obrazok t0m4s3

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Takze som tu opat.Zistil som,ze problem nastava vtedy,ak je zapnute wireless.Takze ak deaktivujem wir. kartu v PC-dannu IP na LAN karte zadam v pohode a vsetko funguje.Ale potom ak zapnem spat wir.kartu(sietovy kabel odpojim),tak ta sa tvari ze je pripojena ale internet nefunuje.Skusal som davat aj"opravit pripojenie",popr.sa znova pripojit-ale nic.Nabehne az vtedy ak deaktivujem LAN sietovku v PC,popr.dam IP automaticky..

A ak zapnem najprv wir. a nasledne sa pokusim nastavit tu IP na LAN karte-vtedy vypisuje hlasku v prilohe.

Myslim ze by pomohlo zmenit LAN IP routra napr.na 192.168.2.1 .Ibaze ak som sa pokusil,nevedel som sa uz donho dostat po zadani dannej IP.Preto sa chcem opytat-co vsetko je potrebne zmenit okrem samotnej IP?A ci vlastne pomoze tato zmena vyriesit moj problem.
Prílohy
xxx.jpg
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Posli screenshoty z oboch nastaveni (ipconfig /all) pri zapnutej Wifi a pri zapnutom Kabli. Vravis, ze Wifi ti nefunguje, to by mohlo znamenat zle nastavenu gateway, ktora ostane v routovacej tabulke po tom co ju vypnes a pokusis sa zapnut kabel.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No skusal som a zistil som,ze to robi len na jednom,konkretnom booku.Takze dalej to zatial neriesim,nakolko majitelovi toho booku je jedno ci ma IP automaticky,alebo napevno.Nepotrebuje byt vobec zosietovany..Mne to ide a aj ostatnym s ktorymy nieco zdielam-takze OK.

Dikes anyway :)
Napísať odpoveď