Ona + On - mam im pomoct?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ona + On - mam im pomoct?

Príspevok od používateľa Martin44 »

Demokritos napísal:Takze mam jedneho kamarata ktoremu sa paci jedna baba. Kedze ona je aj moja kamaratka tak som zistoval ze kto sa paci jej a ona povedala ze sa jej vlastne tak trochu paci ten kamarat. Konkretne mi povedala ze na 70 % (urcite by mi nepovedala viac aj kebyze je to aj na 100 percent. Mne by sa urcite nepovedala celu pravdu). No a problem je v tom ze on sa nechce vyjadrit a ona tiez nie. Obaja su proste hanblivy. No ale kedze ja mam takuto informaciu tak neviem...mal by som sa im do toho miesat alebo sa na to vykaslat. Obaja su moji velmi dobry kamarati a podla mna by sa k sebe aj hodili. Mate s tym dake skusenosti? Dopadlo to dobre alebo zle? Mam aspon jednej strane prezradit ze ta druha by mala zaujem? PS: Obaja maju 19 (ten vek som povedal len preto aby bolo jasne ze nieje len taka detska sympatia) :wink:
Poviem ti takto...sak povec im kazdemu ze sa jeden druhemu pacia a viac sa do toho nemiesaj lebo bud ty nakonec nahodou z toho skoncis jak kar alebo budes mat vycitky ze si neco pokazil...
Gangy
Darca
Darca

Re: Ona + On - mam im pomoct?

Príspevok od používateľa Gangy »

Martin44 napísal:Poviem ti takto...sak povec im kazdemu ze sa jeden druhemu pacia a viac sa do toho nemiesaj lebo bud ty nakonec nahodou z toho skoncis jak kar alebo budes mat vycitky ze si neco pokazil...
Ja by som to povedal len tomu chalanovi kedze my sme asi viac citlivejsi na to, ked nas niekdo odmietne, myslim ze by to tak bolo lepsie. Alebo ich pozvi oboch do trojky a nasledne sa vyhovor na migrenu :aasmile23: :sly:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

presne tak.pozvi ich do trojky :aasmile29:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

nas s mladou takto nakopol moj bratranec.... najprv nas obidvoch opil a potom proste tak dlho riesil az z toho bolo chodenie.... som mu za to vdacny... :)
jo a kludne to tvojmu kamaratovi povedz sak ked je taky nesmely tak ho to potesi a mozno si bude verit.... podla mna tym nemas co pokazit sak ked je tvoj kamarad a ona kamaradka tak je to podla mna ok aj ked ich k sebe "nakopes" a nevyde im to .
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

neviem ci to uz sem nekdo napisal, niak nestiham citat, ale navrhujem aby si to spravil tak, aby ste sa vsetci 3 spolu niekde zacali stretavat, a nepriamo ich zapajaj do debaty... no potom sa to uz niak stane :wink:
ako tu uz niekto pisal, co sa ma stat sa stane, ci skor alebo neskor :wink:
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

urcite nikomu z nich nehovori ze ten druhy ma o neho zaujem...

ak uz chces byt iniciativny, chodte splu vsetci niekam von, do mesta... a raz ostanu sami dlhsie ak budu chciet ...

btw neviem ako suvisi hanblivost s vekom. TO ze maju 19 maju na seba hned skocit? Praveze sa mi to zda byt rozumnejsie najprv sa lepsie spoznat az potom daco riesit
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Niečo si na toho chalana vymysli, že mu donesieš napr. cedečko do mesta, nech ta počka tam a tam. Medzitým choď s tou babou von a povedz, že poď prosim so mnou idem zaniesť cedečko jednemu kamošovi (už na tebe, či prezradiš, že komu). Dáš mu cedečko a pojdete si niekam sadnuť na pivo, po pol hodine si spomenieš, že musíš ísť niekam do paže a ospravedlnš sa, že ich tam musíš nechať, zaplatíš za seba a odídeš.
-Dalej je to už na nich, že či sa daju do reči, povymieňaju si kontakty, alebo tam budu ticho sedieť a kukať sa do blba a po 10 minútach to zabalia.. :lol:
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

Frikso napísal:po pol hodine si spomenieš, že musíš ísť niekam do paže a ospravedlnš sa, že ich tam musíš nechať, zaplatíš za seba a odídeš.
-Dalej je to už na nich, že či sa daju do reči, povymieňaju si kontakty, alebo tam budu ticho sedieť a kukať sa do blba a po 10 minútach to zabalia.. :lol:
to je dobry napad, mne to raz spravili a musim povedat ze uspesne :D
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

no, myslim, si, ze by si mal pomoct... mozno budes prekvapene, ako to odcenia :) ... ked uz sa nechces velmi miesat, tak ich aspon postrc... lebo jednoducho niekedy treba nakopnutie zo strany kamaratov :wink:
Napísať odpoveď