Oplati sa bojovat dalej ?
akoze nepiju neako extra moc proste sa idu zabavat zatancovat si trochu popit. Ona je strasne dobra baba. Len proste sa teraz nechce hrnut do vztahuk6 napísal:Sory, ale nestojim o zensku, ktora si ma necha "vyhovorit" od nejakej kamaratky, s ktorou navyse chlasta. WTF?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pod+a toho, čo som tu všetko prečítal si myslím, že sa to medzi vami prevalilo do štádia: "...si pre mňa ako brat...", čo Ti zrovna do karát nehrá, avšak veľa sa s tým urobiť nedá. Nemôžeš ale na to každopádne tlačiť, status quo vášho kamarátstva určuje teraz ona. A keďže, ako píšeš myslí na bývalého a vzťah pre ňu nie je aktuálnou prioritou, tak musíš čakať... Možno dosť dlho. Ale zatiaľ si váž aspoň to, že si s ňou dobrý kamarát, chodíte do kina a tak. Nie každý, kto bol v tvojej situácii si toto zachovaltusken napísal:akoze nepiju neako extra moc proste sa idu zabavat zatancovat si trochu popit. Ona je strasne dobra baba. Len proste sa teraz nechce hrnut do vztahumysli na byvaleho, haluzi s kamaratkami a snazi sa ucit na matury a mi dvaja sa stretavame chodime do kina na plavaren... ale uz len ako kamosi
-
ffnatic
Medium Expert
jj presne tak neotáčaj sa jej chrbtom....ono sa ti to určite vráti v dobrom
ja teraz prežívam niečo podobné...a nedokážem byť na nu hnusný,naštvať sa na nu...proste chcem byť pri nej ked bude v nudzi aby sa mohla na mna spoľahnuť vo všetkom(je to tažké lebo predtým by som to nikdy nedokázal!!!ale veľmi som sa zmenil v tomto)
ja teraz prežívam niečo podobné...a nedokážem byť na nu hnusný,naštvať sa na nu...proste chcem byť pri nej ked bude v nudzi aby sa mohla na mna spoľahnuť vo všetkom(je to tažké lebo predtým by som to nikdy nedokázal!!!ale veľmi som sa zmenil v tomto)
Tak vcera sa stalo nieco co som necakal. Pokazil sa je pocitac tak som sa ponukol ze jej ho opravim tak som prisiel k nej domov akurat upratovala tak ze jej pomozem a ona nato ze je zima a este nezakurila tak som siel narubat drevo, zakurit v peci, zasiel som je do obchodu
a opravil ten PC. potom mi uvarila asi pol kg klobas
ktore som zjedol. Potom jej volala ta kamoska ci nede do mesta ona nato ze ide a pride aj so mnou tak ma ukecala a isli sme do mesta. Ked nas spolu videla zacala sa vipitovat ci sma zasa spolu atd... na to sme sa len na seba usmiali a chytil som ju za ruku. Potom jej volali spoluziacky ze ju cakaju v bare a ona uplne nepochopitelne sa na mna pozrela a hovori :prosim ta zahrame sa dnes vecer na frajerov ja som spoluziackam nepovedala ze sme sa rozisli a nechce sa mi to teraz vysvetlovat. Tak som suhlasil (ani sam neviem preco). Jej spoluziacky mali prd nami take reci ze jezis ty mas super chlapa on nepije dovoli ti fajcit .... vaz si to atd. a ona sa potom tak zamyslela
neviem nad cim premyslala ale bola akoby mimo
no a uplne najdivnejsie bolo ze sme to divadlo hrali cely vecer aj ked uz jej spoluziacky odisli domov. Tak teraz fakt neviem co to ma znamenat co vy na to???
-
Shark NX
Addict
Katastrofa toto
Cize hovoris ze cakas Oscar za Herecky vykon?? 
Ale v kazdom pripade ak mas o nu zaujem tak pockaj ... ak nie tak sa proste na to vyser ... Zalezi na tom ci s nu dokazes byt kamarat alebo nie
Ale tak ju to prejde tie kamaratky (Dufam)
Ak nie tak co Svet sa nezrutil ideme dalej
Najdes si dalsiu slecnu ktora si ta ziska
Ked za z nou nechces prestat stretavat tak jedine riesenie je to co pisali nadomnou. Bud jej stale nablizku, snaz sa s nou travit co najviac casu, podporuj ju v tazkych chvilach a mozno sa ti ta snaha vrati
Ale v kazdom pripade ak mas o nu zaujem tak pockaj ... ak nie tak sa proste na to vyser ... Zalezi na tom ci s nu dokazes byt kamarat alebo nie
Ak nie tak co Svet sa nezrutil ideme dalej
Ked za z nou nechces prestat stretavat tak jedine riesenie je to co pisali nadomnou. Bud jej stale nablizku, snaz sa s nou travit co najviac casu, podporuj ju v tazkych chvilach a mozno sa ti ta snaha vrati
-
midnight_man
Guru
Oscara by som si nezasluzil lebo ja som to vlastne nehral len som vyjadroval svoje cityShark NX napísal:Katastrofa totoCize hovoris ze cakas Oscar za Herecky vykon??
Ak nie tak co Svet sa nezrutil ideme dalejNajdes si dalsiu slecnu ktora si ta ziska
No a este je tu jedna vec co som sa dozvedel od nasej kamosky. Ona ma s jednym nasim znamym podobny vztah ako mi maju sa radi je to na nich vidno a sem tam aj prepadnu vasni
-
midnight_man
Guru
No neviem preco to urobila musim sa s nou este o tom porozpravat. A hlavne ani neviem preco som jej proste nepovedal neh to spoluziackam vysvetli a ziadne divadlo by sme nemuseli hrat.t0m4s3 napísal:Akoze v 18tich sa nechat takto vodit ako v babkovom divadle to je pekna sada. Naozaj si myslis, ze toto niekam moze smerovat?
Kámo kámo, čím skôr to skončíš, tým skôr budeš mať pokoj, vykašli sa na ňu, čakajú Ťa len problémy a trápenie sa. Ver mi
Takto sa chlap nespráva. A ona sa tiež správa ako decko. Neviem koľko máte rokov. Ale hovorím Ti, máš ju rád a to Ti zatemňuje mozog, nikdy by si nemal stratiť svoju dôstojnosť, svoju tvár a nechať si ubližovať. Takto si Ťa nebude mať prečo vážiť, keď budeš ako jej poslušný psík, budeš k nej len dobrý, budeš tu vždy pre ňu, vedome či podvedome to bude zneužívať, bude mať v Tebe istotu a prestane si Ťa vážiť a čoskoro sa na Teba vyserie. Ak Ťa baví čakať na to kedy čo si zmyslí a kedy čo cíti tak kľudne. Ak ju ale necháš samú s tým že nechceš byť len kamarát a prerušíš kontakt, príde na to, čo naozaj chce oveľa skôr. A to je jedno, či príde na to že Ťa chce alebo nechce, aspoň budeš vedieť na čom si a ona bude mať jasno
Ak má ale pod 20, ruky preč
-
midnight_man
Guru
No v july ma 19ETieNne napísal:Kámo kámo, čím skôr to skončíš, tým skôr budeš mať pokoj, vykašli sa na ňu, čakajú Ťa len problémy a trápenie sa. Ver miTakto sa chlap nespráva. A ona sa tiež správa ako decko. Neviem koľko máte rokov. Ale hovorím Ti, máš ju rád a to Ti zatemňuje mozog, nikdy by si nemal stratiť svoju dôstojnosť, svoju tvár a nechať si ubližovať. Takto si Ťa nebude mať prečo vážiť, keď budeš ako jej poslušný psík, budeš k nej len dobrý, budeš tu vždy pre ňu, vedome či podvedome to bude zneužívať, bude mať v Tebe istotu a prestane si Ťa vážiť a čoskoro sa na Teba vyserie. Ak Ťa baví čakať na to kedy čo si zmyslí a kedy čo cíti tak kľudne. Ak ju ale necháš samú s tým že nechceš byť len kamarát a prerušíš kontakt, príde na to, čo naozaj chce oveľa skôr. A to je jedno, či príde na to že Ťa chce alebo nechce, aspoň budeš vedieť na čom si a ona bude mať jasno
![]()
ja ti poradim z pohladu dievcata, nemyslim, ze tvoja kamaratka velmi vie co chce, pretoze, ked sa mi nikto skutocne paci, nabudem mysliet na svojho ex, a ked uz teda myslim na svojho ex, tak si urcita s nikym nezacnem novy vztah, z toho co si napisal, usudzujem, ze tvoja kamaratka ta neopustila prave pre jej ex priatela, jednoducho asi o teba stratila zaujem, neviem to ja ale isto, nebola som tam, je iba moj nazor, ale nedavala by som tomu velku nade, si este mladucky, hladaj taku, ktora bude chciet teba a nie svojho ex