"Ostaneme kamaráti."
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
"Ostaneme kamaráti."
Čo vy na to? Čo ste spravili ked ste sa s niekým odišli a toto vám na to povedal? Alebo hovoríte toto často svojim (bývalým) partnerom?
-
audiotrack
VIP
-
Neregistrovaný
-
audiotrack
VIP
pravda, pokial to nie je tak, ze sa napr poznate od detstva a chodili ste len chvilu a pod.
celkovo uplne ciste kamaratstvo medzi chalanom a babou je mozne len vtedy, ked ani jeden z vas nechce alebo nemysli na nieco viac, teda v drvivom pripade pripadov sa navzajom nepritahujete.
inak sa to skor ci neskor zvrtne.
celkovo uplne ciste kamaratstvo medzi chalanom a babou je mozne len vtedy, ked ani jeden z vas nechce alebo nemysli na nieco viac, teda v drvivom pripade pripadov sa navzajom nepritahujete.
inak sa to skor ci neskor zvrtne.
-
erytrocyt
VIP
Veľký omyl. Sú prípady kedy to vyjde, no to je jeden z tisícky.audiotrack napísal:ja si myslím že to netreba hovoriť.. proste keď ste spolu chodili, tak to nejde len tak že zrazu ťa nepoznám.. to priateľstvo tam ostane naveky nech už bola príčina rozchodu akákoľvek.
Z priateľstva láska môže byť, z lásky priateľstvo ťažko, ak vôbec.
Skús si predstaviť situáciu. Máš dievča päť rokov. Miluješ ju viac ako seba, je vám spolu krásne a nič nenaznačuje tomu aby došlo k rozchodu.
No tvoja milá v jeden deň príde a povie ti že už pre ňu nič neznamenáš, pretože si našla druhého. Chceš mi povedať, že po takejto rane by si ste ostali priatelia
Situácia druhá. Máš dievča. Všetko je v pohode, ste spolu dlho a máte sa radi. Ona odíde na stretnutie, na ktorom sa náhodou objaví aj tvoj dobrý kamarát. A ten ti ráno zatelefonuje, že si v noci vypila, a rozdala si to s nejakým "okoloidúcim"...
Aj vtedy by si s ňou chcel ostať kamarát
Jasné, teória je krásna vec. Vži sa do týchto situácii a skús si predstaviť ako by si sa zachoval.
Je to také romantické, ostanme priateĺmi.
Pri rozchode je vždy jeden, ktorý je ukrivdený, ktorému je určitým spôsobom ublížené. Je len málo rozchodov, kde sa na rozchode obaja dohodnú a všetko je v poriadku. Tých je minimum.
Preto to, že by si zostal so svojou ex priateľ, aj napriek akémukoľvek dôvodu rozchodu považujem za prinajmenšom hlúpe tvrdenie.
-
jin
VIP
Tak potom su tu vynimky hned dvep4ra napísal:V skutocnosti si ich potom nemiloval. Alebo si vynimkou jednou zo stoviek.
Lubil som...A lubil som velmi silno a z kazdeho vztahu, ktory sa kvoli niecomu skoncil mi nieco zostalo. A pokial to nebol naozaj skaredy rozchod /nastastie som taky zazil iba jeden
-
r4wMUnt34q
Star
Myslim ze je to realne. Ale urcite nie hned po rozchode, urcite to nejaky cas potrva ale potom sa to uz da ked si k tej osobe nieco citil alebo ti na nej aspon trochu zalezalo tak s nou budes chciet byt aspon kamarat a ak to bude aj z opacnej strany take iste tak v tom nevidim problem. Ja osobne vychadzam dobre s kazdou mojou byvalou. 
-
audiotrack
VIP
áno, ostal by som s ňou kamarát.. je to vážny dôvod na rozchod, ale nie na zatratenie osoby ako takej. Tak sa rozhodla, má na to právo. Určite by som bol prvé dni, možno aj mesiac na maderu ale keby som ju stretol neskôr, tak by som mal záujem o rozhovor. A určite by som sa jej nevyhýbal.eritrocit napísal:Veľký omyl. Sú prípady kedy to vyjde, no to je jeden z tisícky.
Z priateľstva láska môže byť, z lásky priateľstvo ťažko, ak vôbec.
Skús si predstaviť situáciu. Máš dievča päť rokov. Miluješ ju viac ako seba, je vám spolu krásne a nič nenaznačuje tomu aby došlo k rozchodu.
No tvoja milá v jeden deň príde a povie ti že už pre ňu nič neznamenáš, pretože si našla druhého. Chceš mi povedať, že po takejto rane by si ste ostali priatelia![]()
Situácia druhá. Máš dievča. Všetko je v pohode, ste spolu dlho a máte sa radi. Ona odíde na stretnutie, na ktorom sa náhodou objaví aj tvoj dobrý kamarát. A ten ti ráno zatelefonuje, že si v noci vypila, a rozdala si to s nejakým "okoloidúcim"...
Aj vtedy by si s ňou chcel ostať kamarát![]()
Jasné, teória je krásna vec. Vži sa do týchto situácii a skús si predstaviť ako by si sa zachoval.
Je to také romantické, ostanme priateĺmi.
Pri rozchode je vždy jeden, ktorý je ukrivdený, ktorému je určitým spôsobom ublížené. Je len málo rozchodov, kde sa na rozchode obaja dohodnú a všetko je v poriadku. Tých je minimum.
Preto to, že by si zostal so svojou ex priateľ, aj napriek akémukoľvek dôvodu rozchodu považujem za prinajmenšom hlúpe tvrdenie.
"Priatelia sa nestrácajú, iba niektorí umierajú skôr ako ty"
-
lukasione
Expert
kamarat s byvalou?je to 50/50...zaleží na okolnostiach,ked ma podvedie s okolo idúcim tak sa snou nebudem bavit a ked sa rozideme v "dobrom" tak mozeme byt mozno aj najlepsi priatelia,ktory si budú hovorit tie najtajnejšie tajomstvá...tak sa nehadajte,byva to bud tak alebo tak...ked clovek vyspeje a je rozumný,tak može byt aj kamarat s babou ktoru miloval,ale ako naznačil p4ra...ide to dost tažko skrývat city(kua jake Y/I tam ma byt?
)
-
Vigor
King
Myslim si, ze Y
.
Ako tu bol jeden citat, Z priatelstva moze byt laska no z lasky nikdy nemoze byt priatelstvo...Viac menej s nim suhlasim. Samozrejme, nic na svete nie je cierne alebo biele, cize su aj vynimky, zavisi od okolnosti rozchodu a podobne, no podla mna vo vacsine pripadov v tom pripadnom priatelstve po rozchode, by stale bolo citit, ze to nie je ono. Teda ja s mojou byvalou...mam problem sa s nou normalne rozpravat, nieto este aby sme boli priatelia
. Ale ako som povedal, moze to byt aj tak aj tak, no vacsinou podla mna priatelstvo po laske neni mozne...
Ako tu bol jeden citat, Z priatelstva moze byt laska no z lasky nikdy nemoze byt priatelstvo...Viac menej s nim suhlasim. Samozrejme, nic na svete nie je cierne alebo biele, cize su aj vynimky, zavisi od okolnosti rozchodu a podobne, no podla mna vo vacsine pripadov v tom pripadnom priatelstve po rozchode, by stale bolo citit, ze to nie je ono. Teda ja s mojou byvalou...mam problem sa s nou normalne rozpravat, nieto este aby sme boli priatelia
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
Presne tak, a ak som s nejakou babou chodil, dobre sme sa spolu cítili a rozumeli sme si, nie je možné aby sa z hodiny na hodinu všetko zásadne zmenilo. Dobre, rozišli sme sa. To je normálne. Sme mladí ľudia, záujmi sa menia ale to nie je dôvod aby som sa nepriznával k nejakej osobe. Vždy je o čom rozprávať aj s cudzím, a ak tú osobu dobre poznám, je toto množtvo tém umocnené. A zabaviť? prečo nie? to že tam bude mať moja bývala priateľa? tak prídem aj ja s priateľkou. Nie aby som jej urobil naschval, ale aby ma to neštvalo že niekto je lepší ako ja.. Možno som jediný normálny vo svete divných, ale podľa mňa ak sa niekto stane niekoho priateľom, tak ním ostane naveky. To je moja filozofia. Priateľov si vyberáš sám, a ak ich niekedy plánuješ odvrhnúť, tak ich radšej ani nespoznávajVigor napísal:No je to mozne, aj ked to slovo moc vyznamov podla mna nema. Je to clovek s ktorym sa porozpravam, zajdem s nim von v partii a zabavime sa.
(toto nie je mierené voči tebe, je to písané všeobecne)