"Ostaneme kamaráti."

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukasione
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

kamarat s byvalou?je to 50/50...zaleží na okolnostiach,ked ma podvedie s okolo idúcim tak sa snou nebudem bavit a ked sa rozideme v "dobrom" tak mozeme byt mozno aj najlepsi priatelia,ktory si budú hovorit tie najtajnejšie tajomstvá...tak sa nehadajte,byva to bud tak alebo tak...ked clovek vyspeje a je rozumný,tak može byt aj kamarat s babou ktoru miloval,ale ako naznačil p4ra...ide to dost tažko skrývat city(kua jake Y/I tam ma byt? :lol: )
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Myslim si, ze Y :) .

Ako tu bol jeden citat, Z priatelstva moze byt laska no z lasky nikdy nemoze byt priatelstvo...Viac menej s nim suhlasim. Samozrejme, nic na svete nie je cierne alebo biele, cize su aj vynimky, zavisi od okolnosti rozchodu a podobne, no podla mna vo vacsine pripadov v tom pripadnom priatelstve po rozchode, by stale bolo citit, ze to nie je ono. Teda ja s mojou byvalou...mam problem sa s nou normalne rozpravat, nieto este aby sme boli priatelia :? . Ale ako som povedal, moze to byt aj tak aj tak, no vacsinou podla mna priatelstvo po laske neni mozne...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mám taký dojem, že máme rozdielne chápanie slova "priateľstvo"
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

No je to mozne, aj ked to slovo moc vyznamov podla mna nema. Je to clovek s ktorym sa porozpravam, zajdem s nim von v partii a zabavime sa.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Vigor napísal:No je to mozne, aj ked to slovo moc vyznamov podla mna nema. Je to clovek s ktorym sa porozpravam, zajdem s nim von v partii a zabavime sa.
Presne tak, a ak som s nejakou babou chodil, dobre sme sa spolu cítili a rozumeli sme si, nie je možné aby sa z hodiny na hodinu všetko zásadne zmenilo. Dobre, rozišli sme sa. To je normálne. Sme mladí ľudia, záujmi sa menia ale to nie je dôvod aby som sa nepriznával k nejakej osobe. Vždy je o čom rozprávať aj s cudzím, a ak tú osobu dobre poznám, je toto množtvo tém umocnené. A zabaviť? prečo nie? to že tam bude mať moja bývala priateľa? tak prídem aj ja s priateľkou. Nie aby som jej urobil naschval, ale aby ma to neštvalo že niekto je lepší ako ja.. Možno som jediný normálny vo svete divných, ale podľa mňa ak sa niekto stane niekoho priateľom, tak ním ostane naveky. To je moja filozofia. Priateľov si vyberáš sám, a ak ich niekedy plánuješ odvrhnúť, tak ich radšej ani nespoznávaj

(toto nie je mierené voči tebe, je to písané všeobecne)
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

hmm...no zaujimava tema...ja osobne si myslim, ze kamaratstvo po laske mozne je...aj ked je to spociatku dost tazke...hlavne kvoli citom, ktore dostavaju inu podobu....niekto sa s tym vyrovnava lahsie, niekto tazsie...ale si myslim, ze je zbytocne 'palit mosty' s niekym, s kym sa clovek predtym vidaval skoro kazdy den...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:Presne tak, a ak som s nejakou babou chodil, dobre sme sa spolu cítili a rozumeli sme si, nie je možné aby sa z hodiny na hodinu všetko zásadne zmenilo. Dobre, rozišli sme sa. To je normálne. Sme mladí ľudia, záujmi sa menia ale to nie je dôvod aby som sa nepriznával k nejakej osobe. Vždy je o čom rozprávať aj s cudzím, a ak tú osobu dobre poznám, je toto množtvo tém umocnené. A zabaviť? prečo nie? to že tam bude mať moja bývala priateľa? tak prídem aj ja s priateľkou. Nie aby som jej urobil naschval, ale aby ma to neštvalo že niekto je lepší ako ja.. Možno som jediný normálny vo svete divných, ale podľa mňa ak sa niekto stane niekoho priateľom, tak ním ostane naveky. To je moja filozofia. Priateľov si vyberáš sám, a ak ich niekedy plánuješ odvrhnúť, tak ich radšej ani nespoznávaj

(toto nie je mierené voči tebe, je to písané všeobecne)
Suhlasim, mas samozrejme aj svoju pravdu. Ale nie vzdy sa ludia rozidu v dobrom, teda vacsinou je rozchod nasledkom dajakych nezhod a podobne. A ja zase vychadzam z toho, ze medzi laskou a nenavistou je velmi tenka hranica. Preto je podla mna nie je nic neobvykle, ak sa z dvoch ludi co si vo vsetkom rozumeli stanu taki, ktori si nemozu prist na meno. Berem, ze som mozno prilis zovseobecnil moju osobnu skusenost, ale predsalen sa mi zda, ze to prilis idealizujes. Ludia sa menia, a preto aj ten kto bol Tvoj priatel nim nemusi byt vzdy. Zase raz moj pripad, no asi sotva ojedinely. Priatelov si vyberam sam, no clovek si nevybera rovno priatelov, vybera si ludi ktorych blizsie spozna a z nich sa moze alebo nemusi stat jeho priatel. Da sa povedat, system pokus omyl.

Pohoda, chapeme sa.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Audiotrack- ale v jednom s tebou súhlasím.
Každá rana sa zahojí, len ju nesmieme jatriť.
Preto možno pár mesiacov po rozchode, aj keď bol akokoľvek tvrdý, možno je možné znova sa spriateliť so svojou expriateľkou.

Ja zasa netvrdím, že to možné nie je.
Len takých prípadov je fakt málo...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako povedal audiotrack, netreba to hovorit. ak sa rozidete (me) v pokoji a bez problemov - vzajomne, tak je to viacmenej pravdepodobne.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja som sa zo svojou ex kamaratkou/priateľkou rozišie a to tak tvrdo, že sme sa po jednej hádke videli až po výše 1,5 roku. A pritom to bola nečakaná hadka, teda chcem povedať, že sme nemali nejaké važne dlhotrvajúce problémy ktoré by v tej hádke mohli vyustiť. no bola to tvrdá hadka a padlo tam mnoho slov ktoré padnúť nemali a ktoré sa bohužial nedali zobrať späť a tžo aj napriek tomu, že neboli povedané vážne, že sme ich pak uprimne ľutovali, proste bolo to povedané a bolelo to a tak sme sa rok a pol nevideli od tej hadky. no ja stále tvrdím, že všetko zlé je na všetko dobré. A aj tá hadka bola na niečo dobrá. ja som sa som sa totiž aj trochu cielene snažil ju vytočiť a naštvať, lebo som vedel, že mi povie veci ktoré by mi inak nepovedala a teraz nemyslím zle veci, ale práve naopak a aj povedala, nie priamo ale povedala a ona je dosť komplikovaná osobnosť, ťažko sa v nej číta. no sa ta hádka nejak vymkla z podkontroli, ale ako som napísal, všetko zle je na niečo dobré. Niečo som sa dozvedel hneď niečo ešte chce svoj čas a viem, že sa to dozviem teraz, viem to, lebo aj ja jej potrebujem mnoho vecí povedať, ale chcelo to svoj čas, vždy všetko chce svoj čas a netreba sa unáhliť, v mojom prápade to bolo a zatiaľ ešte je druhým rokom... :coffee:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

je to dost cudne to co napisal jeden ze s tym koho milujes nemozes byt kamarat...s jednym mojim chalanom som chodila skoro rok a ked sme sa rozisli boli sme super kamarati choili sme spolu von a na kupko a tak....a teraz??zas sme spolu..nevedeli sme byt bez seba.. :lol: :lol: :lol: :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

5-ula napísal:je to dost cudne to co napisal jeden ze s tym koho milujes nemozes byt kamarat...s jednym mojim chalanom som chodila skoro rok a ked sme sa rozisli boli sme super kamarati choili sme spolu von a na kupko a tak....a teraz??zas sme spolu..nevedeli sme byt bez seba.. :lol: :lol: :lol: :lol:
prave to.... ze ked sa rozidete, musi to mat nejaky dovod.... a ked si obaja priznaju ze chcu ostat dobrymi kamaratmi, ze medzinimi ostava vztaz nadalej, lebo sa im paci.. treba len spoznat ze ked sa rozidete ci je to tomu druhemu luto a mysli to od srdca (potom je VELMI pravdepodobne ze to skonci ako pisala 5-ula) alebo ci to povie zlutosti alebo len tak, ze koncime, ale aby si neostal smutny taxi mysli ze sme kamarati...
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

krupica_dnb napísal:prave to.... ze ked sa rozidete, musi to mat nejaky dovod.... a ked si obaja priznaju ze chcu ostat dobrymi kamaratmi, ze medzinimi ostava vztaz nadalej, lebo sa im paci.. treba len spoznat ze ked sa rozidete ci je to tomu druhemu luto a mysli to od srdca (potom je VELMI pravdepodobne ze to skonci ako pisala 5-ula) alebo ci to povie zlutosti alebo len tak, ze koncime, ale aby si neostal smutny taxi mysli ze sme kamarati...
velmi spravny nazor ..paci sa mi..odsudit hned vztah ked sa rozidete nieje dobre...ak chcete byt kamosi tak budte nehladte na to ze terz to musi byt tak ze predsa ked sa dvaja rozidu nemozu sa dalej bavit..ako napisal krupica_dnb je na kazdom ako to vezme a rozhodne sa...urcite netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca....moj nazor..
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

krupica_dnb napísal:prave to.... ze ked sa rozidete, musi to mat nejaky dovod.... a ked si obaja priznaju ze chcu ostat dobrymi kamaratmi, ze medzinimi ostava vztaz nadalej, lebo sa im paci.. treba len spoznat ze ked sa rozidete ci je to tomu druhemu luto a mysli to od srdca (potom je VELMI pravdepodobne ze to skonci ako pisala 5-ula) alebo ci to povie zlutosti alebo len tak, ze koncime, ale aby si neostal smutny taxi mysli ze sme kamarati...
Stalo sa aj mne nieco podobne.Rozisly sme sa po dvoch rokoch,da sa povedat ako kamaraty,aj si poplakala.A to sa ona chcela rozist.Potom sme sa nevidely asi mesiac.Ale zvikaval som jej volat,ale len tak ako sa ma.Co robi...Vzdy mi povedala ci sa nezastavim.Nemaval som vela casu ale sak preco nie.Pridem po vysse 6 tyzdnoch a hned sa mi vrhne okolo krku a da mi francuzaka :?: Tak si hovorim fajn,ale nic nebolo dalej.Potom dalsy mesiac,a uz mi vyvolavala ci k nej nepridem,tak som sa parkrat zastavil (a musim uznat vedely sme sa rozpravat lepsie ako ked sme spolu chodily,no ked sa dala v tedy komunikacia nazvat hadky,alebo vety kde si bol tak dlho .... atd).Dalej ci nepridem vecer.Dobre.Ci nedonessem vino.Hovorim fajn! Uhh to sa my uz nezdalo.Potom any nie po dvoch poharoch sa na mna doslovne vrhla :!: Nehovorim uz to aj mne chybalo(Uz na konci nasho vztahu sex nestal za nic!!)Ale potom to zacalo,skoro ako odznova.Skoro ten isty vztah ako pred tym,Ale nechcel som s nou uz chodit.Este raz to peklo??Brrr!!Tak sa raz u mna zastavila.Co bude dalej?A ja som sa snazil.Nepochopila to hned,ale casom uz hej.Nastastie!Ale aj tak to bola asi najdlhsia hadka kombinovana slzami placom revom histeriou smiechom,radostou a neskor pochopenym v mojom zivote!!Ale stretavaly sme sa dalej,a uz neskor fakt ako kamarati.Ale neviem ci to bol taky chceny uder pod pas,ale priznala sa mi ze ma podviedla,ked bola ona na dovolenke v spanielsku.Ale v tedy ma to uz nesralo.Ja si myslim ze sa da najst aj kamaratstvo,medzi byvalimy.Ale ako sa hovory 50/50 niekedy viac.Ale ja som vacsinou za dobre zo vsetkymi.No aj ked ich uz casto nestretavam.Ale zas rady tiez vidia mna.Okrem jednej.To je vynimka z pravidla! :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja mam tiez nieco taketo.ale to kamaradstvo neni take ako by malo.to je viac menej len koli tomu aby to bolo lahsie a aby sme sa nefucali ako debilny.skor zo slusnosti alebo no neviem ako to mam povedat...
krpcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa krpcek »

pred 4 dňami mi povedal frajer ze budeme len kamarati...
...Aj ked mi je to luto a som dost smutna momentalne, viem ze s nim chcem a budem vediet byt kamaratka lebo ako osobka je moc fajn
a btw...ostala som so vsetkymi ex kamaratka :)
echo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa echo »

Ja som zostal so svojou ex tiez kamarat normalne sa stretavame aj ked niekedy mam chut jej povedat ze este stale k nej citim nieco viac (vztah ukoncila ona) :cry:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ja vam neviem ani sama povedat.... podla toho aki ludia su .... niekto chce byt priatel s vami niekto nie... niekto na vas z vysoka kasle iny vas ma stale rad... ale ja uz neverim ziadnemu s tychto veci..a preco? lebo verila som sklamala som sa...a verit chalanom uz ani moc neviem..a rpeco... lebo clovek ma niekoho rad velmi rad on vas miluje ten druhy a najprv sa s vami dokaze priatelit a jeden den bez priciny vas odj*** a neda vam dovod.. proste povie adios baby..a mam ta v p*** .. neviem ci je to spravne ale je to na kazdom cloveku... 100 ludi 100 chuti ... toto plati vzdy :smt115
midnight_man
Guru
Guru

kamrat? nikdy

Príspevok od používateľa midnight_man »

Momentalne mam nieco podobne aj ja,,,rozisiel som sa s babou a chcela by asi aby sme ostali dobry kamarati,,,,ma ineho,,ale to ja neviem,,ja by som nemohol byt len jej kamarat,, to sa neda,,,neviem si predstavit ze by som bol s nou len tak to by som nevydrzal
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

audiotrack napísal:ja si myslím že to netreba hovoriť.. proste keď ste spolu chodili, tak to nejde len tak že zrazu ťa nepoznám.. to priateľstvo tam ostane naveky nech už bola príčina rozchodu akákoľvek.
no neviem ci ostne ak ti odide s najlepsim kamosom
Napísať odpoveď