Olympus DIGITAL 500

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Olympus DIGITAL 500

Príspevok od používateľa satelitik11 »

potreboval by som do toho hodit ceske alebo slovenske menu . no neviem jak skusal som kusok guglit no nejako som nic nenasiel pomozete mi ? DAKUJEM
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

robi sa to cez prilozeny program Olympus Master, ktory si musis nainstalovat, zda sa mi, ze sa o tom pise aj v manuali ku fotaku
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

robil som to podla navodu naistaloval novy firewire abo ako sa to pise no teraz mi fotak nejde ani spustit ani pripojit na PC co mam robit ? :( dokonca to ani moj foto nieje ... len furt preblikava cerveno zelene svetielko a nic :( ked pripojim na PC tak ho nevie najist ... ked ho zapnem do rezimu foto tak mi otovri objektiv zacne strasne piskat a potom vypne :( poradte mi prosim prosim
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

to posledne znamena slabe baterky nabi ich a skus

inak v navode sa pisalo aby si mal zabezpecene napajanie, lebo ak by ti baterky skapali pocas prepisovania firmware-u tak by fotaku pomohol uz len servis
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

takze nie s dovodu baterky nie z dvovodu odpojenia fotak sa mi doje*** fotak je jasne ze je to so systemom ... v servise mi dali palku za to 4300 Sk nevieto to niekto iny spravit ? zaplatim ale tato cena ja MOOC ... prosim Prosim nech sa niekto taky najde . DAKUJEM
Napísať odpoveď