Ale ak je uz fakt velka nuda, ze neviem proste co zacat robit tak zacnem robit kraviny a tak to aj konci, mna skor zaujima co robite cez prestavky?
Nudite sa v skole?
No na ZS to je dost na nic, najma na niektorych skolach. Niekedy pocuvam mp3 tak, ze mam dovolene, niekedy so stiahnutym zadkom a cakam na ucitelku kedy zacne vrieskat (ako dneska). Na VV mozem pocuvat stale..
Ale ak je uz fakt velka nuda, ze neviem proste co zacat robit tak zacnem robit kraviny a tak to aj konci, mna skor zaujima co robite cez prestavky?
-
lekoklatik
VIP
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj, zaspat ale potom na teba kazdy neveriacky ziza jak na debila. trebars ja som na hodine zaspal asi na 2, 1 minutku prebudim sa a 3 spoluziaci na mna uprene pohlady. Alebo najlepsie bolo ked sm zaspal na Literature, mali sme citat nieco s knihy, zrazu pocujem len hlas ucitelky "Miso, citaj" ja sa ihned prebudim a snazim sa robit, ze vnimam, som ani nevedel kde sme, a som to musel potomv takom polospanku docitat celeColortraincleaner napísal:najlepsie bolo zaspat alebo tym co zaspali robit dozlosti
-
JohnFrusciante
Star
-
Mek
Addict
teraz, ked som este v prvaku (na vyske), tak sa na vacsine predmetov nudim, ale na prednasky a cvika chodim, aby som mal poznamky, z ktorych sa potom budem ucit (a tiez je lepsie tam byt, ked nieco vysvetluje).
Preto sa uz tesim do druhaku, ked sa konecne budem ucit to, co si sam vyberiem, a nie to, co vymysleli nejaki pani od stola
Preto sa uz tesim do druhaku, ked sa konecne budem ucit to, co si sam vyberiem, a nie to, co vymysleli nejaki pani od stola
-
audiotrack
VIP
Heh no jazyky sa treba učiť.. a slovenčina, ani nehovorím.. ako chceš zvládnuť cudzie jakyky, keď nevieš ten svoj? A potom sa vo mne žlč búri keď čítam niektoré posty.. Na zaplakanie
No a moje zabíjanie nudy? Ježiši Kriste, kecáme celý deň.. hrozné, naše debaty so spolužiakom o všetkom možnom.. od jadrových elektrární cez dievčatá..
No a moje zabíjanie nudy? Ježiši Kriste, kecáme celý deň.. hrozné, naše debaty so spolužiakom o všetkom možnom.. od jadrových elektrární cez dievčatá..
-
P41NK1LL3R
Light Professional