To je ten problem! Nestiha odpisovat, lebo ma vela post, RP, alebo coho...Ked ti prestane odpisovat uplne , tak to ries potom.
odpisanie
Re: odpisanie
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Už len toto by ma nesmierne odrádzaloarietiqe napísal:ona takmer17..v reale sa s ňou ťažko porozprávam pretože ma vždy okolo seba 10 kamaratiek
A môj názor je, že ťa má na háku
-
peterxxx
Star
Moze mat inu robotu ako vypisovat na chate, ja tiez odpisujem velmi pomaly a nic to neznamena proste nemam zaujem chatovat.Ak to je ako hovoris tak sa s nou dohodni nech obcas vystupi z hufu kamaratiek a ide za tebou porozpravat sa a tak, osobny kontakt je milion krat lepsi ako nejake vypisovanie.
Alebo ma okolo seba 10 kamaratiek, ktore si chcu tiez odpisat 
Tak kecáte spolu pomerne málo, za 3 týždne len 3-4 konverzácie? Skús jej jemne naznačiť tvoje sympatie, čo tak ju pozvať von, na džúsik, kávu..? Osobne najlepšie zistíš, či má záujem o niečo iné ako kamarátstvo. Takto to je stále ťažko povedať, že aj keď odpíše po 15 minútach, čo to znamená, či má vždy toho tak veľa na robote alebo sa jej proste nechce. Jedno stretko a budeš múdrejší.arietiqe napísal:tak to trochu osvietim..poznám ju zo školy.ja mam18,ona takmer17..v reale sa s ňou ťažko porozprávam pretože ma vždy okolo seba 10 kamaratiek a vtedy sa mi fakt za ňou nechce isť. minule som ju konečne videl SAMU na zastavke tak som za ňou šiel a bola strašne mila..neskor som ju našiel na fb tak som jej poslal žiadosť(pretože jej nešla ani poslať sprava)
a hned som jej aj napisal že či ju neotravujem a ona že: nie,vobec.dokonca keď som sa prihlasil tak mi sama napisala na chate.a potom som s ňou pisal zo 3x a to som vždy začinal ja.
a to odpisovanie - trvá jej to tak 15 minut, sice nenapiše 5 slov ale aj tak si viete predstaviť tu konverzáciu keď medzi sebou prehodime po 10viet.a naposledy som jej pisal tak sa ani neozvala.
vážne sa mi nezda že by som pisal nejake dristy..tak neviem mam sa na to vysrať alebo ??
PS: je to kočka čo aj niečo ma v hlave, takých je malo
/ nejdem na to nejak hrr trvá to tak 3 tyždne
No ako si spomínal že je to kočka. No taktiež som bol v takej situácii na mojom začiatku. Moja keď sme začali písať mala vyše 200priatelov ci na pokeci, ci FB. Prvý den ked sme pisali nastastie bola doma trochu skor, tak nemala ani s kym pokecat, tak nas prvy den sa celkom aj dal nazvat uspesnym aj ked tie temy neboli bohvie ako zaujimave. No a na druhy den uz sa ukazala realita, coho som sa obaval. Prisla zo skoly aj ja a márne cakanie na odpisanie do 2 3 minut. No a potom proste prisiel piatok, nesla nikam von ostala na stasie pre mna doma a pisali sme asi 5hodin a nasli sme si vela toho spolocneho, konecne zacala pisat aj velke mnozstvo smajlikov...bol to trocha uspech
ze sa bavi. A na druhý tyzden proste len co som sa prihlasil uz ma cakala krasna sprava na icq: ahoooooooj
No a tu chcem proste ukazat, ze musis mat aj stastie na to aby bola tak menej prinutena trochu s tebou komunikovat a proste ak najdete co najrychlesie spolocne temy a hlavne take temy na ktorych sa vie zabavit uz to pojde same od seba...teda aspon tak to u mna islo. Len ked tie temy vase budu stale take monotonne a pre nu viac menej nezabavne (mozno pre teba su zabavne) ale proste musis skusit vsetky druhy .....
No a tu chcem proste ukazat, ze musis mat aj stastie na to aby bola tak menej prinutena trochu s tebou komunikovat a proste ak najdete co najrychlesie spolocne temy a hlavne take temy na ktorych sa vie zabavit uz to pojde same od seba...teda aspon tak to u mna islo. Len ked tie temy vase budu stale take monotonne a pre nu viac menej nezabavne (mozno pre teba su zabavne) ale proste musis skusit vsetky druhy .....
Inac....niekedy je dobre,ked ju bomabrdujes otazkami...a celkom dobry grif je,ked uz mas o nej co - to zistene
To sa da potom perfektne zabodovat.
Bombardovať otázkami? Podľa mňa príliš vtieravé. Keby to niekto skúsil na mňa, tak sa rovno odhlásim, nech sa spamätá.
Najhoršie je na tom to, že ty nevidíš, čo ten druhý robí. Tým pádom, ak ti hneď neodpíše, si začneš namýšľať, že dotyčná osoba na teba kašle a nemá záujem debatovať. Často však tá osoba má napríklad iné povinnosti a popri nich sa sem-tam pozrie na monitor a raz za 10-15 minút odpíše. Ja som si zvykol nenamýšľať si rôzne spojitosti a kraviny a zvlášť, ak sa jedná o ženskú. Proste nerieš to...
Najhoršie je na tom to, že ty nevidíš, čo ten druhý robí. Tým pádom, ak ti hneď neodpíše, si začneš namýšľať, že dotyčná osoba na teba kašle a nemá záujem debatovať. Často však tá osoba má napríklad iné povinnosti a popri nich sa sem-tam pozrie na monitor a raz za 10-15 minút odpíše. Ja som si zvykol nenamýšľať si rôzne spojitosti a kraviny a zvlášť, ak sa jedná o ženskú. Proste nerieš to...
ze je oblubena v kolektive este neznamena ze nevie sama existovatRacius napísal:Už len toto by ma nesmierne odrádzaloDievča ktoré nedokáže existovať samé
A môj názor je, že ťa má na háku
-
Gepid
Medium Professional
Prečítaj si knihu a balení žien a nájdi tam kapitolu "konverzácia cez internet". Neverím, že sa potom nezblížite!

Prečo sa jej hneď neopýtaš prečo tak pomaly odpisuje? Prípadne sa jej opýtaj čo robí a podla toho zistíš...
Prečo sa jej hneď neopýtaš prečo tak pomaly odpisuje? Prípadne sa jej opýtaj čo robí a podla toho zistíš...
-
peterxxx
Star
Pinco , shlasim aj mne by to prislo vtierave.Avsak to ze ti neodpisuje neznamena ze nema zaujem, respektive , ze absolutne odmieta
...Neviem preco si ludia tak stavaju na konverzacii cez internet, ked ani v ten okamzik nemozu pozorovat reakcie dotycneho.Proste chod za nou a porozpravaj sa s nou .Tak uvidis ci ma zaujem alebo nie.
Praveze ja som mala rada,ked sa clovek pytal.Vtierave sa zda ludom,co maju urobit prvy krok ,snad vsetko.Ale z toho potom nic nevzide.
A okrem toho,zo zaciatku,ked este nemate poriadne spolocne zazitky a velmi sa nepoznate,tak otazky su super vec,hlavne,ked dievca nevie tiez,o com by tak asi mohlo rozpravat.Dievcata maju rady,ked rozhovor vedie chlapec a dava im priestor vyjdrit sa
A ako vravim-teoreticka priprava.Vzdy si treba nieco zistit.Aspon nejaky zaujem o nieco.
A ked nema ziadne hobby,tak nie je dost zaujimava
Ale robte si ako chcete samozrejme,ale osivanim sa nikto nic neziskal.
A okrem toho,zo zaciatku,ked este nemate poriadne spolocne zazitky a velmi sa nepoznate,tak otazky su super vec,hlavne,ked dievca nevie tiez,o com by tak asi mohlo rozpravat.Dievcata maju rady,ked rozhovor vedie chlapec a dava im priestor vyjdrit sa
A ako vravim-teoreticka priprava.Vzdy si treba nieco zistit.Aspon nejaky zaujem o nieco.
A ked nema ziadne hobby,tak nie je dost zaujimava
Ale robte si ako chcete samozrejme,ale osivanim sa nikto nic neziskal.
neviem síce ako je to so ženami, ale pre mňa, nech by mi bola ženská akokoľvek sympatická a vkuse by sa ma pýtala na kadejaké chu****, tým by len klesala na úrovni. Ak sú to kecy k veci tak to beriem, ale pochybujem, že ľudia, ktorí sa ešte ani nerozprávali, budú mať o niečom duchaplnom debatiť na nete.
-
Soviet
Darca
Tak ju pozvi von a neser sa volakde na nete..Tam nebude mat 15min na povedanie niecoho..
Ale hladaj v tom aj pozitiva..Kedze vies priblizne dlzku jej odpisovania, tak mas 15min pomedzi to pre seba a zatial si mozes co to pocitat a podobne
Nie len cakat a cakat a zabijat drahoceny cas, ked aj tak vies, ze to skorej nepride..
Ale hladaj v tom aj pozitiva..Kedze vies priblizne dlzku jej odpisovania, tak mas 15min pomedzi to pre seba a zatial si mozes co to pocitat a podobne
-
satan77
Light Star
ešte ma napadlo, že môže pomaly odpisovať preto, že tvrdo rozmýšľa ako ti čo najlepšie a najzaujatejšie odpísať
a cely čas čo ty myslíš, že nemá záujem, tak ona civí na monitor a parí sa jej z hlavy...
tak každopadne dik za rady.
niečo ešte skúsim ale určite sa nebudem zhadzovať ak ma bude mať pič*.
ako prišla tak aj odíde
ako prišla tak aj odíde
veru. Zeny boli, su a budu...
-
peterxxx
Star
Ale nie pre kazdeho
...Ale verim ze pre dotycneho sa nejaka najde 
Slovo chlapa. Nehádž predčasne flintu do žita, ale ak budeš vidieť, že dievča nemá moc záujem, resp. by si sa musel k niečomu prípadne znižovať, tak radšej hľadaj inúarietiqe napísal:tak každopadne dik za rady.
ako prišla tak aj odíde
pre pana jana ked mu odpisuje po 15tich minutach ak to trva viac ako jeden den tak si prenu priatel do poctu.. keby ze mam o dakoho aspon kus zaujem alebo ho zaradujem medzi tie lepsie alebo tie co sa mi pacia tak asi tymto odpisem ako prvym a tym do poctu po 15tich minutach