Kód: Vybrať všetko
www.worldofindustry.netniektorym online hry mozu dokonca aj vyhovovat. kedze nemam cas hrajkat sa hry, tak radsej siahnem po nejakej online hre, kde dva alebo trikrat denne poklikam nieco za cca 5 minut a ostane mi kopec casu. priemerne mi zaberie taketo hranie asi pol hodinu denne. pochybujem, ze sa to da povedat o hrach ako je WoW. a ak si myslis, ze je take lahke vytvorit nejaku hru, tak si zrejme o programovani ani len nepocul.OBSIDIAN napísal:dajte pokoj s browser hrami to su tie najchudackejsie ved to viem aj ja napisat hru a pridat obrazok ziadna veda a ked sa regnu na to taky debili ako na bitefighte,knightfight,travian tak aj slusne zarobim ale fakt nechapem takych ludi co mozu za taketo chudacke hry platit a predbiehat sa vtom kto lepsie zalovi ....... no runescape sa uz trochu da ale najlepsie online hry su wow,cabal online atd. a nie sproste prehliadacove debiliny a teraz sa stavim ze mi tu napisu ti co hraju take hry ze som debil atd.....
zlata era travianu presla, prejdi radsej na neco ine, lebo to mozno cele spoplatnia.