oks

Mu online - nieco na sposob diabla takze 2D je to celkom dobre mas tam navyber 3 calssy warrior mag a neco ako lucisnik aj ked maju ine mena dakr wizzard . gladiator asi

. elff

dobra hra su nato free serveri . Fantasty
WoW- To asi seci poznate takze to nebudem rozpisovat
L2 - Lineage2 to tiez poniektory poznate je to nieco ako WOW aj ked z odlisnov grafikou . nieje tam az tak vela zbrani a armoru aspon na C4 verzii ale je uz aj C5 . mozte lietat na drakoch ked nanich zarobite mas tam dost ras a aj classov takze je z coho vyberat . Fantasty
Anarchy Online - TO som moc dlho nehral je to nieco ako L2 len z horsou grafikou je to scifi a je tam tiez z coho vyberat ale je volny len trial co viem
Ryl 2 - DObra grafika dobra hra hral som to dost dlho mate tam 2 rasy ludia a nejake priseri

aj dost classov ktore sa daju casom spojit z este jednim classom a znikne nieco lepsie

Odporucam !!!! je to Free a fantasty
Gun Online - moc toho neviem iba som otom pocul bude to asi neco z vesternu a grafiku to moc dobru nema aspon zo screenov
Runscape - Nic moc ale dost realisticke blba grafika ale nemusis stahovat hra sa to rovno na webe
Silkroad - Nieco ako L2 odohrava sa to volakde v cine a su tam vseliake cinske bajne bitosti a vasimi hrdinami budu ludia no az na zopar cudnych ras

trosku nudne ale zabava zacne v 20 lvli ked si mozete zacat rozvijat bud Assasinstvo hunterstvo alebo obchodnictvo je to zaujmave potom !!!! je to free a je tam dost cechov hlavne na serveri Olympus !!! tiez odporucam !!!!
To asi staci