|
| Autor |
Správa |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1313 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Klo_b_asa Light Star

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 257
Zaslal: 14 Máj 2008, 15:16 Predmet: |
|
|
| skús nejaku oficialnu stránku s Tiestom, alebo nejaký fan club, tam by mohli predávať takéto predmety.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1727 Bydlisko: Košice Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 729 Bydlisko: BA-city Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 16:26 Predmet: |
|
|
je to fajn ja by som si dal tiez len akurat ma odradza cena presahujuca 1000sk
pri takej cene by som uz mozno uvazoval nad opaskom s led diodami
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Matej18 Star

Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 14 Máj 2008, 18:34 Predmet: |
|
|
| hm toto je pekne ?? neviem keby som ja prišiel s takým opaskom niekde tak by ma považovali za prihriateho nechcel by som to všetci by sa smiali ale ak ho chceš pre mňa za mňa ale 1000 sk sa dá aj inak investovať
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erik_tt Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 930 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 18:38 Predmet: |
|
|
| Matej18 napísal: |
| hm toto je pekne ?? neviem keby som ja prišiel s takým opaskom niekde tak by ma považovali za prihriateho nechcel by som to všetci by sa smiali ale ak ho chceš pre mňa za mňa ale 1000 sk sa dá aj inak investovať |
hm to potom zijes v dost divnej spolocnosti ja mat 1000sk tak ho berem...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3159 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 19:51 Predmet: |
|
|
a ja mam tiez taky nazor ako matej18... pride mi to take gycove strasne no, kazdemu sa paci nieco ine.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
a ja mam tiez taky nazor ako matej18... pride mi to take gycove strasne no, kazdemu sa paci nieco ine. |
A vacsine spolocnosti pride strasne gycove(ci skor hlupe) nosenie retazi pre psa na krku, roznych dresov, nohavic ako pre zirafu a rovnych siltov....
Nabuduce sa zdrz komentarov a ked nemas ako prispiet k teme, tak bud radsej ticho.
//opasok pekny, taketo velke pracky sa mi pacia, 1000 sk za to nie je az tak vela, ale to je vec nazoru.
Tiesto to v svojom obchode nema, takze ti ostava asi iba nechat si to vyrobit.
//erik_tt: on zacal, ja som mu to vratil a vysvetlil
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erik_tt Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 930 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 20:10 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
A vacsine spolocnosti pride strasne gycove(ci skor hlupe) nosenie retazi pre psa na krku, roznych dresov, nohavic ako pre zirafu a rovnych siltov....
Nabuduce sa zdrz komentarov a ked nemas ako prispiet k teme, tak bud radsej ticho.
//opasok pekny, taketo velke pracky sa mi pacia, 1000 sk za to nie je az tak vela, ale to je vec nazoru.
Tiesto to v svojom obchode nema, takze ti ostava asi iba nechat si to vyrobit. |
gothar prejavil si sa tak isto on proste ja nechapem co toto riesite nech si nosi kazdy co chce aj mne sa ten opasok paci ale tak ked chce nosit siroke gate a rovnu siltovku nech nosi kazdemu sa paci nieco ine a s tym nic nenarobis
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1313 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 16:09 Predmet: |
|
|
| Matej18 napísal: |
| hm toto je pekne ?? neviem keby som ja prišiel s takým opaskom niekde tak by ma považovali za prihriateho nechcel by som to všetci by sa smiali ale ak ho chceš pre mňa za mňa ale 1000 sk sa dá aj inak investovať |
ide o styl hudby co pocúvas a comu sa venujes..
GothaR ..dik
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Matej18 Star

Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
| tak počuvajte neviem ja keby som išiel do mesta tak keby ma niekto s týmto videl nazval by ma k...m a podobne baby by sa na to ani nepozreli a keby to videla moja baba tak by ma poslala hned niekam no a o štýl hudby ani nie každý chce niečím vynikať a opaskom to nezmeníš skorej zhoršíš pre mňa za mňa kup si aj svetlo na rifle mne je to jedno. ved pozri sa ked ideš cez mesto a vidíš nejakého skejtoša to fakt už nieto niečo lepšie na seba len dlhe nohavice vrecka až pod riťou a tie trapne šiltovky z rovným šiltom top je sila to je fakt štyl ako na jednej nemenovanej stranke bol skejter alebo hip hoper mne je jedno ako to nazvete a jak hovorí no s takým štýlom keby prišiel do nejakej poistovne alebo banky " jako chapeš" to bola len slaba ukážka asi toho vybaví vela. ja to napíšem tak každý má svoj štýl a toto by nebolo pre mňa vyzera to teplo! a gýčovo. Osobne by som si dal ešte reťaz na krk zo zlata alebo zo striebra ale prstene to nie no a na tú reťaz nejak prívesok napr písmo zo švabachu a podobne ale toto nie !!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| Matej18: na tvoj nazor tu nikto NIE JE ZVEDAVY, uz sa to riesilo vyssie. Bud vies poradit alebo bud ticho.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:50 Predmet: |
|
|
Matej18, chlope po dvoch prispevkoch si ta predstavujem ako velkeho chlapa co nosi rifle vytiahnute neviem kde, tricko kompletne stiahnute v nich a vsetko poriadne zatiahnute kozenim opaskom s prackou z titanu...
Aj mne ten opasok pripada gycovi, taketo nieco nech si nosia metrosexuali, no ale spajat to so skatermi Ty si hodnu dobu nevidel skatera, alebo ked tak vobec...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

|
Zaslal: 17 Máj 2008, 11:15 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Matej18, chlope po dvoch prispevkoch si ta predstavujem ako velkeho chlapa co nosi rifle vytiahnute neviem kde, tricko kompletne stiahnute v nich a vsetko poriadne zatiahnute kozenim opaskom s prackou z titanu...
Aj mne ten opasok pripada gycovi, taketo nieco nech si nosia metrosexuali, no ale spajat to so skatermi Ty si hodnu dobu nevidel skatera, alebo ked tak vobec... |
pre Tiesto fanusika je takito opasok minimum na zakúpenie ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 12:11 Predmet: |
|
|
| SSemteXX napísal: |
| pre Tiesto fanusika je takito opasok minimum na zakúpenie ... |
Ved ja som nic s cenou nehovoril?
|
|
| Návrat hore |
|
 |