Otec otrokom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
soviet666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

2only --- jj aj tak sa da :roll:
ale utek??? alebo si to myslel tak ze mu oci vyskriabes :P
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

proste by som odisiel viem sa o seba postarat moja sitacia je taka ze hoci mam 17 uz som zbezpeceny tak zem ozem fungovat samostatne....nasilim sa nic neriesi psychicke tyranie je horsie a efektivnejsie a nemas hmotne dokazy nemozu ti ho dokazat :wink: :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

only napísal:kazdy to ma vo svojich rukach moj tato neni svtusik ale nebije ma mame rozdielne nazory a hadame sa ale to je normalne...keby sa ma dotkol tak ma uz nikdy viac neuvidi proste s principu vsetko sa da riesit chce to len guraz na to...
Aj ja som na tom podobne jediné čo nás s otcom spája je to že ako tak roumieme IT. Trochu smutne ale čo už. Ale keby ma byl tak by som zdrhol z domu. Len neviem ako dlho by som to vonku vydržal!
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja mam sice ine nazory ako tato ale neznamena ze ho nemam rad...napriklad zere ma ze stale tvrdi ze stare PC u nas na recepcii v hoteli je dost vykonne(CPU733MHZ 128MBram 20gb HDD a je na nom windows XP utrpenie na nervy)ale zvykol som si ide o pristup vonku by som uz prezil mal som aj stavy ze odidem pracovat navzdy ku kamartovmu fotrovy do britanie s platom 300libier mesacne a ubytko zdarma by som vyzyl ale nakoniec som ostal zatial...
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

Saq.utd napísal:sak co ma to je*e teraz...?
ako pises ked sa to staremu lubi tak nech...
a ked ne je*em na neho...
radsej idem napisat aku vonavku pouzivam :roll: :roll: :roll:
Tvojmu "inteligentnemu" prejavu nerozumiem. Ak by si mohol, tak to preloz. Ak vies.
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ak tomu vazne nechapes alebo neches pochopit tak ti to prelozim ja
"nezaujima ma to a je mi to uplne jedno"
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Mne sa to zdá byť úplne nezmyselné, podľa mňa je to blbosť ale niesom presvedčený :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Uplna blbost co to je za otca ak necha syna si nanho vykladat nohy co mu je*e...Ked budem mat deti a napr.ich nezoberu na vysku tak bud mi budu mesacne nejake peniaze davat na dom a ak nie tak papa von z domu...ON sa modli aby mu syn neodisiel??? :shock: To je taka kacica ....KONEC :?
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Retne napísal:Uplna blbost co to je za otca ak necha syna si nanho vykladat nohy co mu je*e...Ked budem mat deti a napr.ich nezoberu na vysku tak bud mi budu mesacne nejake peniaze davat na dom a ak nie tak papa von z domu...ON sa modli aby mu syn neodisiel??? :shock: To je taka kacica ....KONEC :?
Je to ako fetis... Niekomu sa pacia dlhe nechty a dokazu si to vziat do svojho milovania... Su vselijaky ludia a aj mne to pripada zvlastne, ale to neznamena, ze to nemoze byt pravda.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

only napísal:proste by som odisiel viem sa o seba postarat moja sitacia je taka ze hoci mam 17 uz som zbezpeceny tak zem ozem fungovat samostatne....nasilim sa nic neriesi psychicke tyranie je horsie a efektivnejsie a nemas hmotne dokazy nemozu ti ho dokazat :wink: :D
heheh kto by varil ... kto by ti platil internet ... pocitac je fotrov a nie tvoj ... kebyze mas byt sam tak by si sa rychlo prebudil zo sna o samotstanosti takych tu uz bolo co si mysleli akí su samostatní :lol:

ked byvas na intraku tak chapem ..ale ked mas doma vsetok servis neviem neviem :lol:
markiza napísal:„O našom živote doposiaľ vedeli asi len traja skutočne najbližší priatelia, jeden z nich mi odporúčal, aby som navštívil spolu so synom psychiatra, ale nech to znie akokoľvek bláznivo, ja som šťastný a nemienim na svojom živote nič meniť,“ tvrdí otec. Ako vraví, jediné, z čoho má strach, je, že Miloš sa raz rozhodne odsťahovať s partnerkou. „Nevedel by som, čo mám robiť, on je tým, kto mi všetko určuje, a bojím sa, že by som niektoré rozhodnutia bez jeho príkazu nevedel spraviť,“ priznáva s obavou v hlase. Psychologička Mgr. Martina Krajňaková obom odporúča, aby návštevu u odborníka neodkladali, pretože takýto model súžitia je nielen netradičný, ale aj patologický. „V ohrození pritom paradoxne nie je len týraný otec, ale aj jeho syn. Je tu pravdepodobné narušenie schopnosti nadväzovať tradičné sociálne kontakty,“ uzavrela.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

To jjj> Sveta pravda, niekedz si ani nepomyslime co mame doma som bol nedavno 5 tydnou v prahe a 1. tyzden som byval na hoteli kde nebola na izbe hladnicka tak som myslel ze umrem..no konec potom som sa nastastie prestahol,tam bola :D .....ty co nezazily nieco podobne na vlastnej kozi tak potom netusia ze co maju DOMA!!! 8)
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Iba zastrelit. Co ine ked si nevie vazit rodicov.
vlasovlac
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vlasovlac »

Xaredon napísal:Iba zastrelit. Co ine ked si nevie vazit rodicov.
radsej na vyskumi ho dat, mohli by sa na nom testovat nove lieky :idea:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

a ja som si myslel, ze take daco sa moze stat len v USA
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jjj napísal: heheh kto by varil ... kto by ti platil internet ... pocitac je fotrov a nie tvoj ... kebyze mas byt sam tak by si sa rychlo prebudil zo sna o samotstanosti takych tu uz bolo co si mysleli akí su samostatní :lol:
[/quote]
takze PC je moje sma so si nan zarobil akoze otec mi nan mohol dat peniaze lenze pre nho su to zbytpcne peniaze studujem hotelovu akademiu varit a viem a moj mesacny prijem staci na to aby som si zaplatil net pytas ako mozem mat mesacny prijem ked som sopliak jednoducho pracujem pre jednu firmu...akeby som chcel mozem ist makat do UK tam by som si zil ako kral podla platu co mi nukal kamaratov foter
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to s UK je nepresvecive
sorry ale co by si ty robilo v UK 8)
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kamaratov tato tam ma firmu chce tam niekoho na pomoc v reklame a povedal ze by ma zamestnal...takze tak...keby som chcel uz som mohol ist aj do USA robit ucitela lyzovania mam uz Bckarsky kurz takze v poho legalne vzdy sa nieco najde treba len pozna tych spravnych ludi
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

only > lenze ist zarobit tazke prachy do USA alebo do UK sa da len vtedy, ked tam ides na 1-3 mesiace, pretoze vela toho neminies a ked prides naspat na Slovensko tak si prachac. Pokial tam chces zit dhlsiu dobu, tak aj tam budes len priemerne zarabajuci clovek...
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

moj znamy s ciech je v britanii asi 6 mesiacov robil uratovaca za 1500libier mesacne teraz dotal programerske miesto s nastupnym plstom 60tis on ma ale vysku cize by som si neutal....hovorim len ze kamaratov tato tam ma firmu a su zazobany....cize pre nho by nebol problem my dat tcyh 2000libier mesacne ako mi slubl lenze mne je to dobre...by si sa divil kolko taky ucitel lyzovania zaraba na slovensku len 150 na hodinu no inde si nas viac cennia :twisted: sice ak chces byt Bcko teda ak chces ucit v zhranici tak cca 40 litrov do toho investujes
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

only napísal:moj znamy s ciech je v britanii asi 6 mesiacov robil uratovaca za 1500libier mesacne teraz dotal programerske miesto s nastupnym plstom 60tis on ma ale vysku cize by som si neutal....hovorim len ze kamaratov tato tam ma firmu a su zazobany....cize pre nho by nebol problem my dat tcyh 2000libier mesacne ako mi slubl lenze mne je to dobre...by si sa divil kolko taky ucitel lyzovania zaraba na slovensku len 150 na hodinu no inde si nas viac cennia :twisted: sice ak chces byt Bcko teda ak chces ucit v zhranici tak cca 40 litrov do toho investujes
Bol si tam uz pracovat? Alebo chystas sa? Ak je to legalne tak by som na tvojom mieste nepremyslal ani sekundu :smt023
Napísať odpoveď