|
| Autor |
Správa |
charon71 Medium Expert

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 94 Bydlisko: Podsvetie Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 11:12 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
fajne to s tym plutom posrali, pluto ma vlastnu obeznu, otaca sa okolo svojej osi len je proste malicky, no je to planeta ak to nie je planeta, tak co chcu povedat ze to je? OMG! |
no spravili aj nove rozdelenie :
1. planety
2. trpaslicie planety
3. male telesa
Pluto bude patrit medzi trpaslicie planety, aj preto lebo jeho obeznu drahu ovplyvnuje Neptun. podla mna spravili dobre, za chvilu by sme mali takych planet aj 50. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fortune Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2005 Príspevky: 491 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 13:34 Predmet: |
|
|
no boze neplacme ze jednym studenym sutrom aj tak 90 percent ludskej populacie o tom nevie....stale je cas to ututlat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1105 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 13:42 Predmet: |
|
|
ach pluta som mal najradsej ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 14:21 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| Zecharia Sitchin ma taku jednu knihu, odporucam.aj ked to je skor scifi ale verit mozte comu chcete |
Cital si tu knihu vobec? Tam pise o 10 planetach nasej sustavy, z toho jedna sa vola Nibur (Nibiru) a ma obeznu dobu okolo slnka 3600 rokov. 11. a 12. planeta su nas mesiac a slnko, kedze ta kniha nie je sci-fi ale vedecky poznatok zo sumerskych tabul starych ako cela nasa civilizacia a ich vyznam sa este skuma. Len pre objasnenie
Aby som tu nespamoval: K tomu plutu si myslim iba tolko, ze ked ho vedci objavili boli hyped, ze dalsia planeta, hoci o nom nic nevedeli. Ops. preklep treba napravit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 266
Zaslal: 25 Aug 2006, 17:07 Predmet: EUREKA |
|
|
| Lord_3D napísal: |
hmm dosť divne, ale keď tak rozhodli vedci  |
To myslíš tych vedcov čo je im svätý grál VELKÝ BENG,Dúfam že pán Grygar nám to vysvetlí že je to obyčajný šutr:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3157 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 17:21 Predmet: |
|
|
Teraz sa planeta Pluto nastve a spacha atentat na planetu Zem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 518
Zaslal: 25 Aug 2006, 17:51 Predmet: |
|
|
Keď to vezmeme tak, že Pluto sa stalo planétou vtedy, keď si ešte mysleli, že je ovela väčšie tak to je pochopitelné... Som zvedavý čo bude na školách tj. koľko bude trvať kým budú aktualizované knižky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 18:11 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
fajne to s tym plutom posrali, pluto ma vlastnu obeznu, otaca sa okolo svojej osi len je proste malicky, no je to planeta ak to nie je planeta, tak co chcu povedat ze to je? OMG! |
a ešte okolo neho obieha mesiac Cháron, ktorý je tak veľký ako Pluto. Tak keď už, bola by to dvojplanéta. |
|
| Návrat hore |
|
 |
=Erik= Zablokovaný

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 453
Zaslal: 25 Aug 2006, 19:46 Predmet: |
|
|
Mne to nevadi...ak niekto bude robit model slnecnej sustavy...tak len o robotu menej...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 837
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 22:08 Predmet: |
|
|
Heh vobec nechapem preco vas to nejak sere, alebo preco sa tym vobec zaoberate... Nerozhodovalo o tom 5 chlapov v krcme pri pive, ale plno vela vedcov a myslim ze ked usudili, ze Pluto nie je hodne povazovat za planetu, lebo nesplna iste kriteria, tak to zrejme planetou nebude... Myslim ze vas to nijak neovplyvni, mozno tak horoskopari (neviem si spomenut jak sa to vola) budu musiet prerobit zopar veci, kedy postavenie Pluta nebude hrat velku ulohu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 22:21 Predmet: Re: Od dnes už Pluto nieje planétou slnečnej sústavy |
|
|
| Linkman napísal: |
Práve to dávali v správach ČT , pozrite si to v archíve správ ČT. Čo vy na to ? Som prekvapený  |
stejne dokim sa nevydaju nove učebnice tak 3 roky sa deti ešte budu učit pravy opak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 704 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2006, 22:51 Predmet: |
|
|
to sa budu menit skolske osnovy na ZS ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 11:51 Predmet: |
|
|
| Sa čudujem čo všetko im "hlavu rozbija". Podľa mňa je to úlne jedno či pluto je planéta alebo trpasličia planéta. Chlieb nebude aj tak lacnejší! |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 13:31 Predmet: |
|
|
.... mna to uplne doraza !!! .... tak mi platime vedcov aby na nieco prisli a oni si miesto toho spravia mejdanek, kde sa navalia jak prasce a potom vymyslaju zbytocne pitchovinny .... to je mi len za super vec .. akurat zas nabrali zakazky firmam co budu prepisovat ucebnice a pod . ...a domylili ludi .... je to proste kktnost tohto sveta ! ... poviem vam mne osobne je uplne u pi**, ci je pluto planeta alebo vesmirne hovno .... MFP ... proste zas dalsia KKCINA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|