|
|
|
| Spokojenost? |
| Ano |
|
59% |
[ 149 ] |
| Ne |
|
27% |
[ 69 ] |
| Jeste nevim |
|
13% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 251 |
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:25 Predmet: |
|
|
| Aryan, kde je volne siritelna hudba a filmy??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2132 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:28 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Ondrej: Malo to okolo 240 MB (databaza s prispevkami atd...).
miro2004: Asi tak, ze tych 5 dni sa budu dat este zakladat temy, potom sa stopne zakladanie tem a na 5 dni sa to tu este necha, aby si par ludi pozrelo co je new atd... a po tychto 10 dnoch sa to zmaze. |
ehm hojko? co tak uploadnut tie prispevky?
aspon hudbu a programy neviem ci to stihnem za 10dni vsetko copy paste .chapes ma nie?
atieto slova ma fakt dostali
Nebojte sa, fórum nekončí, len sme sa rozhodli, že už nebudeme podporovať warez, pretože chceme dať priestor ľuďom, ktorí so svojím projektom začínajú, zaujíma ich to a vidia v tom zábavu. Nás to už unavovalo odpovedať stále na tie isté otázky, naháňať sa za linkami, riešiť problémy a preto je čas na zmenu. Rozhodli sme sa vypustiť warez a fórum sprístupniť väčšej komunite ľudí, ktorí si tu možno nájdu záľubu a navštívia nás ako doteraz viac ako desať tisíc registrovaných užívateľov, ktorí tu za ten čas boli. Za rok a pol existencie sme zažili toho naozaj veľa, či už zábavy, hádok, diskusií, problémov...
a ty si myslis ze sem budu chodit vseci jak predtym , lebo ja si myslim ze 99%ludi co sem chodilo sem chodili kuoli warezu tak som zvedavy co vymyslite
a ja nechapem vsak ludia tu priestor maju
tak ja nechapem preco to rusite a nenapadlo vas povolat viac moderatorov aby sa tu o to forum starali? aby sa to tu precistovalo od lam spamu apod veci ked vas to uz unavuje to neznamena ze to nebude bavit ostatnych .
maliste radsej vymyslet nejaky system a nie vsetko delete a odznovu
moj nazor mi nikto nezobere a podlamna toto uz nebude to STARE DOBRE HOJKO uz to nebude to co to bejvavalo.
a preto ste stratili jedneho uzivatela a myslim ze nielen mna . |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2132 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:30 Predmet: |
|
|
| Aryan, kde je volne siritelna hudba a filmy??? |
nikde ja som zvedavy co vymyslite o tych 10dni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:34 Predmet: |
|
|
no dobre ale nemyslis ze toto su moc velke zmeny?
preco to nenechate jak predtym a nepridate len nieco nove? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eldar Medium Star

Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 397 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:40 Predmet: |
|
|
ja som velmi rad ze konecne ide , aj som tusil ze sa zrobia poriadne zmeny a mne to nevadi |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:40 Predmet: |
|
|
sakra skoda tych ludi co stratite a ja nechapem preco sem nesupnete nejake reklamy nech to toci aspon nejake love
lebo vydel som warez stranky kde maju dost reklama to forum si to ci pekne love aj ludia su spokojny z warezu .proste najlepsie
ked vymazete to co tuje no myslim ten warez tak tu bude mrtvo
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4315 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 2:45 Predmet: |
|
|
| ->slavo<- napísal: |
sakra skoda tych ludi co stratite a ja nechapem preco sem nesupnete nejake reklamy nech to toci aspon nejake love
lebo vydel som warez stranky kde maju dost reklama to forum si to ci pekne love aj ludia su spokojny z warezu .proste najlepsie
ked vymazete to co tuje no myslim ten warez tak tu bude mrtvo
 |
nebude mrtvo bude tu kulturna diskusia ktora nebude lakat deti ani nejake brzdy a reklamu tu radsej nedavajte - reklamana strankach je strasna volovina by stranky sa nacitavali ovela rychlejsie keby ze niet reklamy na kazdej jednej stranke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 01 Nov 2005, 3:14 Predmet: |
|
|
| Slavo, zbytocne zobres, pises a navadzas nas, my sme sa rozhodli ako sme sa rozhodli, 555 dni nam stacilo, je cast skoncit. Treba skoncit v tom najlepsom a nechat priestor aj inym ludom, my ste v tom nevideli buducnost a radsej spravit forum, ktore bude pristupne vacsiemu mnozstvu ludi a bude sa dat diskutovat na urovni a nie na 11-rocnej mentalnej urovni ako napr steve20. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:11 Predmet: |
|
|
slavo: zmeny sa planovali uz dlhsie. nejde tu o peniaze.
ano skoda tych ludi co tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusie aj tak nezapajali, takze to az taka velka strata nie je. odidu jedni pridu druhi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:19 Predmet: |
|
|
1.Uvediete normalny dovod preco koniec warezu?
2.Kto formuloval ten text?
3.Naco sa zameria toto forum ked to uz nebude o wareze? Na PC? Na volnu diskusiu??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1704 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:30 Predmet: |
|
|
OK, pani, dakujem vsetkym. Stravil som na tomto fore vela prijemnych chvil, mnohokrat som tu nasiel co som dlhu dobu nevedel zohnat, dalo sa tu dobre podiskutovat, pomohli ste mi vyriesit viacero problemov a nasiel som si tu vela kamaratov...
Diky este raz, no ja sa musim s vami rozlucit. BYE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ONdr3j Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 1168 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:32 Predmet: |
|
|
| Ondrej: Malo to okolo 240 MB (databaza s prispevkami atd...). |
AZ TOLKO |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:35 Predmet: |
|
|
bolo to tazke, vydrzat
ale je to tu... osobne schvalujem vsetky zmeny ktore sa tu udiali, podla mna kto chce, warez si najde, je fakt ze obcas potesilo nieco, ale v principe stary ujo guuugl dokaze vyriesit 99% vsetkych problemov, a to 1% je vacsinou aj tak nejaka blbost a konina
takze este raz dik hojko za "come back" !!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fanta Light Professional

Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 712 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:36 Predmet: |
|
|
kokoz uz som zacinal mat abstaky... no nic no rozhodli ste sa skoncit s warezom tak to musime respektovat... jedine co by som chcel k tomu povedat: "Som tu nieco vyse roka a som maximalne spokojny co mi toto forum dalo"
takze hor sa moderovat grafiku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|