|
|
|
| Autor |
Správa |
Pufo Callo Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 540
Zaslal: 28 Jan 2006, 23:46 Predmet: Orange-budu niekedy slubovane novinky?? |
|
|
| Tak uz su to roky co som pocul , ze pripravuju zmeskane hovory aj bez odkazovky a chystaju pre prima kartu aj GPRS sluzbu a par mesiacov , ze sa chystaju spustit volacie tony. Nic sa nesplnilo po rokoch. Takisto mi to povedali o MMS pred 3 rokmi , a bolo to o par rokov neskor. Myslite, ze su normalni? |
|
| Návrat hore |
|
 |
bond35 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 517 Bydlisko: NR BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2006, 1:01 Predmet: |
|
|
Toto nie je nic nove na trhu,vsak co sa cudujes.Presne si skonstatoval situaciu aka je.Tak naco sa pytas kedy bude nieco?
Ono to bude ked sa rozhodnu ti pani tam v Orange a budu potrebovat este viac zarabat.Vsak maju vysoke zisky tak naco ich minat na nas zakaznikov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pufo Callo Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 540
Zaslal: 29 Jan 2006, 12:46 Predmet: |
|
|
hm pekne T Mobile je sice teply operator ale aspon si nevymysla niekedy je T mobile tepla skupina lepsia ako oranzova asi Pomaly uvazujem o prechode na T Mobile , ale ta ruzova ma sere ale nie nenei to kvoli tomu.. Proste ceny su lepsie sluzby tiez ale inak nic viac.. Kvalita, pristup k zakaznikom(ked neratam tieto nahov*o informacie) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 941 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2006, 12:58 Predmet: |
|
|
ja nechapem co mate stale proti T-Mobileovej ruzovej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|