Kedže tu takáto téma takéhoto rozsahu nie je tak som sa ju rozhodol založiť v dôsledku toho, že aj tento rok je rokom Olympiády
Olympijske hry
Olympijske hry
Zdravím
(okrem nejakých číastkových tem, ktoré sú len akosi vytrhnuté z toho pravého kontestu som tu nič podobne nenašiel
).
Kedže tu takáto téma takéhoto rozsahu nie je tak som sa ju rozhodol založiť v dôsledku toho, že aj tento rok je rokom Olympiády
, chcem sa spýtať, či to niekto z tohto fora plánuje sledovať a či sa Vám páčia a zaujimajú Vás viac letné alebo zimne olympíske hry a konkrétne aký druh športu máte v televízii najradšej (možno sa tu už niekto aj zúčastnil naživo Olympiády) a tak budem rád ak sem prispejete 
Kedze futbal na letnych olimpiskych hrach nema zastupenie najlepsich hracov tak sleduje len vysledky a medajlove umiestenia.
Zimne sledujem trocha viac kedze hokej narozdiel od futbalu tam ma to najlespie hracske zastupenie vratane Rusov Kanady USA Svedska Finska Ceska a samozrjme aj Slovenska. A rad si pozrem aj krasokorculovanie
Nejake sankovania a lyzovanie moc nekukam.
Zimne sledujem trocha viac kedze hokej narozdiel od futbalu tam ma to najlespie hracske zastupenie vratane Rusov Kanady USA Svedska Finska Ceska a samozrjme aj Slovenska. A rad si pozrem aj krasokorculovanie
-
Sagittarius
Guru
ja pozeram radsej LOH, pretoze mam radsej osobne letne sporty a ked je prilezitost tak sportujem najradsej na cerstvom vzduchu
.
zo sportov mam rada atletiku
, ked je tam vela dobre vytrenovanych ludi a vzdy sa na stadione nieco deje, sportuju muzi aj zeny pricom tam nie je viditelna agresivita medzi nimi, ze kto poda lepsi vykon. Je tam vela vela disciplin, kazda ma svoje caro a poznam aj trochu techniku tej ktorej discipliny, pretoze som sama kedysi ju robila.
ma LOH je vzdy co pozerat
zo sportov mam rada atletiku
ma LOH je vzdy co pozerat
-
Začiatok Konca
Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: