Zahral by niekto GTA San Andreas po sieti? Ja mám na to program SA-MP 0.1b, je to jednoduché, tam je aj zoznam serverov, ale treba mať aj nainštalovanú samotnú hru.
Mňa to baví, ale uvidím dokedy
S kamaratom hrame BF2 a kedze ochota niektorych healnut/dat naboje a pod je nulova hladame nejakeho cloveka co by snami hral (najlepsie supporter/inzinier a staci byt taka polo lama ). Orig netreba hrame na cracnutych serveroch. Ak ma niekto zaujem ICQ pls
Shamway napísal:S kamaratom hrame BF2 a kedze ochota niektorych healnut/dat naboje a pod je nulova hladame nejakeho cloveka co by snami hral (najlepsie supporter/inzinier a staci byt taka polo lama ). Orig netreba hrame na cracnutych serveroch. Ak ma niekto zaujem ICQ pls
mozme sa dohodnut shamway , ale ja hram vacsinou medika
takze vsetkim odprucam : http://www.planethamachi.com/
a rad bi som si zahral tieto hry takze ak bi sa dakto nasiel nech polse SS
Age of Empiras 2
Defcon
Sunage
Command and Conquer 3 Kanes Wrath
RA3 (ked bude funkcni crack)
Star Wars Empire at War alebo Force of Coruption
Blitzkrieg
Company of Heroes Opposing Front
caute vsetci, ľudia prosim poradte mi ako môžem zahrať s niekym nejaku hru po sieti?? napr. NHL cez hamachi .. ako sa nastavuje to hamachi?
Prosim o radu. ďakujem
Jussi napísal:caute vsetci, ľudia prosim poradte mi ako môžem zahrať s niekym nejaku hru po sieti?? napr. NHL cez hamachi .. ako sa nastavuje to hamachi?
Prosim o radu. ďakujem
hamachi ako na to
Zahram si s niekym rad Worms Armageddon
.....a este niekto Warcraft III RoC ? 1.21a (v pripade potreby poslem patch aj "exe subor"