|
| Autor |
Správa |
mateu Medium Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 411 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2006, 16:49 Predmet: Orange--ponuka telefonov |
|
|
cawko......
xcem radu.......ocovi koci pausal.......3Marca......a si xcem zovrat novy phone.....ale som obmezdzeny financiami.....mozem dat totizto za nho iba 1500SK....
teraz z tejto ponuky
http://www.orange.sk/private/phones/action/default.dwp
sa mi zda najschopnejsi siemens cx75_dobra volba? myslite ze je nejaka pravdepodobnost ze do toho marca pridu do pomarancu nejake nove dobre cenovo dostupne phony? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3763 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2006, 17:02 Predmet: |
|
|
no siemens je v celku da sa povedat dobra volba pretoze si ho mozes upravit ako len chces
a tento phone ma vsetko co si vyuzijes celkom good display, 1,3Mpx fotak, RS MMC karty, mp3 prehrava, ma IRDA, BT takze myslis ze je to dobra volba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 27 Jan 2006, 17:04 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
no siemens je v celku da sa povedat dobra volba pretoze si ho mozes upravit ako len chces
a tento phone ma vsetko co si vyuzijes celkom good display, 1,3Mpx fotak, RS MMC karty, mp3 prehrava, ma IRDA, BT takze myslis ze je to dobra volba  |
mozes si ho upravit ako len xces.....to ako myslis?
a myslis ze ked si tam kupym nejaku tu kartu....tak ako mp3 prehravac mi bude stacit ta baterka? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 977 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2006, 19:28 Predmet: |
|
|
| ak chces mp3 prehravac tak si mp3 prehravac kup, proste zatial asi ziadny MT nema taky kvalitny zvuk ako original MP3 PLAYER, no a z tejto ponuky by som si nezobral ani prd - jediny mt co ma zne zaujal je N70, a ked tvojmu otcovi konci pausal az v marci , tak to do vtedy pride nova ponuka na 100% - mozno aj dve, a ver mi nekupuj si FIRST mobil ktory vidis, niekedy sa oplati pockat |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 27 Jan 2006, 23:03 Predmet: |
|
|
| mikkimikki396 napísal: |
| ak chces mp3 prehravac tak si mp3 prehravac kup, proste zatial asi ziadny MT nema taky kvalitny zvuk ako original MP3 PLAYER, no a z tejto ponuky by som si nezobral ani prd - jediny mt co ma zne zaujal je N70, a ked tvojmu otcovi konci pausal az v marci , tak to do vtedy pride nova ponuka na 100% - mozno aj dve, a ver mi nekupuj si FIRST mobil ktory vidis, niekedy sa oplati pockat |
ok diki za radu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3763 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2006, 2:29 Predmet: |
|
|
ale no niektore telefony sa daju pouzit ako mp3 prehravac staci kvalitne sluchadla aa no kedze ma obmedzeny rozpocet na 1500Sk tak na N70 by som zabudol nooo a tento siemens upravy som myslel tak ze si tam mozes sam prehrat FW davat rozne patche atd ... proste siemens je dobra znacka ak si rad telefon upravujes a je o tom dost na nete vid www.siemensmania.cz |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Jan 2006, 18:52 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
ale no niektore telefony sa daju pouzit ako mp3 prehravac staci kvalitne sluchadla aa no kedze ma obmedzeny rozpocet na 1500Sk tak na N70 by som zabudol nooo a tento siemens upravy som myslel tak ze si tam mozes sam prehrat FW davat rozne patche atd ... proste siemens je dobra znacka ak si rad telefon upravujes a je o tom dost na nete vid www.siemensmania.cz |
Ja by som si SIEMENS nebral, lebo ak chces mobil na zabavu tak mam taky pocit ze siemensi na to moc niesu, aj hry ked na to zozenies niesu bohvieake rychle - na hry: NOKIA , SonyEricsson, inak som si cital par recenzii o mp3 prehravococh vs. mobili z mp3, a MP3 vzdy vyhraju - proste aj s tymy inymi sluchadlami maju mp3 lepsi zvuk - tu som ti to z jedneho casopisu odfotil (fotil som to z MT):
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Warezko Medium Star

Stav:  Založený: 12.03.2005 Príspevky: 458 Bydlisko: Oxford Street :) Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2006, 23:40 Predmet: |
|
|
| mikkimikki396 napísal: |
mal som dva mp3 prehrávače...jeden bol creativ muvo 256mb a druhý nejaký iriver tip si už nepamätám ale ani jeden nemal na K750i so slúchadlami z W800i
čo saq týka nokie N70 mne sa neopplatí ju kúpiť lebo nemá nič čo nemôžem mať v k750i (okrem pár ssymbian aplikacii kt. použijem raz za mesiac)
a ako aj iný howoria radšej počkaj do marca a kúp Nokiu N70...nič iné poriadne nije je v ponuke zaujímavé!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Namestovo-Trnava Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2006, 11:26 Predmet: siemens cx75 |
|
|
ja som si kupil ten siemens a som dost narocny a cx75 je celkom dobra. Niekedy troska pomala ale to bolo vtedy ked som nemal mmc kartu. teraz je to v pohodicke. Za tu cenu je super. JA som ho kupil za 490 lebo nic ine tam nebolo.
Jedine minus je baterka prvy tyzden ti pojde max 1den potom 3-5 podla toho ako snim narabas |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 29 Jan 2006, 13:00 Predmet: Re: siemens cx75 |
|
|
| cheopko napísal: |
ja som si kupil ten siemens a som dost narocny a cx75 je celkom dobra. Niekedy troska pomala ale to bolo vtedy ked som nemal mmc kartu. teraz je to v pohodicke. Za tu cenu je super. JA som ho kupil za 490 lebo nic ine tam nebolo.
Jedine minus je baterka prvy tyzden ti pojde max 1den potom 3-5 podla toho ako snim narabas |
ja nemam akoze nic proti CX75 ale ked som si ju v T-Mobile skusal tak sa mi menu nepacilo vobec, a joystick je podla mna strasne zapusteny |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 04 Feb 2006, 14:13 Predmet: cx75 |
|
|
pozor!pozor!
pomaranč bude ponukat tieto telefony spolu s 128MB pamatovou kartou!! mozno uz v niektorych mestach ponukaju....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2006, 15:38 Predmet: |
|
|
| mateu napísal: |
mozes si ho upravit ako len xces.....to ako myslis?
a myslis ze ked si tam kupym nejaku tu kartu....tak ako mp3 prehravac mi bude stacit ta baterka? |
siemensu sa dá velmi jednoducho flashnuť firmware. to je jeho jediná výhoda, inač by som radšej nejakú nokiu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|