Od globalizacie ku google

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Invader neviem preco niesi zmiereny s tym ze Google je len vyhladavac tak jako Yahoo, Windows Live a desiatky dalsich. Neviem naco chodis na internet ked si myslis ze jeho pouzivanie narusa tvoje sukromie alebo ta inak poskodzuje tym ze cez google moze niekto najst nejake informacie o tebe. Ja som naopak velmi rad ze vyhladavace indexuju stranky az tak dopodrobna ze sa da cez nich najst vsetko. :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

jimino napísal:hmm microsoft ponuka kupu yahoo, kupou akcii tejto firmy sa vasa teoria "google ovladne svet" stane este nerealnejsou

uz len ci to yahoo prijme :)
no microsoft sice yahoo moc nepomoze podla mna, akurat ze vsade tam da svoje reklamy hh :lol:

a google naozaj neovladne svet...pretoze nestihne sak svet tu bude len do roku 2012 vid ina tema :lol: :lol:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

btw tu je dobry clanok o googli co vsetko o vas vie

http://blog.synopsi.com/2008-01-31/co-v ... google-vie
Sheep
Addict
Addict

Jeremy napísal:btw tu je dobry clanok o googli co vsetko o vas vie

http://blog.synopsi.com/2008-01-31/co-v ... google-vie
ten clovek je bud uplne blby alebo nechapem...jako co je natom nenormalne ze sa loguju sluzby a vykony uzivatelov...sorac ale na tych blogoch je coraz viac vymletakov :?
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

sheep: cital som si len jeho zoznam, co o nas moze vediet a svojim sposobom ma pravdu, takze az taky vymletak nie je. na druhej strane, uz asi po stvrtykrat opakujem, ze ak google pouzivat nebudes, nebude o tebe vediet nic - len to, co uverejnis na internete a teda uverejnit to vsetkym ludom chces

schyzo: keby yahoo microsoftu nepomohol, tak don neinvestuje ;) toto spolcenie posilni microsoft, nakolko tenma svoje technologie napr pri vyhladavani a yahoo svoje. ich sklbenim moze vzniknut zaujimavy search engine ;)
Sheep
Addict
Addict

jimino napísal:sheep: cital som si len jeho zoznam, co o nas moze vediet a svojim sposobom ma pravdu, takze az taky vymletak nie je. na druhej strane, uz asi po stvrtykrat opakujem, ze ak google pouzivat nebudes, nebude o tebe vediet nic - len to, co uverejnis na internete a teda uverejnit to vsetkym ludom chces

schyzo: keby yahoo microsoftu nepomohol, tak don neinvestuje ;) toto spolcenie posilni microsoft, nakolko tenma svoje technologie napr pri vyhladavani a yahoo svoje. ich sklbenim moze vzniknut zaujimavy search engine ;)
ako ano, ale zajimave ze ja aj rada dalsich uzivatelov nemusi na nete citat jeho blog aby vedeli ze aktivity sa loguju

//inak v podstate sa neni coho bat pretoze tych logov je velmi vela a pochybujem zeby sa archivovali, cize sanca ze niekto prave cita vase email konto je miziva
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

IT news sa tiez vyjaduju.
/ou ta sorry, necital som to tu moc
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mi-chau napísal:IT news sa tiez vyjaduju.
it news iba prebrali tento clanok, oni sa k nicomu nevyjadruju, navyse tento clanok sa v tejto teme nachadza uz neviem kolko krat
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

btw toto je moc zaujimavy clanok

Európska komisia odklepla spojenie Google a Doublecklicku
http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... prava=6620
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

googla je jedna fasa pecka vec :D ..... to ze o nas vie vsetko vypliva s toho ze indexuje strany a ked napisem niekoho meno tak ho proste vyhlada :D ja sam to pouzivam a dost vyuzivam 8)

/// Pan karma hrdina,,nabuduce sa podpis
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Neviem či ste si všimli ale už aj Slovenský Google prekladá cudzojazyčné stránky, konečne :)
Napísať odpoveď