivny metal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Zaslal: 08 Júl 2006, 3:51 Predmet: |
|
|
neda sa to porovnavat lebo korn nikdy nu metal nehral no ale nechaj ich tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|