Da sa nejak vo windowse obist zaheslovany komp... Proste da sa to nejak pbist aby som sa tam dostal alebo ziskal heslo.. A PLS INYM SPOSOBOM AKO BRUTE FORCE! tolko casu nemam
troska blisie sa musis vyjadrit. Mate na PC len jeden ucet ? Na ten sa chces dostat ? Je/Neni to Administrator ucet (myslim original nazov, ne opravenia)?
no nie je to moj pripad... doma som si sam panom ale keby som niekde prisiel neviem nic... da sa to nejako... dajme tomu jeden ucet admin. prava a heslo
no, tak ked ma osobitny ucet s admin. pravami , mozes sa skusit dostat na povodneho administartora ale len v pripade ze do prihlasovacej obrazovky mozes pisat login. Pointa je v tom, ze tento ucet skoro nikto nikdy nepouziva a preto ho ani nehesluje. Ked sa tam dostanes, tak cez win+r control userpasswords2 si uz lahko poradis.
aha, no tak to bude kus problematickejsie, dalej som sa ani ja nikdy nedostal, viem akurat ze sa da, ale netusim ako a ani som postup nikdy nevidel. Tak, prepac, som v koncoch.
je na to jeden program CIA Comander...to sa bootuje cez disketu ako ked si chces nabootovat windows. Kamosovi sa raz podarilo zaheslovat PC, ze sa don nevedel dostat a pomocou tohto programu sa mu to podarilo.
nepitolk0 napísal:no nemozes mas tam len ponuku Admin a mozes zadat heslo
Ked budes v login menu, tak dva krat stlac CTRL+ALT+DELETE a v tedy ti povoli pisat aj login aj heslo. A ked sa tam dostanes do loginu napis "Administrator" bez uvodzoviek a stlac ENTER.
Na niektorych masinach neskusenych userov to funguje, kto o tom vie, zahesluje si aj tohoto Admina.
job13bb napísal:je na to jeden program CIA Comander...to sa bootuje cez disketu ako ked si chces nabootovat windows. Kamosovi sa raz podarilo zaheslovat PC, ze sa don nevedel dostat a pomocou tohto programu sa mu to podarilo.
s tymto "programikom" sa akurat tak dostanes do registrov, kde si mozes zapisovat a prosto robit co chces, lenze to musis vediet co a kde urobit.
inkognitto napísal:s tymto "programikom" sa akurat tak dostanes do registrov, kde si mozes zapisovat a prosto robit co chces, lenze to musis vediet co a kde urobit.
kdeze s tymto programom sa dostanes aj cez zaheslovaneho administratora...som to videl na vlaste oci, ze to funguje...jednine ze som zle napisal nazov programu, ale som si na 99% isty ze je to on
dobre si to napisal, ale CIA Commander je bootovacia zalzitost, to znamena ze pri starte ti to z tej disketky nacita a ty si v prostredi "cia". Ziadny win, neni co tam obchadzat.
PS: videl som to na vlastne oci a aj ruky, lebo som to robil.
peace
no a tam ked ti to nabootuje tak tam sa potom dostanes k uctom a tam cez ten program im zmenis heslo ...a tym padom sa dostanes do pc...a mozes zmenit alebo aj vymazat heslo administratora
...a v poho ja nie som nastvany ...srry ak to tak vyznelo z tej spravy
ja som myslel ze moje spravy su take agresivne , preto som ti napisal peace
no, tak nevem kde to je lebo ziadnu spravu uctov som tam nevidel,...
tu je ten programcok:
niekde som cital ze sa da zmenit aj z obmedzeneho uctu admina, mne osobne to neslo ale skusit to mozete ci vam to pojde
date spustit-cmd a napisete net user (meno usera) (heslo ktore chcete)