orange alebo t-mobile?
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
orange alebo t-mobile?
chcem si kupit SE K800i a neviem ci v orange alebo v t-mobile lebo cital som tu ze orange dava nejaky zly soft a meni nieco v mobile k horsiemu tak teraz neviem co si mam mysliet
-
Eleanor_GT
Medium Star
-
mikkimikki
Medium Professional
-
ezechiel88
Star
Suhlasim s mikkimikki a O2 (telefonica) je tu do konca marca:
Kód: Vybrať všetko
http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/slovensko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=214998s O2 som skepticky, sice isto zacnu do marca, ale...
slabe pokrytie a kapacita siete
zo zaciatku ovela horsi support
chapem, ze teenagerom s predplatenymi kartami je to uplne jedno, ale cena nie je vsetko. ja uprednostnujem kvalitu, pokial je priemerana cene.
nejaky mensi pausal od O2 si ale isto dam, je zaujimave sledovat nazivo vyvoj siete a kvality operatora. a budu sa dat chytit pekne cisla, dalsia vyhoda:)
slabe pokrytie a kapacita siete
zo zaciatku ovela horsi support
chapem, ze teenagerom s predplatenymi kartami je to uplne jedno, ale cena nie je vsetko. ja uprednostnujem kvalitu, pokial je priemerana cene.
nejaky mensi pausal od O2 si ale isto dam, je zaujimave sledovat nazivo vyvoj siete a kvality operatora. a budu sa dat chytit pekne cisla, dalsia vyhoda:)
No ja by som neriesil problemy so softom.. ved ak nahodou, tak 3x vyreklamujes a daju Ti iny mobil..
Skor sa pozri, ktory operator Ti vie ponuknut lepsie ceny prave na Tvoje telefonovanie. 
OT k O2: Akoze slabe pokrytie? Vsak sa mali dohodnut na narodnom roamingu s Orange a T-Mobile.. ci daco mi uslo? ..sa nedohodli? Bez toho podla mna nema vyznam rozbehavat ziaden biznis. Sice v tom clanku pisu o 45% pokryti do septembra 2008.. ale to uz myslia vlastnymi antenami.. nie?
OT k O2: Akoze slabe pokrytie? Vsak sa mali dohodnut na narodnom roamingu s Orange a T-Mobile.. ci daco mi uslo? ..sa nedohodli? Bez toho podla mna nema vyznam rozbehavat ziaden biznis. Sice v tom clanku pisu o 45% pokryti do septembra 2008.. ale to uz myslia vlastnymi antenami.. nie?