Kto zahrá Splinter Cell:Chaos Theory. Nemám orig ale cez hamachi to vraj ide. Ale potom potrebujem presny postup ako to spustit. Piste SS alebo kludne aj sem
Gears of War Co-Op zahrate dakto? tusim ze sa to ofixuje dakym fixom menom "hamachi fix" a malo by to ist aj cez hamachi kto by mal zaujem troska si zastrielat tak mi napiste na icq 215295296 dik cawte
Cawte chceli by sme si zahrat s kamaratom hru GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2 po hamachi pretoze hra podporuje cooperativne misie... ale problem je takyto vytvorim server on sa na mna chce napojit a akonahle by sa na mna napojil cely server padne (takisto aj opacne ked ja sa skusam pripojit nanho) uz som nekde cital ze to robilo nekomu ale ziadna odpoved na to nebola tak pls nekto kto hral GHOST RECON AW 2 po hamachi nech napise ako na to ... skusal som aj patche ale nepomahali urcite na to bude neaka oprava alebo nieco, chceli by sme si to vazne zahrat, díky:)
Zdravim... je tu nejaky vyznavac Texas Hold'em? (poker, mate 2 karty potom sa da na stol dalsich 5 a kto bude mat vaciu hodnotu vyhra) Ked hej nemas chut si zahrat s real hracmi? (zatial sme dvaja) Ide cez hamachi. Staihnut sa da na lamkach or SS
Caute napadlo ma ak by mal niekto zaujame dat zapas v NHL 2008 nech kludne pise na icq 438-481-036. Bude sa hrat cez Hmachi pravdepoodbne alebo kto ma verejnu IP tak je to len vyhoda.
Ak bude viac zaujemcov moze sa zostavit aj nejaky rebricek a podobne.
Kludne piste bud SS alebo na icq alebo do fora. Wink
Kto by zahral Age of Mythology sem-tam nie nejako profi Patch 1.00 + moznost sa dohodnut na nejakom patchi ako sa komu bude chciet s tym srat