pinacolada napísal:OT:tri sestry su dost zname a bullet neni punk rock ani nahodou...
ja by som doporucil:
smola a hrusky - na chate
helenine oci - imperium lahodnych chuti
a este misfits vsetko.oni nie su prilis znamy myslim
OT: The Misfits ??? Ved to je jedna z najznamejsich kapiel na svete (a je znama dokonca aj u nas)
Jimbo napísal:tak sorry...nie vzdy je lahke presne urcit zaner...a tri sestry zas tolko ludi na Slovensku nepozna...
Tak toto je dobry zader Mraky ludi to poznaju, je to znama kapela co hrava aj na festakoch ... a Smola a Hrusky je tiez celkom znama pokial viem, a helenine oci sa tiez tocili v radiach nejaku dobu Takze ked uz chces niekoho kritizovat, tak sam skus napisat nieco co nepozname.
k6 napísal:Tak toto je dobry zader Mraky ludi to poznaju, je to znama kapela co hrava aj na festakoch ... a Smola a Hrusky je tiez celkom znama pokial viem, a helenine oci sa tiez tocili v radiach nejaku dobu Takze ked uz chces niekoho kritizovat, tak sam skus napisat nieco co nepozname.
len tu nezacinaj flame laskavo...u nas ani smola ani helenine velmi nie su zname.zalezi v akom kruhu ludi sa pohybujes.
inak cubix si zadrel riadnu pi*ov***.najznamejsie kapely hraju pred 80000 ludmi na stadionoch a na slovensko by sa nedostali ani nahodou.a urcite keby som sa niekoho spytal ci pozna misfits by nezareagoval "co?misfities?to je nejaky metal?"
//no uz ked tu bocia zadelil cirhozu tak by som pridal este kratky proces - daco s pressburgom.presne si nepametam.dost dobre skladby su tam..
to pinacolada: ja neviem ako si ty predstavujes pojem znama kapela. Ale Misfits pozna vela ludi uz len podla nazvu. Ja ich neporovnavam s tymi sezonnymi brakmi co maju v hladisku 1000000 ludi ale povedat ze misfits je neznama kapela moze povedat len ten co o nich nic nevie(bez urazky)
cubix napísal:to pinacolada: ja neviem ako si ty predstavujes pojem znama kapela. Ale Misfits pozna vela ludi uz len podla nazvu. Ja ich neporovnavam s tymi sezonnymi brakmi co maju v hladisku 1000000 ludi ale povedat ze misfits je neznama kapela moze povedat len ten co o nich nic nevie(bez urazky)
si porovnaj guns n roses,iron maiden alebo hoc aj cradle of filth a ine kapely a misfits ked sa pohybuje siba medzi punkacmi a fiendmi tak jasne ze sa ti zda ze je to znama kapela.
fakt, ze pecka album.. ked brat kupil origo kamarati mu platili po 50sk za pozicanie
ad Misfits: netusim kto to je a pocul som uz k**** vela albumov, to je ako keby niekto zo SNV povedal, ze ant-hill je svetoznama kapela-v snv ich mozno pozname, ale prejdes do PP a tam uz ich nepozna takmer nikto, cize tak
Placebo - Meds (super doska )
Haste The Day - Pressure The Hinges (2007) (dalsi metal-core, ziadna originalita ale perfektne songy)
Adema - Adema (2001) (nu-metal , totalne vykradnuty album ,ziadne napady ale perfektne sa to pocuva kazdy song je super, spevak je nevlastny brat Johnatana Davisa (koRn). )
nana - nana (1997) (rap,hip hop nemusim ale toto je super..klasika)
ked chces nieco veselsie tak jednoznacne DATAROCK - DATAROCK
je to hopsacka skakacka funky naladova hudba ak by niekto chcel mozem to hodit na lamackovo.netovo