|
|
|
| Autor |
Správa |
Dorques Novice

Stav:  Založený: 13.04.2008 Príspevky: 5
Zaslal: 13 Apr 2008, 16:09 Predmet: Opäť vyberame DVD prehrávač ... |
|
|
Sorka za ďalšie vlakno s touto temou ale z osobných skúsenosti viem že nejako casto sa prehladnu nove prispevky v starých temach a nejako zatial mi nepomohli pri rozhodovaní sa
No poďme k veci...
Takže najprv čo žiadam od DVD playera...najpodstatnejšie je analog 5.1 výstup samozrejme už i dáke DTS môže prehrať ,keďže nemam širokouhlý TV takže i nejaká ta úprava obrazu,nemyslím také že mi polovica postavy ostane niekde za ramom TV..,a tie DivXka...no budem na ňom púšťať hlavne DVD filmy,aj keď nedajbože mi už aj spustia optiku tak už i dáke DVDripy sa objavia,takže aj tie tutilky žeby dobre zobrazilo ,HDMI neni nutnosť a ešte keď vložím mp3 na DVD žeby mi to prehralo..postačia obe fronty plus subik. Hej a ešte žeby zapasoval do poličky
No a tá cena....okolo 3000SK
tot vsio...poteší každá rada alebo najlepšie osobné skusenosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 664 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dorques Novice

Stav:  Založený: 13.04.2008 Príspevky: 5
Zaslal: 13 Apr 2008, 16:48 Predmet: |
|
|
Vieš občas sa mi stáva že som mysľou o deň vpred ako ostatní..
Radšej napíš aky mas player doma alebo o ktorom si pocul že je fajn namiesto toho zmadarčovania
btw...z toho nayka som nejako v rozpakoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|