Orange Net poradte

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bobormako napísal:jedine ak s notebookom ale to sa mi zád málo 25 papierov za notebook :lol: 8)
tak si pozri čo za šunky to dávajú. ten slabší viac ani nie je hoden.. ale to už odbočujeme..
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Citroen C2 Super 1600 »

Neviete ako sa dá istiť kolko som stiahol cez edge, lebo ked dam view->Use Summary tak mi pise same blbosti. Je na to nejaká stránka
Limit je 2Gb?? Kolko sa platí za prekročenie
PLZ PORADTE SOM Z TOHO INTERNETU DEBIL
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Citroen C2 Super 1600 napísal:Neviete ako sa dá istiť kolko som stiahol cez edge, lebo ked dam view->Use Summary tak mi pise same blbosti. Je na to nejaká stránka
Limit je 2Gb?? Kolko sa platí za prekročenie
PLZ PORADTE SOM Z TOHO INTERNETU DEBIL
podla starých zmluv ti pošlu upozornenie, podla nových ti obmedzia rýchlost na 32kpbs.
Stiahni si nejaký meter, napríklad conmeter alebo DU meter
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Citroen C2 Super 1600 »

Je pravda ze mozem neobmedzene stahovať v sobotu, na sviatky a od 17:00-8:00. Myslím ze mozem stiahnut viac ako 2 GB. Mam edge uz asi rok a nieco
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Citroen C2 Super 1600 napísal:Je pravda ze mozem neobmedzene stahovať v sobotu, na sviatky a od 17:00-8:00. Myslím ze mozem stiahnut viac ako 2 GB. Mam edge uz asi rok a nieco
nie to co vravíš je Orange internet klasik. ja prenesiem max 3 GB, mesačne a ešte mi neprišlo upozornenie, ale nájdu sa aj ludia co prenesú 6 a tiež nepríde. skus ak chces :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

ja mam tiez orange a som uplne nespokojny! normalnu stahoviacu rychlost mam tak 8kb/s a furt to skace ta rychlost. uz sa tesim ked mi v aprili skonci viazanost :x
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

jeeej konecne sa tu nasli ludia co maju tiez ten super net ako ja :lol: s tym obmedzenim podla tej starej zmluvy je to obmedzene myslim na 10GB bo ja som uz mal vyse 6GB za mesiac a nic ale kamarat ten stiahol 14GB (aj ked neviem ako to mohol dokazat) tak mu prislo upozornenie ze ak nadalej bude prekracovat limit tak mu zauctuju 480 000sk :lol: :lol: lebo oranzovy si myslim uctuju za kazdy MB nad nejakych 30-40sk...takze vseci co maju orange edge radim tahajte kludne do 10GB :wink: len nechapem ten novy net Express ze je obmedzeny na 3.5GB...a pri tej celkom dobrej rychlosti co ponukaju by som to prekrocil behom dna...kebyze daju aspon 15-20GB tak to este hej ale takto ne ne :D
Napísať odpoveď