Gangy napísal:Nemyslis vazne, sak to bola udalost jak hrom. Ja osobne som otvaral sampanske a prepaloval setky SF hry na novo aj s crackom
A co sa tej Vista ochrany tyka, clovek co sa v IT pohybuje nejaku dobu sa moze len zasmiat....
hm , neviem ci to vsetko padlo...lebo napriklad na world racing 2 som este nikde nevidel crack ani nic podobne, ak sa teda nemylim...
A k tej viste - vzdy sa najde niekto, kto prelomi aj tu najhorsiu ochranu systemu...
kolombo16
Ty si myslíš že manici ktorý sa do toho nabúravajú že sa neposnažia? Predpokladám že kreknutú Wistu budeme mať asi v obdobý keď príde SP3 na XP. to bude už iba na ludoch čomu dajú prednosť!! inak na wiste sa mi nepáči že je tu privelký skok! (to je jak 98 a XP)
Schyl2o napísal:hm , neviem ci to vsetko padlo...lebo napriklad na world racing 2 som este nikde nevidel crack ani nic podobne, ak sa teda nemylim...
A k tej viste - vzdy sa najde niekto, kto prelomi aj tu najhorsiu ochranu systemu...
tomshoo napísal:ak by si ten crack na world racing 2 niekde upol, dokazal by si tym svoju pravdu a aj by si urobil dobru vec lebo ja som taky crack nenasiel
s mojim pomalým internetom sa nic uploadovat neda. Schyl2o ho uz ma, len zatial zabudol podakovat on ti potvrdí, ci mam pravdu, alebo nie.
/// 6.1.07 18:20 podla posledneho infa od Schyl2o-a je crack nefunkcný
rad by som podakoval, ale nie je zaco , jednoducho crack na to neexistuje, resp. existuje jeden, ale su to len upravene subory z dema, takze dalej ako do menu sa nedostanes... hadam, ze s vistou nebudeme mat podobne problemy, lebo inak budem musiet zacat setrit na originalku