Odstúpenie od zmluvy t-com
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
presne naopak,garant je rychlost co ti musi garantovat ked mas linku 3Mbit tak ti musi stahovat 3Mbit (zalezi aj od servera z akeho stahujes),na rapide to pekne vidietbrm napísal:Mensi OT.. realne rychlosti mate vyssie ako garantovane?..alebo je to presne obmedzene na garant?
pri garante mas agregaciu 1:1,preto pri garante mas rychlost downu danu ako je linka,a neverim aby niekto pri 4Mbit,bol garant 545Cz pekna kravina,to mozes hovorit malemu decku a nie mne,som sa rozpraval s kamosom providerom co mi sprostredkovava free net ale tam mavam agregaciu 1:10,a smo sa ho opytal co by stala garant linka,vravel ze okolo 30 000Sk 3MBIT,takze asi tak,
netbox.czcanopus napísal:presne naopak,garant je rychlost co ti musi garantovat ked mas linku 3Mbit tak ti musi stahovat 3Mbit (zalezi aj od servera z akeho stahujes),na rapide to pekne vidiet
pri garante mas agregaciu 1:1,preto pri garante mas rychlost downu danu ako je linka,a neverim aby niekto pri 4Mbit,bol garant 545Cz pekna kravina,to mozes hovorit malemu decku a nie mne,som sa rozpraval s kamosom providerom co mi sprostredkovava free net ale tam mavam agregaciu 1:10,a smo sa ho opytal co by stala garant linka,vravel ze okolo 30 000Sk 3MBIT,takze asi tak,
Ved ja chapem, co je garant..canopus napísal:presne naopak,garant je rychlost co ti musi garantovat..
Sa len pytam, bo dakedy v mojich netovych zaciatkoch som mal 16kbit garant.. a slo to furt 16kbit..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked ma linku 1 Mbit tak ta nikto neobmedzuje a ani nemoze byt agregovana ta linka,takze ti to pojde stale 1Mbit,zalezi na providerovi,ci ti pusti na volnej linke vyssiu rychostbrm napísal:Ved ja chapem, co je garant..Mna len zaujima, ci im to ide min 2mbit a max 2mbit alebo im to ide min 2mbit a maximalne povedzme aj 3mbit..
Sa len pytam, bo dakedy v mojich netovych zaciatkoch som mal 16kbit garant.. a slo to furt 16kbit..Terazky mam sice garant 196kbit, ale real je 2mbit..