Odchod od zubarky - za 300 sk ??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

aky si ty hustyyyy ... a ked ti nova povie ze sa najprv musis regulerne odhlasit u starej (ako sa to stalo mne)?
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ten zákon som čítal a ked mi doktor nechcel dať zdravotnú kartu, lebo som ju potreboval celú (išiel som na operáciu) a tam potrebovali celú moju kartu, (nie len výpis), tak som mu vyhuboval a poslal som ho kade lahšie (nie je jediný kto má vysokú školu)
oni to nechcú dávať lebo sa boja že odídeš k druhému doktorovi ale oficiálne by tú tvoju zdravotnú mala ona poslať novému doktorovi- a to vieš že ju nepošle a nechá asi ju a bude za teba dalej brať prachy
proste treba im vybubovať a ohánať sa paragrafmi ako ja (aj ked nie vždy mám pravdu) ale dôležité je ako to zahrám a vždy dosiahnem čo chcem :P
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja ked som isiel od svojej tak som jej len povedal ze idem k inej lebo ju mam blizsie k domu co je aj pravda tak povedala no v pohode dala mi kartu pozdravila sa mi... a pa paa..... prisiel som k novej.. abolo...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

celkovo najst dobreho zubara je problem :? bud nevie poriadne urobit svoju robotu, alebo je furt odcestovany apod... :x
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja som opustil svoju ex-zubarku asi pred 3-rokmi a vtedy som platil asi 50-100SK za vypis zo zdravotnej karty kedze celu mi nechcela dat.
Napísať odpoveď