Opticke klamy
pri tych ktori to este nepochopili... je to iba o tom ako to vnimate, nie je to ziadne placebo, ja to vidim normalne v smere hodinovych ruciciek a ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru... niekedy to ale trva nejaku minutku
Rozhoduju oblast je prave okolo stehien, podla toho ci vas mozog urci ze je noha v predu alebo vzadu, podla toho vidite tu rotaciu...lepsie to vysvetli obrazok...snad
Edit//
No, toto je ono, tu to uvidite najlepsie
Rozhoduju oblast je prave okolo stehien, podla toho ci vas mozog urci ze je noha v predu alebo vzadu, podla toho vidite tu rotaciu...lepsie to vysvetli obrazok...snad
Edit//
presne toto som sa im tu uz snazil vysvetlit len som to nemal tak pekne graficky spracovaneThek_SVK napísal:pri tich ktori to este nepochopili... je to iba o tom ako to vnimate, nie je to ziadne placebo, ja to vidim normalne v smere hodinovych ruciciek a ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru... niekedy to ale trva nejaku minutku
Edit//
btw. nezabudajte ze URCITE je to len davova psychoza a my sme banda debilov s iq hupacieho konika
Skus si to pozriet este raz a pripadne pozri aj to video a uvidis ze jej telo je tiez spravene tak ako jej nohy, tj. neni jasne ktorym smerom sa otacaKoCi napísal:no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom
pozri sa na to video poriadne, je tam 2x, je to presne ten isty obrazok len s vyznacenymi crtami.... to je vsetko. V oboch urcite vidis ze sa otacaju inak. Je to len o vnimani....KoCi napísal:no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom
no ked som pozeral do okna s icq konverzaciou a hento vnimal tak, ze som sa na to nesustredil - ano zacala sa otacat aj v protismere.. Mozno preto sa mi tazko da donutit, aby sa tocila kam ja chcem, lebo ten protismer sa kruti ako po chlastacke - strasne neprirodzene, krivo a kostrbato to vyzera - najma ked sa v protismere akoze otaca chrbtom a stracaju sa jej prsia, tak jedno zretelne povyskoci. Ale uznavam, ano da sa to vnimat aj v protismere, len sa musim klamat 
-
lekoklatik
VIP
Na tom obrázku je síce vykreslená noha. Ale oba sú v smere hodinových ručičiek. Veď je ta ludra otočená
kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava
kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava
pozri toto a potom hovor ktorym smerom sa toci...lekoklatik napísal:Na tom obrázku je síce vykreslená noha. Ale oba sú v smere hodinových ručičiek. Veď je ta ludra otočená
kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava![]()
Vy ste vsetci uzasni ako si to viete vsetko v mozgu poprepinat, bodaj by som to aj ja dokazal. Keby som chcel cokoladove fondue s jahodami tak by som si dal psie granule s hovnom a v mozgu si to prepol. Sak to by bol tiez len opticky/chutovy klam. Hlavne keby som to jedol po tme a videl len siluetu.Thek_SVK napísal:ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru...
Fakt vam zavidim...
vazne nerozumiem tvojej reakcii, snad popieras ze to dokazem ? Alebo predsa len zavidis ?Gangy napísal:Vy ste vsetci uzasni ako si to viete vsetko v mozgu poprepinat, bodaj by som to aj ja dokazal. Keby som chcel cokoladove fondue s jahodami tak by som si dal psie granule s hovnom a v mozgu si to prepol. Sak to by bol tiez len opticky/chutovy klam. Hlavne keby som to jedol po tme a videl len siluetu.
Fakt vam zavidim...
gangy, sustred sa len na tu zensku vpravo.
Mas pocit ze sa toci v smere ruciciek ? Ak ano tak to vazne uz nechaj tak, lebo si tak presvedceny ze mas pravdu ze uz asi ani nie si schopny nieco ine vnimat...
fakt lolaswer napísal:tiež nechápem... veď na jednej animácií stojí na pravej a na druhej na ľavej nohe,,, dva odlišné obrázky ...
Zlatinka... tu ide o video bez obrysov (nalistujte par stran dozadu), takze ziadne celo ci temeno 
// http://vtipy.netroof.eu/item/880/tociac ... .net/?p=41
// http://vtipy.netroof.eu/item/880/tociac ... .net/?p=41