"Ostaneme kamaráti."

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krpcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa krpcek »

pred 4 dňami mi povedal frajer ze budeme len kamarati...
...Aj ked mi je to luto a som dost smutna momentalne, viem ze s nim chcem a budem vediet byt kamaratka lebo ako osobka je moc fajn
a btw...ostala som so vsetkymi ex kamaratka :)
echo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa echo »

Ja som zostal so svojou ex tiez kamarat normalne sa stretavame aj ked niekedy mam chut jej povedat ze este stale k nej citim nieco viac (vztah ukoncila ona) :cry:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ja vam neviem ani sama povedat.... podla toho aki ludia su .... niekto chce byt priatel s vami niekto nie... niekto na vas z vysoka kasle iny vas ma stale rad... ale ja uz neverim ziadnemu s tychto veci..a preco? lebo verila som sklamala som sa...a verit chalanom uz ani moc neviem..a rpeco... lebo clovek ma niekoho rad velmi rad on vas miluje ten druhy a najprv sa s vami dokaze priatelit a jeden den bez priciny vas odj*** a neda vam dovod.. proste povie adios baby..a mam ta v p*** .. neviem ci je to spravne ale je to na kazdom cloveku... 100 ludi 100 chuti ... toto plati vzdy :smt115
midnight_man
Guru
Guru

kamrat? nikdy

Príspevok od používateľa midnight_man »

Momentalne mam nieco podobne aj ja,,,rozisiel som sa s babou a chcela by asi aby sme ostali dobry kamarati,,,,ma ineho,,ale to ja neviem,,ja by som nemohol byt len jej kamarat,, to sa neda,,,neviem si predstavit ze by som bol s nou len tak to by som nevydrzal
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

audiotrack napísal:ja si myslím že to netreba hovoriť.. proste keď ste spolu chodili, tak to nejde len tak že zrazu ťa nepoznám.. to priateľstvo tam ostane naveky nech už bola príčina rozchodu akákoľvek.
no neviem ci ostne ak ti odide s najlepsim kamosom
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Re: kamrat? nikdy

Príspevok od používateľa aaliyah »

midnight_man napísal:Momentalne mam nieco podobne aj ja,,,rozisiel som sa s babou a chcela by asi aby sme ostali dobry kamarati,,,,ma ineho,,ale to ja neviem,,ja by som nemohol byt len jej kamarat,, to sa neda,,,neviem si predstavit ze by som bol s nou len tak to by som nevydrzal
no je to tazke, ak ten jeden toho druheho ma stale rad a chcel by viac nez kamaratstvo...sama mam taky problem, a dost dlho ma to trapilo...stale som si totiz robila nadeje, ze mozno jedneho dna sa dame znovu dokopy...ale nic take sa nestalo...ak ta ten druhy nechce, tak to nema vyznam...a pokial sa s tym clovek naozaj nevie vyrovnat, je asi lepsie, ked sa ti dvaja uz nestretavaju vobec...ja som sa s mojim "byvalym" stretavala vyse roka potom, co sme sa rozisli...a nerobilo mi to vobec dobre...takze moja mission do noveho roka je uplne nanho zabudnut....a dufam, ze sa mi to podari...ono fakt zalezi od situacie...ak sa ti dvaja rozisli s tym, ze su schopni byt spolu ako kamarati, tak je to fajn...akonahle vsak jedna strana chce viac, a je to tazke pre nu sa s tym vyrovnat, je asi lepsie sa nestretavat...ale je to asi individualne..niekto sa dokaze stretavat s tym druhym napriek tomu, ze ho stale lubi...niekto nie...
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako umierajúcemu od smädu dávať chlieb (francúzske príslovie).
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

"Ostaneme , ale nie taraz" - Takto to chodí u mňa.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

inkognitto napísal:Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako umierajúcemu od smädu dávať chlieb (francúzske príslovie).
TOTO je ONO!!!! toto si vystihol presne.... toto si zapisem dade!!
Napísať odpoveď