|
|
|
| Autor |
Správa |
inkognitto Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2005 Príspevky: 597 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 20:45 Predmet: orange internet a maly ASUS |
|
|
Cafte, xcel by som sa vas opytat na nazor na ten malicky notebook co ponuka orange, ci s tym mate niekto skusensoti alebo ci to nahodou aj niekto nemate.
Dikk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1936 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 21:50 Predmet: |
|
|
Mam Ciernu Verziu Asusu EEE 4G s Web Kamerkou
Je to velmi sympaticka masinka vydrz cca 3,5h-4h ... Kym sa nezapne ventilator tak ani nevies ze ide. Hmotnost je skvela ... je tazky ako mala kniha a rozmery ma podobne. K nemu dostanes obal z latky ktora sa strasne podoba na hruby neopren napusteny silikonom, cize je chraneny proti skrabancom a ostrym predmetom. WiFi ma bombovu antenu bohuzial to sa neda povedat o polovici AP v meste. Dost casto sa mi stalo ze ja som APcko videl ale ono mna nie.
LCD ma velmi pekne farby a podsvietenie je na vysokej urovni ... celkovo nemam tomu Notebooku co vytknut ... jedine to ze nechapem preco nespravili LCD uz 800×600 ale len 800×480 Dost aplikacii si na to nevie zvyknut. Ale na CD k nemu mas Utilitku od Asusu ktora to riesi.
Uz asi mesiac mam na tom XP Home a ide velmi pekne ... vtedy sa z toho stava plnohodnotne PC ... Linux co je na tom je len ako nudzove riesenie.
Vela ludi nadava ze 4GB je strasne malo (1,8GB zabera XP+Office 2003 Student) Ja som to vyriesil stale vlozenou 16GB SD kartou ... a bohate to staci. (keby ti to bolo malo onedlho budu 32GB SDcky
V prilohe mas fotky
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
300.08 kB |
| Prezretá: |
45 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
315.3 kB |
| Prezretá: |
106 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
inkognitto Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2005 Príspevky: 597 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 22:02 Predmet: |
|
|
to je ten co dava aj orange ? lebo na stranke neviem nic najst.
Som myslel ze to ma nejaky mobile software, to ma potesil ten windows. A nahodou nevies od orangu mam co za net alebo jak to funguje, cez WiFi alebo GSM alebo jako ?
Ty ho mas od orangu ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1936 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 22:30 Predmet: |
|
|
| inkognitto napísal: |
| to je ten co dava aj orange ? lebo na stranke neviem nic najst. |
Ano resp Orange ti ho da mozno v inom Farebnom prevedeni.
Asus EEE ma zatial na slovensku len dva modely EEE701 4G Surf(Bez WEB Kamery a slabsia Baterka) a EEE701 4G (WEB kamera a silnejsia Baterka)
| Som myslel ze to ma nejaky mobile software, to ma potesil ten windows. |
Originalne je Nainstalovany Linux (Distribucia Xandros) a v nom je Mozilla, ThunderBird, Skype, Pigeon IM (ICQ,MSN,Jabber,YM,GT,AOL,atd...) , Neznamy Music/Video Player, Open Office (plnohodnotna nahrada Word, Excel, PowerPoint) cize prakticky plnohodnotny system ale Kernel ma par neprijemnych obmedzeni. Ten Windows som si na neho kupil a nainstaloval ... ten k nemu nedostanes.
| A nahodou nevies od orangu mam co za net alebo jak to funguje, cez WiFi alebo GSM alebo jako ? |
Od Orange-u dostanes ASI HUAWEI 3G Modem ale neviem aky balicek.
Z netom som spokojny kedze mam od nich ten isty modem ale zakupeny osobitne ... pokryte maju skoro cele slovensko rychlost ma v Spickach az 4Mbit/s a ping do 100ms ... cize som velmi spokojny. Je to cez GSM ... resp. presnejsie Kombinacia UMTS a HDSPA
| Ty ho mas od orangu ? |
Nie ja som si EEE kupil v Ageme a Internet som uz mal ... len som potreboval nieco lahke, male, funkcne ... a kedze EEE ma vyslo na 9500Sk tak som ho vzal.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 132
Zaslal: 29 Apr 2008, 20:31 Predmet: |
|
|
Ja mam Eee 4G zhruba mesiac a internet na nom funguje s win XP uplne perfektne, co sa o linuxe povedat nedalo, lebo som musela stale resetovat modem. Teraz uz OK. Paci sa mi, ze po zapnuti sa bleskovo rozbenhe/oproti klasickemu notebooku/ a okamzite sa mozes napojit na net:) ale ta pamat Keby som chvilu pockala, urcite beriem teraz radsej 8G. A tusim uz su aj nove modely na trhu s upravenym, vacsim LCD a zmizli bocne repraky/som niekde citala recenziu/ Ale kedze pomaranc ponuka konkretne len ten stvorkovy, tak vitaj v klube ak ho zoberies
Kupila som ho hlavne kvoli tomu, ze hodim do kabelky a idem. A je o batozinu menej
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1570 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
imho blbost... je to nieco medzi kvalitnejsim PPC a notebookom
lebo ked to budes vyzivat skor blizsie funkciam PC, tak ja by som jednoznacne kupil notebook, (vacsia obrazovka, pamat, vykon, celkovo vyuzitie)
a ked len na veci co mozes spravit aj na PPC .. tak neni o com, je to *mensie a mozes na tom spravit pomaly vsetko...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 538 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 15:50 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
Mam Ciernu Verziu Asusu EEE 4G s Web Kamerkou
Je to velmi sympaticka masinka vydrz cca 3,5h-4h ... Kym sa nezapne ventilator tak ani nevies ze ide. Hmotnost je skvela ... je tazky ako mala kniha a rozmery ma podobne. K nemu dostanes obal z latky ktora sa strasne podoba na hruby neopren napusteny silikonom, cize je chraneny proti skrabancom a ostrym predmetom. WiFi ma bombovu antenu bohuzial to sa neda povedat o polovici AP v meste. Dost casto sa mi stalo ze ja som APcko videl ale ono mna nie.
LCD ma velmi pekne farby a podsvietenie je na vysokej urovni ... celkovo nemam tomu Notebooku co vytknut ... jedine to ze nechapem preco nespravili LCD uz 800×600 ale len 800×480 Dost aplikacii si na to nevie zvyknut. Ale na CD k nemu mas Utilitku od Asusu ktora to riesi.
Uz asi mesiac mam na tom XP Home a ide velmi pekne ... vtedy sa z toho stava plnohodnotne PC ... Linux co je na tom je len ako nudzove riesenie.
Vela ludi nadava ze 4GB je strasne malo (1,8GB zabera XP+Office 2003 Student) Ja som to vyriesil stale vlozenou 16GB SD kartou ... a bohate to staci. (keby ti to bolo malo onedlho budu 32GB SDcky
V prilohe mas fotky |
skusal si na to hrat i nejaku hru? velmi by ma to zaujimalo ci by to zvladlo aspon starsue hry..napr. GTA2
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

|
Zaslal: 30 Apr 2008, 17:06 Predmet: |
|
|
Skusal GTA, GTA2, Midtown Madnes 2, Setlers atd... Vsetky idu v pohode
|
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 538 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 8:18 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
Skusal GTA, GTA2, Midtown Madnes 2, Setlers atd... Vsetky idu v pohode  |
noo tak to je v pohodee, ale CS na tom uz asi nerozficis, vsak?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1478 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 10:04 Predmet: |
|
|
| violator napísal: |
| noo tak to je v pohodee, ale CS na tom uz asi nerozficis, vsak? |
to musi ist
|
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3859 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 19:16 Predmet: |
|
|
na tom prckovi idu aj morrowind, oblivion, far cry...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

|
Zaslal: 02 Máj 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
na tom prckovi idu aj morrowind, oblivion, far cry...  |
nie som velky hrac, ale videl som far cry a ak si to nemyslel ironicky tak som vazne prekvapeny co to cudo dokaze
|
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3153 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
myslel to ironicky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2617 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 20:28 Predmet: |
|
|
nooo, mala ironia
| Citácia: |
I have run LOTS of games on mine:
Age of Empires 2
Aliens vs. Predator 2
Battlefield 1942
Civilization 2
Comanche 4
C&C Generals + Zero Hour
Counter Strike 1.6
Descent Freespace 2
Far Cry
Half-Life 1
Independence War 2
Joint Operations
Need for Speed Porsche Unleashed
No One Lives Forever 2
Operation Flashpoint
Raven Shield
Return to Catle Wolfenstein
TrackMania Nations Forever
Warcraft 3
Many are on my 16GB SD card, but other larger ones are installed on my external WD Passport HDD. Remarkably most of the games support the odd 800x480 widescreen resolution through some sort of hack.
Just keep in mind that the Eee is a 900MHz Celeron (runs @ 630 stock, but 4G and 8G versions easily softwar O/C'd to 900MHz+) and Intel GMA 900. Newer Eee versions out soon with the 9" screen will possibly have the GMA 950, and run stock at 900MHz instead of 630MHz, with an Atom CPU being added later (more energy efficient and probably more powerful). You can pretty much run anything released 2004 and prior without a lot of issue.
I've seen mods where they install one or two internal USB ports with power on/off switch and install a couple 16GB or 32GB USB thumb drives for massive amounts of storage, and can be turned off to conserve energy. I'd like to do that, but I'm all thumbs when it comes to soldering those tiny connections.
|
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=242205
|
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

|
Zaslal: 02 Máj 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
sakra a zasa ma dostali
//thx za otvorenie oci
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|