Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 29 Júl 2014, 8:39



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 
Odkazy na ploche su ako neznami subor
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Odkazy na ploche su ako neznami subor
Zdravim. Mam problem, ze vsetky odkazi na ploche su ako biely list (ako nezname subory) a neda sa nic cez ne spustit. Vzdy ked ich chcem spustit tak mi da moznosti cez aky program mam spustit ten ,,program,,, Ale všetky ikony kde su inštalovane idu len ich odkazy na ploche nie. Neda sa ani s normalnej ikony spraviť odkaz vždi je neznami...Neviete čo s tym? Prosim Vas o pomoc.


18 Júl 2010, 15:27
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.9.2009
Príspevky: 2127
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +4
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
Antivírus a antispyware.


18 Júl 2010, 15:31
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
Dik za odpovet a ako to mam spravit pls ja som v tom lajka... antivirus mam comodo

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 17:47)
Vsetko sa to zacalo po tom co mi poslal kamarad 1 ikonu alebo akysi taky subor a opytalo sa ma to v com to mam otvorit a dal som winrar a vsetky ikony sa mi zmenili na nezname subory a nedaju sa nijak otvorit vzdy to otvara len cez winrar...

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 18:48)
ja si myslim že je to niečo ako ze subor vo formate napr. .ico sa nejak nastavil aby sa vzdy otvaral v programe vinrar (ako to byva co sa ta windovs pyta ci prednasatavit tento program pre tento subor .PDF ktory je nastaveny ze sa ma spustat cez adobe readerpreto) aj ta polovična ikona neznameho suboru a rarove knihy.. ale nie som si isty a neviem ani ako to s5 nastavit. ael ked si dam vlastnosti tak cielova zloška ikony je taka aka ma bit ta aaplikacia ale vzdy sa otvara iba ta icona vo vinrare... to všetko su len moje domienky ja nwm kto sa tomu rozumie pomoste mi prosim...


18 Júl 2010, 16:26
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.12.2009
Príspevky: 791
Bydlisko: Topoľčany
Karma: Level +2
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
Zoskenuj PC antivírom a antispywerom.


19 Júl 2010, 9:17
Profil  YIM  Skype  Facebook  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
Bez zmeny...

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 14:04)
Prosim vas pomoste mi. Neviem si s tym rady...vsetky subory .INK proste ikony sa nedaju odvoryt iba cez niak program ktory zvolim... na tich odkazoch neni ani ta mala sipka ako co biva na tej ikone odkazu iba biely list ako neznamy subor...a to plati u vsetkych odkazoch okrem kosa,tento pocitac,moje dokumenty proste iba windowsove ikony,odkazy...


20 Júl 2010, 14:04
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.12.2009
Príspevky: 791
Bydlisko: Topoľčany
Karma: Level +2
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
Ak sú to iba odkazy na ploche, tak v každom v ich vlastnostiach ponastavuj umiestnenie origo súboru.


20 Júl 2010, 14:10
Profil  YIM  Skype  Facebook  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
nastavene ciele su spravne ako maju byt ibaze sa nedaju vobec cez nic spustit ale normalna ikona kde je program ide otvorit ta ktora ma cca 24kB ale ak z nej vytvorim odkaz ktory uz ma 1-2kB tak je neznami aj ked ma vlastnosti ako spravny odkaz ciel zacat v priecienku to vsetko ma ale je ako neznami subor a je jedno kde dam ten odkaz vzdy je neznamy


20 Júl 2010, 14:41
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.6.2008
Príspevky: 7714
Bydlisko: pod železničným mostom
Karma: Level +6
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
...tak daj opraviť Windows...bude to asi niečo zle nastavené v registroch...


20 Júl 2010, 14:47
Profil  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
jak som hovoril: ja si myslim že je to niečo ako ze subor vo formate napr. .ico sa nejak nastavil aby sa vzdy otvaral v programe vinrar (ako to byva co sa ta windovs pyta ci prednasatavit tento program pre tento subor .PDF ktory je nastaveny ze sa ma spustat cez adobe readerpreto) lebo vsetko sa to zmenilo potom co som chcel otvorit 1 odkaz co som dal do pc (wolfenstein - enemy territry.ink) ale nerozpoznalo hoé to ze je to odkaz neviem preco a opytalo sa ma to ze cez aky program chcem tento subor otvorit skusit som le tak winrar a zrazu sa mi prerobili uplne vsetky odkazy na nezname subory, ktore mozno otvorit cez winrar. a ked na ne kliknem automaticky sa otvaraju vo winrare a ten vypise ze tento typ formatu suboru nedokaze rozoznat...

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 14:57)
opravit windows, ach jaj to snat nie to nemoze byt az take zle vet programy slapu v pohode ked ich spustam cez ikony kde su nainstalovane len odkazy nejdu...
a co myslis pod pojmom opravit win kompletny reinstal? (inac mam win 7 64-bit od oktobra minuleho roku)


20 Júl 2010, 14:51
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.6.2008
Príspevky: 7714
Bydlisko: pod železničným mostom
Karma: Level +6
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
...nie, myslím opraviť...namiesto preinštalovania, spustíš z DVD opravu...na Win7 som to ešte nespúšťal, treba sa pozrieť na tom DVD...na XP to bolo tak že si namiesto niečoho stlačil R...

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 15:26)
...a tiež by si si mohol prečítať toto: http://www.zive.cz/bleskovky/nebezpecna ... fault.aspx


20 Júl 2010, 15:22
Profil  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
dik kuknem si to... ja dvd od win 7 nemam ale mohol by som sa ked tak opytat na to mojich znamich... a toho typka ktory mi robil tento software...len dufam ze toi nebude nic vcazne antivirak nic nenasiel okrem par vyrusov v karantene a tie su uz neskodne ci nie?

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 15:59)
dik za clanok co odporucas aby som spravil?


20 Júl 2010, 15:44
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.6.2008
Príspevky: 7714
Bydlisko: pod železničným mostom
Karma: Level +6
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
...skúsil opraviť Windows z DVD...neviem aký máš Win ale tuším po anglicky sa to volá recovery console...ak nie tak nech ma niekto opraví...keďže detailne opravu windowsu nepoznám tak by k tomu niekto kto tomu rozumie mohol napísať niečo hodnotnejšie...


20 Júl 2010, 17:38
Profil  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.6.2010
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
boli ste vsetcia vedla chyba bola v tom ze subory formatu .ink sa maju otvarat cez dany program uz je vsetko tak jak ma bit dal som obnovit povodne prednastavenia pre subory .ink a uz to vsetko ide ako ma...
ale dakujem vam vsetkim za rady...


01 Aug 2010, 18:53
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.11.2005
Príspevky: 43
Karma: Level +2
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
mam ten isty problem, mne vsetkych zastupcov na ploche otvara windows media player. kde najdem tu moznost nastavit povodne nastavenie pre subory typu *.lnk ?? Mam win 7


17 Sep 2010, 16:48
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.4.2007
Príspevky: 500
Bydlisko: Smižany
Karma: Level +1
Príspevok Re: Odkazy na ploche su ako neznami subor
zbytočne zložite rady davate.

ak si si na systemový disk neukladal nič doležite alebo neistaloval žiadny soft tak jednoducho stači použiť staru znamu funkciu z XP-ečka este obnovovanie systemu windows. obnov ho do stavu pred tým ako si otvoril ten subor od kamarata. obnoví ti to na predošle nastavenia.samozrejme je nutne vhodne zvoliť bod, do ktorého ti to ma obnoviť. lebo zrejme ti musel poslať nejaký vírus.

a btw. radosť posielať s takým kamaratom subory :) :)


18 Sep 2010, 1:31
Profil  ICQ  Skype  Pokec  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Chalesnik, Google [Bot] a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.380s | 15 Queries | GZIP : On ]