Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ohodnot AVATARA v prispevku povyse
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Šu-Do
VIP
VIP

Stav: Odhlásený
Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kelusko napísal:
Maki celkom slusny avatar,lubi sa mi ako si zladil napis "maki" Smile 9/10 (+fanda SW)
kelusko parada... sa mi paci ten tvoj podpis Embarassed
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PAIN
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.12.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak: fakt sorry, ale mne pripomina niakeho ehm...teplejsieho cloveka zo serialu ako Beverly Hills alebo pod. Smile nehnevaj sa pls
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

PAIN: Jeden z najkrajších avatarov, aké som tu videl. Ak je to tvoja robota, tak fakt rešpekt. Ak nie, tak rešpekt danému tvorcovi Razz
Ale pekne zladený nick s tématikou škorpióna - možno ako posolstvo bolesti.

kukiak: Je to výrez z jedného artworku, ja som iba doplnil sig v PS. Symbolizuje smútok v čistej podobe, ako aj jeho aspekty...Ale to je nadlho Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

PAIN napísal:
kukiak: fakt sorry, ale mne pripomina niakeho ehm...teplejsieho cloveka zo serialu ako Beverly Hills alebo pod. Smile nehnevaj sa pls
Laughing , ja sa nehnevam Very Happy ..ale je to Agent Di(y)nozo z NCIS.

Tvoj 9/10, originalny napad

//jin, vzdy som sa chcel spytat ze kdo alebo co to mas v avatare?Smile ma to nejake pomenovanie?Smile
Návrat hore
Jimbo
Light Expert
Light Expert

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

PAIN: celkom pekny avatar, vidim ze oblubujes C&C Tiberian Sun a hlavne Bratstvo NOD, ktoreho symbolom je skorpion...a este zladene s nickom...zaujimavy napad Wink
eritrocit: to take pochmurne ma byt Smile ale lepsie to vyzera ked je to animovane, zatial sa mi to tu ale nepodarilo dat ako animaciu Embarassed
jin: podla mna jeden z tych zaujimavo posobiacich avatarov na fore...osobne sa mi paci
kukiak: tvoj avatar ma podobne zvrhly vyraz ako Jim Carrey...good Wink
P.S.: uz idem prec z tejto temy, lebo este dostanem BAN Laughing
Návrat hore
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze jedno upozornenie, vazeni - tema je o hodnoteni avataru prispievatela nad vasim prispevkom. Ked ste uz raz ohodnotili, tak sa laskavo zdrzte dalsich postov, pretoze v tom vznika znacny chaoz a tema sa zvrhava na cisty spamm. Ak sa vas niekto nieco spyta na avatar, laskavo vyuzite carovne tlacidlo "Uprav" (v pravom hornom rohu vaseho prispevku)!

Dufam, ze sa teraz najde neaky inteligent, co bude o5 hodnotit moj avatar.

//audiotrack: ...alebo súkromnú správu
Návrat hore
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Založený: 03.10.2004

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

kinjeril napísal:
Takze jedno upozornenie, vazeni - tema je o hodnoteni avataru prispievatela nad vasim prispevkom. Ked ste uz raz ohodnotili, tak sa laskavo zdrzte dalsich postov, pretoze v tom vznika znacny chaoz a tema sa zvrhava na cisty spamm. Ak sa vas niekto nieco spyta na avatar, laskavo vyuzite carovne tlacidlo "Uprav" (v pravom hornom rohu vaseho prispevku)!

Dufam, ze sa teraz najde neaky inteligent, co bude o5 hodnotit moj avatar.

//audiotrack: ...alebo súkromnú správu

ked pozeram avatar ala kinjeril Smile mam pocit ze na mna stal pozera ten robodom zo simpsonovcov len by som si zvolil hlas a telo ala jessica alba a kinjeril by bol moja zivotna laska Very Happy hodnotenie 8/10 tie 2 bodiky preto lbo mi nepises na ICQ Smile inac pohodka Very Happy

kinjeril: Ta nevravim??? Very Happy
Ta ja zhodnotim teba Smile .... Taaaaaaaakze, mas u mna 14/10 za toho pandrlaka. Volaco paradne, dva tyzdne som sa rehotal, ked som to zbadal a vcel ma uz zas zacina nadrapovat Very Happy

Ten kustek maska tam, jak povieva ... Very Happy

btw icq... admin v robote je svina, dosiel mi na to Very Happy

pocuj sak povedz adminovy ze ty si velke zviera nech ti supom povoli ICQ ze ty poznas hojka a on mu zrusi celu tu jeho siet a mozes mi konecne napisat Smile aaaaaa mohol by si sadnut do 4kolesoveho tatosa a dobehnut do kosic a nieco vypijeme zobereme aj masterminda a eritrocita a bude rozbijacka Very Happy

//a mas ty vobec 18? Very Happy nie ze ma zavru, za ohrozovanie mravnej vychovy deti. : )) inak cez leto som volaco take planoval. ale ked tak, tak by som zobral kolegu Tomasita a dobehli by sme obaja, akze chlapci zo zapadu prisli kuknut vychod : )) Ozaj, inak kde su Kosice? Very Happy Ja by som to tak navrhoval na taky prelom jula/augusta. Verifikuj! Smile

ty si vzdy taky uzasny termin vyberies ze ti musim povedat ked dojdes ta napis ze dojdes nech sa pripravim Smile aaaa 18 ? sak tolko netreba mat neeee Very Happy ja sice uz fyzicky uz mam nad ale psychicky som vraj hooodne moc nizsie Very Happy ale sak ked dojdete ta uvidite Very Happy inaaaac kosice ta to tazko povedat ale tak ze pojdes na ukrainu ta hned najdes taka vacsia dedina na vychode nieco ako BA len krajsie a noblesnejsie mestecko Smile

//uuuuuu, tak toto si niekto prekakal. videl si ty uz vobec Tomasita? Sak ta posklada jak kamasle do skrinky na leto Very Happy no s tym tvojim pshychicnom som si veru nebol isty ... sak ja ta vysetrim hadam, ked prideme. Very Happy ale inak ako pises a pises a furt nic neviem. ta jul/august, ci co? nooo, napis, ze maj/december a vecerat budes klistir Very Happy

//mastermind: kua ale spamujete. ob3l1x basa. kinjeril varovanie. Smile kuwa sa nevyhovaraj a dojdi. aspon uvidis ob3l1xovu zbierku babik

mastermind moooore ta ty co robis a inac zlu farbu si si vybral Smile uz ta nemam rad sa ti nepozdravim ked ta najblizsie stretnem aby si vedel Smile kinjeril a tomasito dojdite a basta Smile august je este brutalne daleko co ja viem ci ma dovtedy nezrazi autobus. proste napises ideme do KE ja splasim materminda a eritrocita a pojdeme vypit Smile a basta Smile ale mozte dojst v rozmedzi januar/december snad staci Very Happy

//audiotrack: ale už dosť lebo vám pomením avatary. Kto to má stále čítať Smile

ty uz bez spat bo uz neskoro Smile

//audiotrack: adresuj príspevky, lebo teraz všetcia odídu spať len ja tu ostanem :/

ob3l1x 4 audiotrack padaj spat a ziadne vyhovorky umi zuby prezlec sa a padaj do postele hajde !!!!!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 22:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

ten ob3l1x avatar nema chybu. uz som ho niekde chvalil... neviem asi vo vip sekcii (to je jedno). Ked sa nanho clovek pozrie hned ma lepsiu naladu...
Dal by som 9.5/10 mohol by byt farebnejsi... Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sharky-no
Expert
Expert

Stav: Prihlásený
Založený: 31.10.2006

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

will.i.amov avatar sa mi moc nepozdava..nemam rad taketo postavicky z filmov ale to je len moj nazor...graficky je to pekne Smile 5/10
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

co sa da napisat k milemu maciatku? Smile snad len tolko ze na toto forum je privelmi zranitelne Very Happy
Návrat hore
smejo
King
King

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper - skoro som sa zlakol Very Happy ... velmi tmavy avatar na moj vkus ... a inak pekny kontrast to maciatko a tvoj avatar Smile
Návrat hore
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper Arrow Pacia sa mi "temne" obrazky, z ktorych by cloveka niekedy aj zamrazilo ale nieco mi tam chyba, inak si v mojom top 10 (t.z.9/10)
Smejo Arrow take, co ja viem... jednoduche, obycajne, trochu popracovat na tom hm? (5/10)
Návrat hore
jamess
Star
Star

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

uprimnaDUSA: bender je super, ale ako avatar by som si ho osobne nedal. Ale k tebe proste ide Smile

Vesper: tvoj sa mi nehorazne paci Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
sigot
Light Expert
Light Expert

Založený: 07.09.2005

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

jamess: nijak ma neoslovil srry
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 23:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

pi*i, sa tu len spammuje, resp. nepíše ako má, ja som písal hodnotenie raciovho avatara, keď som postol príspevok, zistil som, že uplink ma predbehol, tak som klikol na tlačítko upraviť, zmazal som celý obsah, napísal som, že uplink ma predbehol a že budem hodnotiť jeho avatar. Potom som napísal hodnotenie.

Potom som to znovu postol, zistil som, že príspevok podo mnou tiež hodnotí raciov avatar, tak som mu napísal SS, on to prepísal. Potom som zase editol svoj príspevok a napísal komentár k hodnoteniu môjho avatara (iba poznámka o jeho výrobe.)

Kua, bolo to také ťažké??????

Navrhujem založiť inú tému, kde bude hodnotenie avatarov voľné, to znamená, že sa tam budú len hodnotiť avatary, hoci aj 20 userov v 1 príspevku.

Lebo zjavne sa tu pravidlá nedodržujú, keď si niektorí hodnotia ako chcú alebo píšu aj viackrát.... vzniká chaos a bordel Rolling Eyes

Prosím kompetentných aby všetky príspevky nespĺňajúce kritéria zmazali. Čiže v prvom rade tento Very Happy

Alebo ja byť mod, tak stlačím upraviť a z daného príspevku vymažem ostatné, a nechám len hodnotenie avatara toho nad ním. Wink
Návrat hore
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 5 z 6

Prejdi na: