|
|
|
| Autor |
Správa |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 873 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2007, 20:21 Predmet: Obdobia vzťahu |
|
|
| Aby som to blizsie priblizil, tak ako to vnimate vy? Myslim tym to, napr. v zaciatocnej faze chodenia a v tej uz pokrocilej faze chodenia, aky v tom vidite rozdiel, co sa zmenilo, trebars v spravani |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 264 Bydlisko: umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2007, 20:26 Predmet: |
|
|
najprv sme spolu chodili a potom sme sa rozysli asi v tom bude ten rozdiel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2007, 20:28 Predmet: |
|
|
Tych par vztahov co sa uz skoncili by som charakterizoval asi takto
1.Faza namotavania - prve pohlady, usmevy, dotyky
2.Prve rande - prelomovy okamih, prvy bozk, zaciatok vztahu
3.Stredna faza - ak je vztah uz dlhsi tak sa uz dobre pozname a rozumieme si
4.Zlom - udalost ktora je zaciatkom konca napr. vyhasnutie vasne, lasky, podje**nie apod.
5.Rozchod... |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1698 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2007, 21:17 Predmet: |
|
|
podla mna to je myslene inak ako pisete s tym rozchodom
1. spoznanie a rozmyslanie ze by to mohlo byt pekne s tou osobou byt
2. zaciakty chodenia strasna radost na dusi proste euforia
3. vztah je dlhsi a ste uz tak zabehnuty poznate sa lepsie milujete sa navzajom a proste travite spolu vyznamne chvile neviete bez seba existovat
4. zivot si neviete bez seba predstavit
5. svadba
ale toto plati len pri dobrom priebehu vztahu a kazdy si domysli ako skonci zly vztah jeden z partnerov bude urcite  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2295 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 0:51 Predmet: all |
|
|
| myslim ze kazdy tu nieco v tych bodoch zachytil,,,len jednu vec doplnim k tym rozchodom,,,ze prve podjebani/e..ak milujeme vieme odpustat,, ak niekoho strasne mate radi tak mu odpustite,, mozno to je blbe ak vam spravi daco take ,,ale je to tak,,, |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2634 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 1:18 Predmet: Re: all |
|
|
| midnight_man napísal: |
| myslim ze kazdy tu nieco v tych bodoch zachytil,,,len jednu vec doplnim k tym rozchodom,,,ze prve podjebani/e..ak milujeme vieme odpustat,, ak niekoho strasne mate radi tak mu odpustite,, mozno to je blbe ak vam spravi daco take ,,ale je to tak,,, |
ale trva to dlho a aj tak nikdaj nezabudnes. a preto hovorim: zatlkat zatlkat zatlkat. berem to ze sa to moze stat aj mne ale chvalit sa s tym na druhy den to nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lúšťa Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 137 Bydlisko: Ružomberok Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 2:57 Predmet: |
|
|
no tak aj ja mozem k tomuto povedatt daco.. zacalo som chodit pred dvoma rokmi s chalanom, bolo to krasne neuveritelne nadherne to sa ani neda opiast slo to takto 1.5 roka vsetko krasne a lubili sme sa coraz viac ale potom uz prisli hadky , trpeli sme obbaja ze sa hadame , ublizili sme jeden druhemu hadkami a tak... prisla chata kde bol sos poluziakmi a tam sa bozkaval s dvoma babami, v momente ked som sa to dozvedela som nevedela co robit nechcela som zit zrutil sa mi zivot a myslela som si ze je to najhorsie co sa moze stat.. tam ma totalne sklamal bozkaval sa a aj fajcil cigarety ktore mimochom neznasam.. no ale nejak som sa prebojovala cez to a odpustila mu ze to spravil,lebo ho fakt skutocne milujem, potom po dvoch mesiacoch som uz nevladala a nedokazala som zabudnut na tu chatu tak som sa rozisla s nim a pritom som mala rada aj ineho chalana s ktorym som sa dalaa po par dnoch dokopy/..nas vztah trval okolo 3 tyzdnov ale kedze som si uvedomila ze je to nefer chodit s niekym a lubit este toho predtym a este k tomu som sa v ten den s tymto chalanom pohadala tak som sa s nim rozisla ... a vratila sa k etj stalej laske... vsetko klapalo 3 mesiace lubila som ho a aj on mna..verim tomu lebo som to tak citila..ale prisiel silvster a ked lezal pri mne v posteli { len sme lezali boli sme tam cela partia na posteli} tak som citila ze jeho ruky maju zapach cigariet..ako kazdy zamilovany som si vravela to moze byt len take nieco ze chytil cigaretu a teraz smrdia prsty.. snazila som sa verit tomu ze ma neklamea potom som pocula ked vravel kamosom ze fajci a vtedy si aj zapaloval cigaretu..no a nakoniec na silvestrovskej zabave som ho videla na vlastne oci.. bolo to nieco strasne vsetko som prestala vnimat mala som chut zmiznut prec a nikdy sa uz nevratit..citila som taku bolest a aj citim..a o par dni som sa dozvedela ze fajci uz okolo 3 tyzdnov ze si kupuje cigarety a mne pritom klamal ze nefajci.. tak som to s nim hned na tej zabave ukoncila... povedala som mu ze posledne co pre neho spravim je ze zostanem s nim na zabave lebo mal dost vypite a nechcela som aby sa mu nieco stalo aj ked mi tak ublizil... teraz dostavam od neho smsky a tak ze ma lubi a ze ho to velmi mrzi ze sa chce zmenit a ze mi to dokaze ze to dokaze vsetkym.. ze cche aby som bola stastna chce aby sa zmenil..ale neviem co je pravda..bojim sa verit ale bojim sa aj neverit.. mam strach hlavne z toho ze co ak ma miluje a ja sa ho vzdam a nedam mu sancu..a co ak ma nemiluje a ja mi zase naivne na to skocim a budem trpiet.. neviem su to dva velke protiklady..len dufam ze sa rozhodnem spravne..ale ako sa vravi u kazdeho to vyzera inak..jedny sa stale viac a viac muiluju jedny sa uz nenaviidia u jednych miluje len jeda osoba..a tak..moje obdobie s nim vyzeralo takto a dost smutne je mi z toho nanic a chce sa mi len a len ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2295 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 3:04 Predmet: |
|
|
| Lúšťa napísal: |
pritom som mala rada aj ineho chalana s ktorym som sa dalaa po par dnoch dokopy/..nas vztah trval okolo 3 tyzdnov ale kedze som si uvedomila ze je to nefer chodit s niekym a lubit este toho predtym a este k tomu som sa v ten den s tymto chalanom pohadala tak som sa s nim rozisla |
A ten chalan s ktorym si chodila 3 tyzdne ta stale sialene miluje,,a nemoze na teba zabudnut.Strasne sa zalubil a nemoze sa "odlubit".  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 2:20 Predmet: |
|
|
| noo tak rozdiel v spravani urcite bude, zo zaciatku je to take ocarenie, same cmuky cmuky...,a vpokrocilej faze je to aj rozmyslanie nad vztahom.., nad buducnostou, mozno milovanie sa...spolocne plany... a tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1045
Zaslal: 08 Jan 2007, 7:34 Predmet: |
|
|
Moj nazor
-Zaciatok-najkrajsie obdobia,ale nie laska-ocarenie,zamilovanost.
-Spoznavanie sa(troska hlbsie)-tiez pekne obdobia,zaciatok lasky.A v niektorych pripadoch aj zaciatok konca.
-Uz ak sa dvaja celkom dobre poznaju poznaju(cca.2,3 roky spolu)-vela krat zlomova faza,tu sa zisti ci si naozaj"sedia" na 100%
-A ak to vsetko prezili a su spolu stastny,tak je to laska,ktora vsak potrebuje na prezitie vela tolerancie z oboch stran,lebo nik nie je 100%,pride zivot,problemy a ludia sa menia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|