|
| Sledujete radšej letné alebo zimne OH |
| LOH |
|
45% |
[ 17 ] |
| ZOH |
|
54% |
[ 20 ] |
|
| Celkom hlasov : 37 |
|
| Autor |
Správa |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:00 Predmet: Olympijske hry |
|
|
Zdravím (okrem nejakých číastkových tem, ktoré sú len akosi vytrhnuté z toho pravého kontestu som tu nič podobne nenašiel ).
Kedže tu takáto téma takéhoto rozsahu nie je tak som sa ju rozhodol založiť v dôsledku toho, že aj tento rok je rokom Olympiády , chcem sa spýtať, či to niekto z tohto fora plánuje sledovať a či sa Vám páčia a zaujimajú Vás viac letné alebo zimne olympíske hry a konkrétne aký druh športu máte v televízii najradšej (možno sa tu už niekto aj zúčastnil naživo Olympiády) a tak budem rád ak sem prispejete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 447 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
| ja osobne si radšej pozrem LOH kedže je to viac globálnejšie ako ZOH, na letnej olympiáde je aj viac športov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
konyk87 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 604
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
jednoznacne mam radsej letne zo zimnych sledujem len hokej a sem-tam curling...na letnych mavame aspon aj medaily (cest Zidekovi ) a je tam viac veci na pozeranie - najradsej pozeram atletiku, volejbal, sem-tam nejake clnkovanie a futbal
\\spike97.. J.O.S.E ti to vysvetlil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
Pre mňa sú zaujímavejšie zimné...podla mňa je tam viac športov pre oči diváka.
//ak sa nemýlim tak Zidek je na zimných...ved snowboarding je na snehu,nie??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:17 Predmet: správa |
|
|
| spike97 napísal: |
| ak sa nemýlim tak Zidek je na zimných...ved snowboarding je na snehu,nie??? |
on to myslel vtom, že Židek je jediny kto získal medailu na ZOH tak preto aj ta česť |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
na letnych mavame aspon aj medaily (cest Zidekovi ) a je tam viac veci na pozeranie |
NO ked tomu si ty tak pochopil,tak ...ale nechajme to tak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| mam radsej zimne kvoli hokeju to hlavne pozeram ale pozrem skoro vsetko ako na zimnych ta aj na letnych |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 722 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
Zimne uz asi len koli zimnym sportom
Koli hokeju a koli zjazdu a akrobatickemu lyzovaniu.
ale pravdu povediac kazde olimpijske hry maju svoje caro.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:57 Predmet: |
|
|
Kedze futbal na letnych olimpiskych hrach nema zastupenie najlepsich hracov tak sleduje len vysledky a medajlove umiestenia.
Zimne sledujem trocha viac kedze hokej narozdiel od futbalu tam ma to najlespie hracske zastupenie vratane Rusov Kanady USA Svedska Finska Ceska a samozrjme aj Slovenska. A rad si pozrem aj krasokorculovanie Nejake sankovania a lyzovanie moc nekukam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 840 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:58 Predmet: |
|
|
| Zimné, lebo zimné športy sa mi zdajú zaujímavejšie, ale nepohrdnem ani letnými.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1859 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
| u mna vitazia zimne...lebo uzasnu atmosferu maju hokej, biatlon, beh na lyziach, skoky na lyziach, severska kombinacia, curling aj na snowboarding sa da pozerat..a na letnych pre mna nie su az take zaujimave discipliny, akurat plavanie a skoky do vody su celkom pozeratelne |
|
| Návrat hore |
|
 |
bell Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2007 Príspevky: 172 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
ja pozeram radsej LOH, pretoze mam radsej osobne letne sporty a ked je prilezitost tak sportujem najradsej na cerstvom vzduchu .
zo sportov mam rada atletiku , ked je tam vela dobre vytrenovanych ludi a vzdy sa na stadione nieco deje, sportuju muzi aj zeny pricom tam nie je viditelna agresivita medzi nimi, ze kto poda lepsi vykon. Je tam vela vela disciplin, kazda ma svoje caro a poznam aj trochu techniku tej ktorej discipliny, pretoze som sama kedysi ju robila.
ma LOH je vzdy co pozerat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 23:26 Predmet: |
|
|
Ja pozerám najradšej obe..preto som nehlasoval ani za jednu.. skús tam ešte pridať..obe,alebo ani jednu..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2008, 9:26 Predmet: |
|
|
| Kedze letne su dost o atletike, co sa mi nezda velmi zaujimave, tak radsej zimne, tam uz mame nejake to teamove zastupenie, tak to je lepsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2008, 9:35 Predmet: |
|
|
| neviem - osobne ked zapnem telku kuknem co prave v danom obdobi bezi... mam rad aj atletiku aj biatlon, aj gymnastiku aj sanky,boby... proste tak 1:1... sport je sport.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|