Opúšťa ma!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Opak napísal:tak kebyže ich čítaš pozorne tak by si zistil že si zato sám nemožem :prdel:
panenka maria za to moze? to ze mas ziarlivu frajerku, tak to je tvoj problem ale podla mna nieje ani ziarliva, len ta uz dobre pozna alebo mozno nevies co zeny vzdy poriadne naserie. druha zena. nik ich nevie tak nasrat jak druha zena. a duplom ked sa to tyka ich frajera. to by najradsej oci vyskriabali aj ked je to len tvoja kamaratka. ale to oni nepochopia. tak isto ako ty ich nejakeho kamarata. vsetci sme ziarlivi a preto je lepsie nevediet lebo to aj tak to druhy nepochopi. a preto nech necita tvoje sms. alebo citaj aj ty jej ale to tiez nieje ziadna vyhra.
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

zelovoc napísal:panenka maria za to moze? to ze mas ziarlivu frajerku, tak to je tvoj problem ale podla mna nieje ani ziarliva, len ta uz dobre pozna alebo mozno nevies co zeny vzdy poriadne naserie. druha zena. nik ich nevie tak nasrat jak druha zena. a duplom ked sa to tyka ich frajera. to by najradsej oci vyskriabali aj ked je to len tvoja kamaratka. ale to oni nepochopia. tak isto ako ty ich nejakeho kamarata. vsetci sme ziarlivi a preto je lepsie nevediet lebo to aj tak to druhy nepochopi. a preto nech necita tvoje sms. alebo citaj aj ty jej ale to tiez nieje ziadna vyhra.
Uuuuuplne presne ten isty nazor mam... Z Opakovych prispevkov mam pocit ze nema ani tych 16 rokov.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ked s niekym chodim v pohode dam precitat sms nemam tam nic take...keby mi dosla takto sms v prvom rade ju vymazem..nemam dovd ju tam mat.kedze som zvykol mat 100-200 sms od mojej cize nebudem drzat cudzie spravy....a tym padom odpada problem ze by si nieco "zle" precitala..a uz keby sa nahodou dako stalo tak v 1. rade nasleduje z mojej strany vysvetlenie..po ktorom by to mala akceptovat! ja vzdy vsetko vysvetlim..a myslim ze vacsinou uspesne--
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ved ak nerobim nic, cim by som mohol moju priatelku sklamat, tak nemam co skryvat v telefone. Ak si chce pozriet smsky tak v pohode, ak je nejake od dajakej holky, vysvetlim a ide sa dalej. Ved v tom nevidim ziadny problem.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ZELOVOC:možno tvoja priateľka je taká chorobne žiarlivá že na ktorú babu sa pozreš tak by jej oči vyškrabala....hmmm...nechcel by som
a láskavo píš k téme ak si si to nečítal tak som sa pýtal ako ju mám presvedsčiť že s ňou nič nemám...ale ty si tu chceš nahnať príspevky tým že píšeš:keby si nebehal za druhými/že je žiarliva or že si zato možem sam
myslím že téma je vhodná na lock keďže je už po probléme :lock2:
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

na ine sa doslova vyser chod knej a aj keby necela tak jej to poriadne vysvetli ale ak budes kua chlap mozes sa s nou rozlucit
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

warnet napísal:na ine sa doslova vyser chod knej a aj keby necela tak jej to poriadne vysvetli ale ak budes kua chlap mozes sa s nou rozlucit
fakt aktualne :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Opak napísal:ZELOVOC:možno tvoja priateľka je taká chorobne žiarlivá že na ktorú babu sa pozreš tak by jej oči vyškrabala....hmmm...nechcel by som
a láskavo píš k téme ak si si to nečítal tak som sa pýtal ako ju mám presvedsčiť že s ňou nič nemám...ale ty si tu chceš nahnať príspevky tým že píšeš:keby si nebehal za druhými/že je žiarliva or že si zato možem sam
myslím že téma je vhodná na lock keďže je už po probléme :lock2:
hmm, sak ty si ani necital co som pisal, som ti tam dal asi 4 mozne veci ze preco je to tak. z par viet sa neda zistit aky je vztah medzi vami dvoma, aka je jej povaha tiez nie, ani aka je tvoja a ani co som ja zac. a preto vacsina veci v tejto sekcii je bezvyznamnych, lebo to su take problemy ktore si moze vyriesit len clovek sam. napisal som ti, ze ked zena ma pocit ze o ich chlapa ma nejaka ina zaujem tak ich ide rozhodit. nehovorim ze uplne vsetky. ale je ich takych plno. chces vediet ako presvedcit? zatlkat, zatlkat, zatlkat nech je pravda akakolvek, lebo len ta boli.
Zamknuté