Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
-
->slavo<-
Addict
ehm hojko? co tak uploadnut tie prispevky?hojko napísal:Ondrej: Malo to okolo 240 MB (databaza s prispevkami atd...).
miro2004: Asi tak, ze tych 5 dni sa budu dat este zakladat temy, potom sa stopne zakladanie tem a na 5 dni sa to tu este necha, aby si par ludi pozrelo co je new atd... a po tychto 10 dnoch sa to zmaze.
aspon hudbu a programy neviem ci to stihnem za 10dni vsetko copy paste .chapes ma nie?
atieto slova ma fakt dostali
Nebojte sa, fórum nekončí, len sme sa rozhodli, že už nebudeme podporovať warez, pretože chceme dať priestor ľuďom, ktorí so svojím projektom začínajú, zaujíma ich to a vidia v tom zábavu. Nás to už unavovalo odpovedať stále na tie isté otázky, naháňať sa za linkami, riešiť problémy a preto je čas na zmenu. Rozhodli sme sa vypustiť warez a fórum sprístupniť väčšej komunite ľudí, ktorí si tu možno nájdu záľubu a navštívia nás ako doteraz viac ako desať tisíc registrovaných užívateľov, ktorí tu za ten čas boli. Za rok a pol existencie sme zažili toho naozaj veľa, či už zábavy, hádok, diskusií, problémov...
a ty si myslis ze sem budu chodit vseci jak predtym , lebo ja si myslim ze 99%ludi co sem chodilo sem chodili kuoli warezu tak som zvedavy co vymyslite
a ja nechapem vsak ludia tu priestor maju
tak ja nechapem preco to rusite a nenapadlo vas povolat viac moderatorov aby sa tu o to forum starali? aby sa to tu precistovalo od lam spamu apod veci ked vas to uz unavuje to neznamena ze to nebude bavit ostatnych .
maliste radsej vymyslet nejaky system a nie vsetko delete a odznovu
moj nazor mi nikto nezobere
a preto ste stratili jedneho uzivatela a myslim ze nielen mna .
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem ta co si myslel.
99 percent - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=36160
Tvoj nazor ti neberie nikto, neslo nam o pridanie moderatorov, islo spravit zmeny. Okej, cau.
99 percent - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=36160
Tvoj nazor ti neberie nikto, neslo nam o pridanie moderatorov, islo spravit zmeny. Okej, cau.
Zmaze sa tato cast s vynimkou Ostatne: http://www.hojko.com/index.php?c=2->slavo<- napísal:nikde ja som zvedavy co vymyslite o tych 10dni
-
->slavo<-
Addict
no dobre ale nemyslis ze toto su moc velke zmeny?hojko napísal:Nechapem ta co si myslel.
99 percent - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=36160![]()
preco to nenechate jak predtym a nepridate len nieco nove?
-
->slavo<-
Addict
sakra skoda tych ludi co stratite a ja nechapem preco sem nesupnete nejake reklamy nech to toci aspon nejake love
lebo vydel som warez stranky kde maju dost reklama to forum si to ci pekne love aj ludia su spokojny z warezu .proste najlepsie
ked vymazete to co tuje no myslim ten warez tak tu bude mrtvo

lebo vydel som warez stranky kde maju dost reklama to forum si to ci pekne love aj ludia su spokojny z warezu .proste najlepsie
nebude mrtvo bude tu kulturna diskusia ktora nebude lakat deti ani nejake brzdy->slavo<- napísal:sakra skoda tych ludi co stratite a ja nechapem preco sem nesupnete nejake reklamy nech to toci aspon nejake love
-
hojko
Site Admin
Slavo, zbytocne zobres, pises a navadzas nas, my sme sa rozhodli ako sme sa rozhodli, 555 dni nam stacilo, je cast skoncit. Treba skoncit v tom najlepsom a nechat priestor aj inym ludom, my ste v tom nevideli buducnost a radsej spravit forum, ktore bude pristupne vacsiemu mnozstvu ludi a bude sa dat diskutovat na urovni a nie na 11-rocnej mentalnej urovni ako napr steve20.
-
mastermind
VIP
-
Traktorista
Guru
bolo to tazke, vydrzat
ale je to tu... osobne schvalujem vsetky zmeny ktore sa tu udiali, podla mna kto chce, warez si najde, je fakt ze obcas potesilo nieco, ale v principe stary ujo guuugl dokaze vyriesit 99% vsetkych problemov, a to 1% je vacsinou aj tak nejaka blbost a konina
takze este raz dik hojko za "come back" !!!