|
| Autor |
Správa |
mano82 Expert

Stav:  Založený: 04.01.2006 Príspevky: 181
Zaslal: 09 Jan 2006, 18:23 Predmet: opera a google |
|
|
| V opere je vedla listy adresy lista pre priame vyhladavanie v google. Lenze ta prepne na google.com. Potreboval by som to zmenit na google.sk. Je to mozne? |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 18:41 Predmet: Re: opera a google |
|
|
| mano82 napísal: |
| V opere je vedla listy adresy lista pre priame vyhladavanie v google. Lenze ta prepne na google.com. Potreboval by som to zmenit na google.sk. Je to mozne? |
No ja mam 8.50 a hlada mi to na slovenskych strankach, a az potom, ked nenajdem to co potrebujem si v googlo prepnem na cely web... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3342 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 20:52 Predmet: Re: opera a google |
|
|
| mano82 napísal: |
aky je akoze rozdiel v google.sk a google.com??
a k veci ... asi sa to v Opere zmenit neda .... pouzivaj prarameter site:sk ak chces hladat len na SK strankach ... myslim ze to tak funguje ... asi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pufo Callo Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 540
Zaslal: 09 Jan 2006, 22:06 Predmet: Re: opera a google |
|
|
| gwixt napísal: |
aky je akoze rozdiel v google.sk a google.com??
a k veci ... asi sa to v Opere zmenit neda .... pouzivaj prarameter site:sk ak chces hladat len na SK strankach ... myslim ze to tak funguje ... asi |
google.com poskytuje viac sluzieb(nie len z tejto oblasti) ako google.sk a na vyhladavanie mozes pouzivat aj allinanchor a allintitle ako na sk tak aj com to je hadam jasne:) potom mnozstvo inych prikazov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3342 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 22:39 Predmet: Re: opera a google |
|
|
| Pufo Callo napísal: |
google.com poskytuje viac sluzieb(nie len z tejto oblasti) ako google.sk a na vyhladavanie mozes pouzivat aj allinanchor a allintitle ako na sk tak aj com to je hadam jasne:) potom mnozstvo inych prikazov... |
mne to nehovor .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baxxter99 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 384
Zaslal: 01 Sep 2006, 9:00 Predmet: |
|
|
| Ja mam Operu 9.01 a da sa to.Vlastne chces domovsku stranku google.sk?Tak to potom takto.Chod do NASTROJE a NASTAVENIA.ZAKLADNE UDAJE a PRI SPUSTENI daj nacitat domovsku stranku.Hned pod tym napis v domovskej stranke www.google.sk uz by to malo byt.Mne to tak ide. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 725 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 01 Sep 2006, 11:18 Predmet: |
|
|
do lišty kde sa píše link stačí napísať _ g a čo hľadáme _  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 01 Sep 2006, 13:36 Predmet: |
|
|
Vsetko sa da ked sa chce..
vlezes sem c:\Program Files\Opera\profile\ a otvoris si subor search.ini
v nom upravis prvy Search Engine na toto
| Kód: |
[Search Engine 1]
Name=Google.sk
Verbtext=0
URL=http://www.google.sk/search?hl=sk&q=%s&meta=lr%3Dlang_sk