Opticke klamy

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...

Pacia sa vam tieto opticke klamy?

Ano su zaujimave
316
76%
Obycajne
47
11%
jaks taks
36
9%
nestoja za nic
17
4%

Celkom hlasov: 416

Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pri tych ktori to este nepochopili... je to iba o tom ako to vnimate, nie je to ziadne placebo, ja to vidim normalne v smere hodinovych ruciciek a ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru... niekedy to ale trva nejaku minutku

Rozhoduju oblast je prave okolo stehien, podla toho ci vas mozog urci ze je noha v predu alebo vzadu, podla toho vidite tu rotaciu...lepsie to vysvetli obrazok...snad

Edit//
No, toto je ono, tu to uvidite najlepsie
Prílohy
siluleta.PNG
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

Thek_SVK napísal:pri tich ktori to este nepochopili... je to iba o tom ako to vnimate, nie je to ziadne placebo, ja to vidim normalne v smere hodinovych ruciciek a ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru... niekedy to ale trva nejaku minutku

Rozhoduju oblast je prave okolo stehien, podla toho ci vas mozog urci ze je noha v predu alebo vzadu, podla toho vidite tu rotaciu...lepsie to vysvetli obrazok...snad

Edit//
No, toto je ono, tu to uvidite najlepsie
presne toto som sa im tu uz snazil vysvetlit len som to nemal tak pekne graficky spracovane :) good work :smt023

btw. nezabudajte ze URCITE je to len davova psychoza a my sme banda debilov s iq hupacieho konika :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom :D
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom :D
Skus si to pozriet este raz a pripadne pozri aj to video a uvidis ze jej telo je tiez spravene tak ako jej nohy, tj. neni jasne ktorym smerom sa otaca
Thek_SVK
Professional
Professional

KoCi napísal:no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom :D
pozri sa na to video poriadne, je tam 2x, je to presne ten isty obrazok len s vyznacenymi crtami.... to je vsetko. V oboch urcite vidis ze sa otacaju inak. Je to len o vnimani....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no ked som pozeral do okna s icq konverzaciou a hento vnimal tak, ze som sa na to nesustredil - ano zacala sa otacat aj v protismere.. Mozno preto sa mi tazko da donutit, aby sa tocila kam ja chcem, lebo ten protismer sa kruti ako po chlastacke - strasne neprirodzene, krivo a kostrbato to vyzera - najma ked sa v protismere akoze otaca chrbtom a stracaju sa jej prsia, tak jedno zretelne povyskoci. Ale uznavam, ano da sa to vnimat aj v protismere, len sa musim klamat :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Na tom obrázku je síce vykreslená noha. Ale oba sú v smere hodinových ručičiek. Veď je ta ludra otočená

kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava :roll:
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Na tom obrázku je síce vykreslená noha. Ale oba sú v smere hodinových ručičiek. Veď je ta ludra otočená

kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava :roll:
pozri toto a potom hovor ktorym smerom sa toci...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Thek_SVK napísal:ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru...
Vy ste vsetci uzasni ako si to viete vsetko v mozgu poprepinat, bodaj by som to aj ja dokazal. Keby som chcel cokoladove fondue s jahodami tak by som si dal psie granule s hovnom a v mozgu si to prepol. Sak to by bol tiez len opticky/chutovy klam. Hlavne keby som to jedol po tme a videl len siluetu.

Fakt vam zavidim...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A tvoja reakcia na to video? Alebo zas len tvrde reci o tom ze sme bez iq obetami davovej psychozy?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

debo3000 napísal:pozri toto a potom hovor ktorym smerom sa toci...
Vsak jedna sa toci doprava a druha dolava. A ked je pointa? :hmm:
mi-chau
Darca
Darca

pryja napísal:Vsak jedna sa toci doprava a druha dolava. A ked je pointa? :hmm:
Ze podaktori to vidia len po smere hodinovych ruciciek.

// :lol: tak takeho sme tu este nemali...
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

tiež nechápem... veď na jednej animácií stojí na pravej a na druhej na ľavej nohe,,, dva odlišné obrázky ...
Thek_SVK
Professional
Professional

Gangy napísal:Vy ste vsetci uzasni ako si to viete vsetko v mozgu poprepinat, bodaj by som to aj ja dokazal. Keby som chcel cokoladove fondue s jahodami tak by som si dal psie granule s hovnom a v mozgu si to prepol. Sak to by bol tiez len opticky/chutovy klam. Hlavne keby som to jedol po tme a videl len siluetu.

Fakt vam zavidim...
vazne nerozumiem tvojej reakcii, snad popieras ze to dokazem ? Alebo predsa len zavidis ? 8)
gangy, sustred sa len na tu zensku vpravo.
Mas pocit ze sa toci v smere ruciciek ? Ak ano tak to vazne uz nechaj tak, lebo si tak presvedceny ze mas pravdu ze uz asi ani nie si schopny nieco ine vnimat...
aswer napísal:tiež nechápem... veď na jednej animácií stojí na pravej a na druhej na ľavej nohe,,, dva odlišné obrázky ...
fakt lol :D ... pozri si to este raz, zastav si to na hocijakej sekunde a pozeraj sa len na siluletu, nie na crt ktore su tam doplnene. Su to presne tie iste obrazky, vyznecene crtami (jeden obrazok s crtami ked ju vidis v smere, a druhy crtami v protismere hodinovych ruciciek)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A mne sa zda ze sa toci striedavo, ale len v hornej polosfere (ako kyvadlo). Ha! :roll:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja v tom videu vidim napravo v smere a nalavo v protismere hodinovych ruciciek. Left-handed?
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Prva sa toci v smere,druha v protismere..Staci si vsimnut napriklad tvare..Kedze zacinaju z rovnakej polohy a keby sa tocili rovnakym smerom tak by sa nemohlo stat ze jednej vidno tvar a druhej temeno hlavy..
mi-chau
Darca
Darca

Zlatinka... tu ide o video bez obrysov (nalistujte par stran dozadu), takze ziadne celo ci temeno :wink:

// http://vtipy.netroof.eu/item/880/tociac ... .net/?p=41 :roll:
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Je tam silueta..A na tej siluete vidno kedy je otocena tvarou a kedy nie..
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Doteraz mi to nikdy neslo ale dnes sa mi konecne podarilo "prepnut" sa na ten protismer, ale vzdy len na par sekund a potom sa mi to zase vrati do pravotociveho smeru :lol:
Napísať odpoveď