Oplatí sa AC Freezer 7 Pro stále ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Luxo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Luxo »

fajn, ďakujem vám, snáď sa s tým dáko popasiem, chladič bude OK, len ešte budem musieť poriešiť tie FANy, ale asi vezmem tie Rasturbo, sú tichučké a stačiť určite budú.

// Ešte sa spýtam, počítač sa mi v poslednej dobe dáko nezdá, zasekáva sa mi myš, a dosť často a pritom myšou to nieje, skúšal som viac a rôznych. Začne to keď spustím PC, musím to párkrát reštartovať a už to ide. Môže to byť grafickou ( ATI x1950xt ), procesorom, ovládačmi alebo nejakým nežiadúcim procesom ? Neviem ako by som to bližšie specifikoval, ale raz som sa s podobným problémm stretol na fóre, kde odkazovali na kartu ATi. Možno je to aj CPU, ktovie, ale teploty sú v norme. A robí to aj na nepretočenej frekvencii procesora. Je to len tak raz za par dni, ale potom vždy hodinu davam kompa dohromady aby frčal. Možno je to karta, lebo začala robiť zvláštne veci, teplota je na 71 stupnov (v zatazeni ), spustim Assassins Creed a po asi 3 minutach hrania stmavne obrazovka, akokeby sa vypne, a ked dam restartovat PC tak sa restartne, vypne, zapne a restartuje sa BIOS-ka, takze musim zase menit nasobic RAMky atd. Nevie niekto co s tym ? Inak je dost mozne ze ta karta je "poskodena" pretoze nejde ani na zakladnych frekvenciach 625, 900 v 3D rezime, ona je ajv 3D stále podtaktovaná na 2D 500,600 a keď chcem manuálne vytiahnuť frekvenciu jadra na tých 625 tak mi to nedovolí. Preženie sa už na nejakých 580 kde je hŕba artefaktov a to je teplota okolo 70 stupnov ! Wtf ? Co je s tým ? :lol:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Arctic Cooling Freezer 7 Pro vs. Akasa AK-965

Kód: Vybrať všetko

Vypadá to, že Arctic Cooling Freezer 7 Pro byl sesazen z trůnu krále levných chladičů a na jeho místo usedla Akasa AK-965
Luxo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Luxo »

mno neviem, akasa je pre mňa dosť neznáma cesta, ale ďakujem za link, určite si to večer prečítam

//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2008, 16:49 )
neviem, stále to zvažujem nad tou Akasou a Freezrom. Má niekto Akasu ? Skúsenosti ?
Napísať odpoveď