Orange Net poradte
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Orange Net poradte
Prosím vás neviem sa rozhodnuť čí mam isť na ten nový net ORANGE EXPRES 3G/HPDPA ale podpišem zase zlmuvu na 2 roky alebo ostať na tom čo mam ešte 1,5 roka je som snim nespokojny je zase od ORANGE tak keď niekto ma ten nový net napište prosim vas aky je a či sa oplati brať .SURNE poradte. PROSIM
-
audiotrack
VIP
Re: Orange Net poradte
Mistr.Bombastik...1x napísal:Prosím vás neviem sa rozhodnuť čí mam isť na ten nový net ORANGE EXPRES 3G/HPDPA ale podpišem zase zlmuvu na 2 roky alebo ostať na tom čo mam ešte 1,5 roka je som snim nespokojny je zase od ORANGE tak keď niekto ma ten nový net napište prosim vas aky je a či sa oplati brať .SURNE poradte. PROSIM
-
canopus
Addict
mne konci viazanost v marci,este si ho chcem nechat asi mesiac a potom ho mozem zrusit?bude za to aj nejaka pokuta?audiotrack napísal:ak ti tvoj net (edge) končí až za rok a pol, tak nemôžeš prejsť na nový. do konca viazanosti musíš mať menej ako 12 mesiacov až chceš prejsť, alebo úplne ukončenú viazanosť až chceš zrušiť
-
audiotrack
VIP
pri predčasnom ukončení je pokuta 25000,- všetko máš písané v zmluve. Buď prejdeš na iný internet, alebo ho musíš mať až do marca. Ja som tu zmluvu tiež nečítal, lebo je dlhá, ale orange poradca mi to takto vysvetlilcanopus napísal:mne konci viazanost v marci,este si ho chcem nechat asi mesiac a potom ho mozem zrusit?bude za to aj nejaka pokuta?
-
jakub199
Medium Star
takze ak mam teraz edge ktor mi konci v marci mozem prejst na novu technologiu bezplatneaudiotrack napísal:pri predčasnom ukončení je pokuta 25000,- všetko máš písané v zmluve. Buď prejdeš na iný internet, alebo ho musíš mať až do marca. Ja som tu zmluvu tiež nečítal, lebo je dlhá, ale orange poradca mi to takto vysvetlil
-
canopus
Addict
tak to si pis ze bezplatne,ale sa urcite budes musiet zaviazat na dalsie 2 rokyjakub199 napísal:takze ak mam teraz edge ktor mi konci v marci mozem prejst na novu technologiu bezplatne
-
audiotrack
VIP
no zas tak bezplatne nie, lebo si bude musieť kúpiť modem/kartu a to stojí 3000 (bez desiatich). Upísať sa musí na 2 roky a bude platiť 799 mesačne, alebo na 3 roky a bude platiť 699 mesačne.canopus napísal:tak to si pis ze bezplatne,ale sa urcite budes musiet zaviazat na dalsie 2 roky
A ešte doplňujúce info: ide o HSDPA net, ktorý plynulo prechádza pri slabom signále na EDGE, GPRS bez výpadku. časové obmedzenie žiadne, dátove obmedzenie 3500MB. Tento limit sa dá zvýšiť, za každých 1000MB navyše si zaplatíš 199 korún.
akých 25 000 to máš skade prosím ťa ?audiotrack napísal:pri predčasnom ukončení je pokuta 25000,- všetko máš písané v zmluve. Buď prejdeš na iný internet, alebo ho musíš mať až do marca. Ja som tu zmluvu tiež nečítal, lebo je dlhá, ale orange poradca mi to takto vysvetlil
-
audiotrack
VIP
to mi povedala tetuška v orangebobormako napísal:akých 25 000 to máš skade prosím ťa ?
však skonči snimi zmluvu a už budeš vedieť čobobormako napísal:akých 25 000 to máš skade prosím ťa ?
tak tetuška je riadne mimo..audiotrack napísal:to mi povedala tetuška v orange
ja mám za zrušenie zmluvy 6800Sk. (orage internet maxi)
MS FRANKY
-> píš ked si budes istý...
-
jakub199
Medium Star
ano je to pravda je to 6800 SK pricom to je cena edge modemubobormako napísal:tak tetuška je riadne mimo..
ja mám za zrušenie zmluvy 6800Sk. (orage internet maxi)
MS FRANKY
-> píš ked si budes istý...
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
podla starých zmluv ti pošlu upozornenie, podla nových ti obmedzia rýchlost na 32kpbs.Citroen C2 Super 1600 napísal:Neviete ako sa dá istiť kolko som stiahol cez edge, lebo ked dam view->Use Summary tak mi pise same blbosti. Je na to nejaká stránka
Limit je 2Gb?? Kolko sa platí za prekročenie
PLZ PORADTE SOM Z TOHO INTERNETU DEBIL
Stiahni si nejaký meter, napríklad conmeter alebo DU meter
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
nie to co vravíš je Orange internet klasik. ja prenesiem max 3 GB, mesačne a ešte mi neprišlo upozornenie, ale nájdu sa aj ludia co prenesú 6 a tiež nepríde. skus ak chcesCitroen C2 Super 1600 napísal:Je pravda ze mozem neobmedzene stahovať v sobotu, na sviatky a od 17:00-8:00. Myslím ze mozem stiahnut viac ako 2 GB. Mam edge uz asi rok a nieco