Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Obuv na ukrajine
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Je na ukrajine lacná obuv skutočne pravá ?
Áno je lacná a pravá
22%
 22%  [ 11 ]
Neviem
44%
 44%  [ 22 ]
Nie !
32%
 32%  [ 16 ]
Celkom hlasov : 49

Autor Správa
Lord_3D
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 9:44    Predmet: Obuv na ukrajine Odpovedať s citátom  

Aspoň u nás na Východe sa rozmáha fenomén, kupovania topánok na Ukrajine, vyzerajú ako pravé, stojá v prepočte 700Sk, ale sú pravé ?!
čo si myslite sú pravé ? Osobne by som si nešial kupiť botasky na ukrajinu !
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
atrey
Star
Star

Založený: 17.04.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 9:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pozri, kupil som si teraz boty.. Embarassed Emerica. a ked som pozrel na stitok ze made in CHina. Ale nebol som prekvapeny. Vsetky boty su vyrabane v cine alebo v krajinach kde je lacna pracovna sila(to snad vies...) no a mas jedno ci ich kupis na slovensku alebo na ukrajine. Napr. taky nemec moze brat slovensko ako my Ukrajinu(a to je pravda!).A kupis si tu boty? No jasne. Myslis si ze na ukrajine nemas znackove obchody?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lord_3D
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 10:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
Návrat hore
atrey
Star
Star

Založený: 17.04.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 10:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord_3D napísal:
No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?

Myslim si, ze su..
Návrat hore
Runes
Professional
Professional

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 11:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla man nie co sa tyka nemcov tak ceny toapnok unas a v nemecku su rovnake len tam vacsi vyber viem to bo kupujem boty v rakusku pripadne nemecku koli tomu ze ked cem kupit tu tak platim sam abo mama ekd objendam s nemecka abo rakuska tak faktura je v eurach a to cvakne tato s diet Razz nedavno tu mal kolega sesternicu z ang ponevac on ani zatat po ang tak som siel s nimi jej priatel bol prekvapeny ze boty tu boli drahsie ako unich dokonca aj blbu aktovku na notebook lacnejsie zozenie v GB tak nakoniec s nakupou bolo ... a k tym botam vybehni na trh kupis tam adidasi v normalnej krabici adidas za 500 sk akurat ti budu s toho smrdet nohy a rychlo sa opotrebuju bo su to make a nekvalitne materialy a k tomu tvojmu kamosovi tie jeho boty mozu byt prave len ak ich povod je nelegalny napr kradnute kamiony a tak proste kupil boty ktore boly kradnute
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 24.06.2006

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord_3D napísal:
ja si tiez myslim ze su prave ved v zahranici byvaju vseliake vypredaje a tak a to ze je to v Ukrajine si myslim ze to je jedno ci nie?
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 11:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja kupujem boty kazdy rok na dovolenke v Bulharsku...tento rok som kupil RBK g-unit za 1200...som zvedavy kolko by som dal zane tu. Ten isty model som nasiel aj na nete...bola k tomu original krabica, su kozene...Cize podla mna su prave, ale ako bolo spomenute zniekadial slohnute alebo tak.
Návrat hore
aston
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 21.07.2006

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 12:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

urcite su prave ale ked ich kupis od daakecho smejda tak je tam riziko ze prave nie su Smile
a mi povedz ked vyzeraju roznako citis sa v nich rovnako a nikto ti tie boty lupov rozoberat nebude tak ti nikdo na to nepride ze prave nie su Laughing Laughing
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 13:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

aston napísal:
urcite su prave ale ked ich kupis od daakecho smejda tak je tam riziko ze prave nie su Smile
a mi povedz ked vyzeraju roznako citis sa v nich rovnako a nikto ti tie boty lupov rozoberat nebude tak ti nikdo na to nepride ze prave nie su Laughing Laughing
v nich sa mozno budes citit rovnako ako v znackovych, len ako dlho ti ten pocit vydrzi. Ja si nekupujem znackove topanky, aby som kazdemu ukazoval: " Aha ja mam adidasy!" ale kvoli tomu, ze vydrzia dlhsie ako "aiaidiai" od cinana. Ak su tie topanky kupovane v normanych znackovych predajniach, tak urcite prave su, ale ak niekde na trznici, tak by som trochu vahal ci su prave.
Návrat hore
Lord_3D
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 13:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

prosex napísal:
v nich sa mozno budes citit rovnako ako v znackovych, len ako dlho ti ten pocit vydrzi. Ja si nekupujem znackove topanky, aby som kazdemu ukazoval: " Aha ja mam adidasy!" ale kvoli tomu, ze vydrzia dlhsie ako "aiaidiai" od cinana. Ak su tie topanky kupovane v normanych znackovych predajniach, tak urcite prave su, ale ak niekde na trznici, tak by som trochu vahal ci su prave.
no ja si tiez preto kupujem značkovú obuv, lebo Addiddaso sa roztrhajú po 3dňoch nosenia, a zatiaľ som som mal značkové boty, ešte ani jedny sa neroztrhali... (a to som ich mal o 10rokov len mi noha vyrástla ale topánky su ako nové)
značka = kvalita =)
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 13:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mozem to iste povedat o mojich botach...boli tiez kupovane na trhu...Nerozpadli sa, ale som z nich vyrastol, no nic aspon ich moze nosit otec a stary otec Razz.
Návrat hore
-=wolf=-
Professional
Professional

Založený: 26.01.2006

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 13:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

sto pro to je nieaka napodobnenina
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 14:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord_3D napísal:
vtip je v tom ze slovensky obchodnici su strasne nenazrany a chcu na tych botach zarobit ... a v ukrajine je strasna bieda tak su radi aj ked na nich zarobia 100ku ale u nas ak nezarobia 2 litre na jednych botach tak ich ani nepredavaju ... kamos je teraz v USA a tam stoja DC-ka 1500sk v prepocte ... a ten isty model stoji u nas minimalne 3litre tak sa pytam ze ci ten prevoz je taky drahy? to asi tazko Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
2neo
VIP
VIP

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 16:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

chodim na ukrajinu casto nakupovat.(apropo idem 25.8 ked by niekto z KE chcel ist),topanky niektore su prave ine nie.ja tam kupujem vonavky a tie su kvalitne a prave .a este kozmetiku cigy a chlast.a nejake tricka.su pekne a lacne cca do 100sk takze aj keby neboli prave netrapi ma to az tak ked si niekde v sport shope kupim adidas za 3000 a zistim ze je to fake.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jojcek
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.06.2006

PríspevokZaslal: 15 Aug 2006, 15:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shocked pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!!

Exclamation Idea Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: