Nvidia Quadro

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja by som sa chcel spytat uz ked je tu taka diskusia ze ci na takychto krafickych kartach idu spustit aj tie komentovane hry pod directx a opengl ? alebo proste tieto graficke karty s tym nevedia pracovat aleb ako to vlastne je ? pretoze viac krat som uz videl napisane napriklad pri notebooku ze je urceny ako herny notebook a pritom obsahoval uz spominanu quadro kartu tak som nepochopil teraz ako to je dakujem za odpoved :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Daju sa spustit.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

takze je na tieto profi graficke moznost instalovat nielen profi ovladace ale aj normalne ? dakujem
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

to mas skoro ako keby si chcel instalovat Catalysty na GeForce karty. Nie. Quadro ma samostatne vyvijane ovladace, a nie je kompatibilna s ForceWare urcenymi pre GeForce karty.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:to mas skoro ako keby si chcel instalovat Catalysty na GeForce karty. Nie. Quadro ma samostatne vyvijane ovladace, a nie je kompatibilna s ForceWare urcenymi pre GeForce karty.
tak potom tvoja odpoved sa bije s odpovedov tomaseho ? alebo na tych ovladacoch pre quadro idu normalne hry ? ak hej tak som spokojny z informaciami :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

moja odpoved sa s nikym nebije, moja odpoved je velice mierumilovna a patri k nenasilnym typom odpovedi, ktore by ani muche neublizili. Toboz este nejakej inej odpovedi...

proste nvidia vyvija zvlast ovladace pre Quadro a zvlast pre GeForce. Hry aj aplikacie pojdu na oboch ovladacoch, avsak kazde su optimalizovane pre nieco ine. Hru na QUADRO spustis, ale nepobezi ti tak svizne ako na ekvivalentnej karte GeForce.

Dufam ze aj tato odpoved bola aspon tak mierumilovna ako ta predosla, a nikomu sa nic nestalo :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:moja odpoved sa s nikym nebije, moja odpoved je velice mierumilovna a patri k nenasilnym typom odpovedi, ktore by ani muche neublizili. Toboz este nejakej inej odpovedi...

proste nvidia vyvija zvlast ovladace pre Quadro a zvlast pre GeForce. Hry aj aplikacie pojdu na oboch ovladacoch, avsak kazde su optimalizovane pre nieco ine. Hru na QUADRO spustis, ale nepobezi ti tak svizne ako na ekvivalentnej karte GeForce.

Dufam ze aj tato odpoved bola aspon tak mierumilovna ako ta predosla, a nikomu sa nic nestalo :D
dakujem toto som potreboval :)
Napísať odpoveď