...Aj ked mi je to luto a som dost smutna momentalne, viem ze s nim chcem a budem vediet byt kamaratka lebo ako osobka je moc fajn
a btw...ostala som so vsetkymi ex kamaratka
no je to tazke, ak ten jeden toho druheho ma stale rad a chcel by viac nez kamaratstvo...sama mam taky problem, a dost dlho ma to trapilo...stale som si totiz robila nadeje, ze mozno jedneho dna sa dame znovu dokopy...ale nic take sa nestalo...ak ta ten druhy nechce, tak to nema vyznam...a pokial sa s tym clovek naozaj nevie vyrovnat, je asi lepsie, ked sa ti dvaja uz nestretavaju vobec...ja som sa s mojim "byvalym" stretavala vyse roka potom, co sme sa rozisli...a nerobilo mi to vobec dobre...takze moja mission do noveho roka je uplne nanho zabudnut....a dufam, ze sa mi to podari...ono fakt zalezi od situacie...ak sa ti dvaja rozisli s tym, ze su schopni byt spolu ako kamarati, tak je to fajn...akonahle vsak jedna strana chce viac, a je to tazke pre nu sa s tym vyrovnat, je asi lepsie sa nestretavat...ale je to asi individualne..niekto sa dokaze stretavat s tym druhym napriek tomu, ze ho stale lubi...niekto nie...midnight_man napísal:Momentalne mam nieco podobne aj ja,,,rozisiel som sa s babou a chcela by asi aby sme ostali dobry kamarati,,,,ma ineho,,ale to ja neviem,,ja by som nemohol byt len jej kamarat,, to sa neda,,,neviem si predstavit ze by som bol s nou len tak to by som nevydrzal
TOTO je ONO!!!! toto si vystihol presne.... toto si zapisem dade!!inkognitto napísal:Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako umierajúcemu od smädu dávať chlieb (francúzske príslovie).