OSOBNA SLOBODA NA SKOLE

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MGSnake napísal:Lesnicka je Lesnicka čo narobite.
tak to by si sa divil.
ja chodim na gymko a ucitelkam 50+ vadi doslova ze mas aj dieru v riti.
jedna taka mrcha videla kamosa fajcit pred skolou (casovo) no taaaky poje*** mu vybavila.sadla si na nho.lepsiu znamu ako 3 od nej nedostane...
a tomu istemu nemcinarka zakazala chodit na jej hodinu s vybijanymi naramkami a mierne potrhanymi riflami.a mozno sa to bude zdat stupidne ale ja som kvoli dlhym vlasom tiez prezival sikanu od profesorov.kvoli dlhym vlasom :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

aaa lol ja by som sa nedal ostrihat ani keby sa seci posrali.. furt mi telocvikar opakuje ze sa mam dat ostrihat bo prepadnem.. mam u riti nech zkape.. a daktori ucitelia tiz chodia s gelom a seliako obleceni... mozu ist seci do riti.. je moja vec mozem mat piercing aj na ftakach mozem chodit aj s trickom fuck you stupid teacher a mozu mi ist seci do riti... nech sa aj poskaldaju odignorujem.. a nech ma vyhodia pojdem na inu skolu :D hehe toto by som si nenechal...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ja nemam nic proti lesnikom, ani ludom, co studuju na takej skole (viacmenej ani proti ucitelom) ale myslim, ze prave ti ucitelia 100% nekracaju s dobou a myslia si, ze skole spravia dobre meno medzi dospelymi ci co...moj nazor...a nebudem tu pisat, ze com si nespravil toto a toto, ale si sa isiel "upravit", lebo v takej situacii by som sa na to asi vys*al a spravil by som to iste...
Sweeto
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Sweeto »

Protestami sa nic nevyriesi, len zhorsi...Chalan skus to z opacnej strany :wink: necham na tebe ako to urobis
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

mno na lesnicku som chodil...aj som ju vychodil...a s*al som na ich zakazy...nie je to dovod na vyhodenie zo skoly.
samozrejme ze si na teba zasadnu, ale ked mas daco v hlave...nemaju sancu... ;)
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: OSOBNA SLOBODA NA SKOLE

Príspevok od používateľa skura3 »

energy00 napísal:Zdravim, touto temou by som si chcel spravit jeden maly prehladik. Chodim 4 rok na strednu skolu. Je to LESNICKA skola... bla bla bla bla. AVSAK ! nedovolia nam nosit nagelovane hlavy, minule som si musel ist zmyt makovicu lebo sa to nadriadenemu nepacilo, myslite ze je to obmedzovenie osobnej slobody ??? Pritom v Skolskom poriadku to zakazane nieje .... :smt104

Ak chcete este nejake zaujimave pikosky co nesmieme nosit tak sem daco hodim :)
to nemyslis vazne...na nasej skole mozes mat aj zeleno modre vlasy a nikto nic....inac pochopim ked na hotelovych akademiach pi-cuju na meliri a pod...ale nagelovany vlasy ? to je uz troska silna kava toto...a este ze sisi ich musel umyt v skole...to uz ani nekomentujem...nieco stym robte sak to neni normalne.... :shock: :shock:
....pinacolada..tak to je dobry brutal...ty chodis na fasisticku skolu...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

toto by robit nemali moj nazor je že je to obmedzovanie nam dokonca zakazali na zdravotnej použivat aj mobili cez prestavky čo je už vrchol dokonca nas to donutili podpisat že ho použivat nebudeme a nepodpisal som to len ja a ešte jedna spolužiačka aj to triedny povedal že sa to bude riešit cez riaditelku a ja som povedal že dobre nech za mnou pride samozrejme riaditelka neprišla ale zatial sa mi nikto nepokusil zobrat mobil cez prestavku tak že problemi neboli ale ked skusi budu lebo ja si ho nedam
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

takze:chalan je stvrtak...ide maturovat...profak mu povie chod si umyt vlasy lebo ta vyhodime bla bla bla..hih jasne,ze kazdy zdravy rozum by si ich aj umyl ved zahodit 4 roky ,,driny"pre vlasy??...dost blbe!!..takze necudujem sa....

pochopim zakazy typu:nenosit zbrane do skoly,drogy....ale toto??..som na CIRKEVNOM gymnaziu a nam toto nezakazuju....a na lesnickej hej...co mate na hlavach nosit zelene klobuky s vtacim pierkom??.....joojj toto nase skolstvo :evil: uz nevedia co poniektori profaci zo sebou robit.....

a aj my mame jeden taky ze nemalovat sa do skoly..ani make up ani nic :lol: nikto to nerespektuje a nestretla som sa ani z jednym profakom co by s tym mal problem,ze ja mam make up...och
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

pinacolada napísal:tak to by si sa divil.
ja chodim na gymko a ucitelkam 50+ vadi doslova ze mas aj dieru v riti.
jedna taka mrcha videla kamosa fajcit pred skolou (casovo) no taaaky poje*** mu vybavila.sadla si na nho.lepsiu znamu ako 3 od nej nedostane...
a tomu istemu nemcinarka zakazala chodit na jej hodinu s vybijanymi naramkami a mierne potrhanymi riflami.a mozno sa to bude zdat stupidne ale ja som kvoli dlhym vlasom tiez prezival sikanu od profesorov.kvoli dlhym vlasom :roll:
:shock:

:) to nasi ucitelia vedia aj kto predava, a nevadi im to.. do skoli mozes prist tiez v akomkolvek stave, ak nerobys na hodinach bordel, vsetko v poradku :wink:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

okonenipica napísal::shock:

:) to nasi ucitelia vedia aj kto predava, a nevadi im to.. do skoli mozes prist tiez v akomkolvek stave, ak nerobys na hodinach bordel, vsetko v poradku :wink:
heh nesme nahodou spoluziaci :D ? ja chodim na podobnu skolu
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

skura3 napísal:heh nesme nahodou spoluziaci :D ? ja chodim na podobnu skolu
kam chodis na skolu ?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja chodim o kus vyssie jak energy00.Na elektrotechnicku v hradku.Chodil osm na polno v mikulasi alep restupil som a nelutujem.Nechapem na elektro ked som prisiel prvy den (asi treti vyucovaci mesiac) co som tam este nechodil tak ma hned zdrbali co mam sluchadla kapucu a boty a ze ma nahlasia ze som sa uje*al (skor sa nam skoncilo vyucko).Ale ako tma som nosim kapucu mam obute boty a no problem.Ja by som si nenehal srat na hlavu.Hned som zapadol do kolektivu a nieje u nas problem mat nagelovane vlasy ale ich mat po kolena fakt kym nerobis bordel.Dokonca mame taku ucitelku co minule ked som stal na chodbe (cakal na vysledky komisionaliek) tak po mne pozerala a zacala sa usmievat, tak som sa usmial aj ja a takto asi 10 sekund :o).Mile.Proste moj verdikt je ze by som si toto nenehal.A co si pisal o zlomeni tej ruky by ten ucitel neprezil ... teda aspon u nas na elektro
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Možno preto nemôžte nosiť také háro, aby ste neplašili lesnú zver na praxi alebo čo.. No pokiaľ vám nemusí byť vidno uši na občianke, tak ste na tom ešte dobre.. :D
Napísať odpoveď